دوست عزیز شما که طراحی و دیزاین براتون مهمه مطمئنا ، مینی به کارتون نمیاد با اون طراحی ضعیف و ناقصش
از ال جی بدت میاد کلا اما L9 بهترین انتخاب در رنج بودجه شما میتونه باشه
دوست عزیز شما که طراحی و دیزاین براتون مهمه مطمئنا ، مینی به کارتون نمیاد با اون طراحی ضعیف و ناقصش
از ال جی بدت میاد کلا اما L9 بهترین انتخاب در رنج بودجه شما میتونه باشه
والا رفتم خوب فکرامو کردم از اس تری مینی هم زیاد خوشم نمیاد نه دیزاین داره نه طراحی نه صدای خوب فقط یه سی پی یو قوی داره که اونهم به کاره ما نمیاد
نطر شما در مورد سنسیشن چیه ؟ HTC Sensation XE خوبه ها نه ؟ شما برای چی گفتید که خیلی ضعیفه و به درد نمیخوره ؟ تو جی اس ام که زده 1 و نیم گیگا هرتز ... ؟
لطفا دلیل مخالفتتون با این مدل رو توضیح بدید ؟
میشه یه لینک بدید که مشخصات این مدل رو کامل زده باشه + که بازدید کنندگان هم نظر داده باشن و عکس هم از این موبایل باشه ؟
من خودم از سنسیشن xe خیلی خوشم اومده ... هم زیباست و هم قویه کیفیتش هم خوبه ( یه سوال مبتدی بیتس هم میخوره نه ؟ )
بعد یه سول ! چرا این مدل های xe و xl اینقدر تفاوت قیمت دارن ؟ xl 400 تومن گرون تره اما رزولیشنش هم پایین تره
در کل نظرت در مورد سنسیشن چیه ؟ من خیلی خشوم اومده می ارزه 1 تومن خرج کنم ؟
به نظر من سنسیشن ارزش خرید رو نداره و خیلی قدیمی شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنسیشن به خاطر گند اچ تی سی بسیار ضعیفه !
ممنون بابت لینک ولی میشه بگید جای خالی رو با چی پر کنم ؟
سنسیشن از نظر مشخصات و سخت افزاری و همچنین دیزاین خیلی خوبه ...
والا من که هنوز نمیدونم چرا با سنسیشن مخالف هستین ؟
:|
در کل من دلیلی نمیبینم که سنسیشن مدل بدی باشه حداقل تا الان که چیزه بدی ازش ندیدم !![]()
قرار بود دو هسته ای باشه، ولی در عمل ضعیف تر از مدل تک هسته ای Sensation XL عمل کرده . به همین خاطر میگم که گند زده
کلا جوری این چیپست رو نابود کرده که هیچکاریش نمیشه کرد
ای بابا ... اعصابم داره خورد میشه ... نمیدونم چی کار کنم
میشه یه لیست تا بودجه 1 تومن برام تهیه کنید ؟ از برند های معروف و گوشی های قوی خودم باید بشیم یه هفته وقت بزارم تخصصی بررسی کنم
ممنون میشم این کار رو برام انجام بدید
Xl صفحه نمایش بزرگتری داره 4.7
حافظه داخلی 16 گیگ داره
اختلاف قیمتشون به همین دلیله
خب حالا xe و xl و سنسیشن معمولی کلا به درد نمیخورن ؟
الان فقط میمونه l9 ! و xl ! انتخابم بین یکی از این دو تا باید باشه که به احتمال زیاد xl رو برمیدارم !
نظرتون در مورد xl چیه ؟ این هم بده ؟
دوست عزیز اگر واقعا دلت با XL هست همونو بگیر چون اگر در این شرایط بهترین گوشی هم بگیری شاید راضیت نکنه!
اما اگر مشاوره میخوایی با این بودجه اگر L9 بگیری خیلی بهتره!
برتری L9 به sen XL
NFC داره
صفحه نمایش با پیکسل 245 در برابر 199 !!
رزولوشن بیشتر
گوریلا گلس
باتری قویتر
دوربین بهتر
رم بیشتر
سخت افزار بهتر
سبکتر و نازکتر
آندروید JB
برتری XL به L9
حافظه داخلی بیشتر!
حالا انتخاب با خودتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)