من شخصا پیشنهاد می کنم که منو را با css بسازید, به هر حال اگه از کنترل منو استفاده کردید لینک زیر می تواند کمکتان کند : فایل نمونه نیز قابل دانلود است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا پیشنهاد می کنم که منو را با css بسازید, به هر حال اگه از کنترل منو استفاده کردید لینک زیر می تواند کمکتان کند : فایل نمونه نیز قابل دانلود است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارو از منو css استفاده کنم ، منو رو بصورت داینامیک میسازم ولی نمیدونم چطور بهش زیر منو بدم. و همچنین به زیر منو هم ایتم جدید. واسه این مجبور شدم. اگه نمونه ای داری یا هر راه دیگه ای که بشه منوی css رو اینجوری که می خوام بسازم کمکم کن. اگه از صفر هم باشه بهتره، چون وقتی از وسطاش میرم قاطی می کنم
راستی یه سوال دیگه. منو رو بصورت داینامیک ساختیم، بعد وقتی کاربر یه آیتم جدید اضافه میکنه باید صفحه اش رو داشته باشه دیگه، چطور باید اون صفحه ایجاد بشه. خیلی به این نیاز دارم. دارم یه پروژه مینویسم که به این حتما نیازه.
Last edited by kian1608; 03-05-2013 at 01:43.
تورو خدا یکی ساخت منوی داینامیک با قابلیت اضافه کردن زیر منو و لینک دادن به من از اولش یاد بده. خیلی گیرم بخدا. چند روزه درگیرشم. هرچی پیدا می کنم یه مشکلی تو لینک دادنش داره. همش لینکهای مستقیم رو میگیره.
تورو خدا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)