همانطور که علیرشا جان گفتند باید اول تست پرایم گرفته بشه برای اینکه دمای بیشینه معلوم بشه
بعد از اون هم باید زمانی که نیاز است به سی پی یو ولتاز بدین که از روی علائمی که نشون میده باید اینکارو بکنید و در شرایطی که دمای سی پی یو هم مناسب باشه
همانطور که علیرشا جان گفتند باید اول تست پرایم گرفته بشه برای اینکه دمای بیشینه معلوم بشه
بعد از اون هم باید زمانی که نیاز است به سی پی یو ولتاز بدین که از روی علائمی که نشون میده باید اینکارو بکنید و در شرایطی که دمای سی پی یو هم مناسب باشه
ممنون از راهنمایی های خوبتون ، برای اجرای این برنامه کدوم قسمت رو باید انتخاب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو همون حالت blend تست بگیرید
حین تست نرم افزار hw monitor هم باز باشه و دمای سی پی یو رو با این نرم افزار تست کنید به مدت 15 دقیقه تست رو انجام بدین
خب من فقط cpu ratio رو گذاشتم روی 37 (300 تا اضافه کردم) در فرکانس 3700 دمای بیشینه شد 75 درجه
یعنی با توجه به کولر سی پی یو و فن های خنک کننده کیس حتی از 3.4 به 3.7 هم با مشکل رو به رو هستم (در حالیکه که من قبلا و با سی پی یو های دیگه اختلاف 300فرکانس رو با فن استوک و کیس معمولی راحت داشتم )به نظرتون این طبیعیه و یا اصلا این برنامه ملاک خوبی برای سنجش پایداری سی پی یو هست ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید
دمای بیشینه بالاست نباید دیگه از 60 بیشتر بشه
یک خمیر خوب بزنید به سی پی یو و به فکر یک کولر بهتر باشید
بله هردو نرم افزار نرم افزارهایی خوبین
خمیر مال خود کولرفن هست همش 2 روزه خمیر و کولر رو وصل کردم
سی پی یو قبلیم 760 بود که دمای عادیش 60 بود و 2 سال روی افزایش فرکانس 300 تایی بدون مشکل داشتمش یعنی اینکه دمای عادیش نصف اونه یعنی 28 هست با افزایش 300 من رو به مشکل می اندازه
با تشکر از راهنمایی هاتون کولری هم هست که روی همین فن سوار شه و احتیاجی به باز کردن مین نداشته باشه قیمت هم مهم نیست
فن های که باید تهیه کنید فن هایی است که باید پایه اش حتما نصب بشه اگه کیس این قابلیت رو نداره که پشت سوکت باز بشه و بدون درآوردن مین کولر رو جا بزنید مجبورید برای پیچ کردن پایه مین رو در بیارین
کلا سی پی یو های ivy bridge به دلیل خوب منتقل نشدن گرما و حرارت از سطح ihs یک مقدار حرارت هاشون بالاست
Last edited by EXTREME; 15-04-2013 at 08:47.
البته لازم به ذکره که این پردازنده دمای بالایی داره و کسی که قصد اور با این مدل را داره بهتر هست حتما یک خنک کننده رده بالا تهیه کنه که باید قبل از خرید مشاوره دقیق را می گرفتی
با توجه به شرایطی که گفتم رسیدن به دمای 75 درجه با این پردازنده در تست فول لود با prime95 چندان هم بد نیست البته این را هم مد نظر داشته باشید که کمتر برنامه ای چنین فشاری به برنامه وارد می کنه
موفق باشید
ممنون
مادربرد من این قابلیت رو داره یا نه ؟
این قابلیت به کیس مربوط میشه نه مادربورد
اونجارو اشتباه نوشته بودم درست کردم
Last edited by EXTREME; 15-04-2013 at 08:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)