ممنون یعنی اگر چند سال دیگه بخوام ارتقا بدم این قابلیت رو داره؟
و اگر بخوام فقط cor I 5 به لیستتون اضافه کنم چقدر میشه ؟
ممنون یعنی اگر چند سال دیگه بخوام ارتقا بدم این قابلیت رو داره؟
و اگر بخوام فقط cor I 5 به لیستتون اضافه کنم چقدر میشه ؟
و کارت 1 Gb معرفی کردین بعدا تو کار با افتر افکت کم نمیاد؟
چند سال دیگر مثلآ چقدر؟اگر منظورتان حداکثر 1 تا 2 سال دیگر است بله می توانید بدون نگرانی از تعداد اسلات های رم،مقدار رم را اضافه کنید و یا یک SSD SATA3 را در کنار هارد خود استفاده کنید و یا پردازنده ی Core i5 یا حتی Core i7 (البته مبتنی بر سوکت 1155) را بدون محدودیت بر روی بردتان نصب کنید.(اصولآ هر چه سن مادر برد شما بیشتر شود با توجه به امدن فناوری های جدیدتر،برای ارتقای سیستم با محدودیت بیشتری مواجه می شوید)
در حال حاضر یک پردازنده ی Core i5 مثل 3570 (که پردازنده ی قوی و بسیار کارامدی است) حدود 750 تومن قیمت دارد.
قدرت کارت گرافیک ها دیگر مثل گذشته مبتنی بر میزان حافظه نیست و عوامل دیگری عامل اصلی قدرت کارت های گرافیکی است،می توانید کارت HD7870 2G را نیز انتخاب کنید که خیلی قوی است اما 2 برابر 7770 قیمت دارد.البته من فکر می کنم کارت HD7770 GHZ Edition 1G برای شما کافیست.
همونطور که گفته شد ، ظرفیت کارتها خیلی اهمیت نداره. بلکه فرکانس هسته ، پهنای باند ، نوع مموری و . . . در کارایی موثرترند.
قبل از اسمبل میخواد قطعاتو بررسی کنم ؟و موقع اسمبل کردن بالا سرش واسیتم یا نه؟
از گارانتی قطعات اطمینان پیدا کنین. بررسی قطعات قبل اسمبل هم خوبه. پیشنهاد میکنم اینکار رو انجام بدین و حضور داشته باشین.
بیار خونه خودت سر همش کن کاری که نداره.
به ریسکش نمی ارزه تازه بابت اسمبل قرار نیست پولی بهش بدم همون بالا سرش وامیستم فقط![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)