به نظرم شما اگه قبل پست دادن پست های بالا رو میخوندین به همه جواب های سوالاتون میرسیدین.
به نظرم شما اگه قبل پست دادن پست های بالا رو میخوندین به همه جواب های سوالاتون میرسیدین.
اخه ناظر بازی با بهترین هواپیما اومده تو همون فرودگاه سوار یه بنز s500 شده رفته بهترین هتل تهران موقع بازی هم با بهترین ماشین از بهترین خیابونا رد شده
خیلی فرق داره تا اون ادم معمولی که میاد بازی رو ببینه شاید سوار اتوبوس بشه شاید تو شهر چرخی بزنه
یا همین بلیط فروشی که دوستان میگن
برئیس جمهورش s500سئار نمیشه که ناظر سوار بشه بعدم فقط ناظر نگفته نگفته که نمایندهAFCهم گفته به هر حال اگه واقعا سال پیش شدیم بهترین فدراسیون پس حقمونه میزبانی
اخه میزبانی رقابت به این مهمی چیزی نیست که فقط مربوط به فدراسیون بشه خیلی چیز های دیگه درش نقش داره که ما اونارم نداریم
اولا ازت خیلی ممنونم که اومدی این بحث رو ادامه دادی.میدونم به خیلی چیزا ربط داره که مثلا فرودگاه بین المللی در 10 کیلیومتری ورزشگاه باشه نمیدونم هتل 5 ستاره از اینا که تهران همشون به نظرم داراست مشهدم همینجور
دقیقا تهران اینارو داره ولی جمعیتش وحشتناکه این خیابونا نمیکشه کلی بازدید کننده بیاد
هتل 5 ستاره و اینا هم به کنار امکانات رفاهی عمومی نداره عمومی
حالا اگه خواستی بحثو تو پروف ادامه بدیم اینجا زیاد نشه![]()
به نظر من اصلا به این چیزا ارتباط نداره مثلا المپیک 2008 پکن مگه پکن جمعیتش زیاد نبود تازه جمعیت بازدید کننده 10 برابر جام ملتهای آسیاست.امکانات رفاهی که داره تهران مو الان گیج شما این حرف رو از رو منظق زدی؟![]()
نه داداش
عارضم به حضورت که فرودگاه هاشمی نژاد در قسمت جنوب شرقی شهر قرار داره و ورزشگاه ثامن تو جاده شاندیز یعنی شمال غرب شهر!
طوری که اگه بخوایم تو نقشه یه خط مستقیم بین این دو مکان بکشیم بالای 20 کیلومتر فاصلشونه و اگه تو واقعیت از فرودگاه راه بیفتیم طرف ثامن یه چیزی تو مایه های 40 کیلومتر فاصله دارن!! (بلکم بیشتر)
دوست من دیگه از اون حرفا زدی ها.من خودم مشهدی هستم و تا فرودگاه چیزی حدودا 25 کیلومتر هست که فک کنم ورزشگاه ثامن رو قبول نکنن و شاید قبول کردن.الیته یه ورزشگاه دیگه هم هست تو مشهد ورزشگاه امام رضا در خیابان فردوسی که بیشتر کاراش تموم شده و خیلی ورزشگاه مدرنی است به طوری که سقفش میکانیزه هست و در شرایط خاط بسته و باز میشه.که اون بسیار نزدیک هسا به فرودگاه
ورزشگاه حافظیه شیراز هم جای خوبیه ها
سه چهار کیلومتر بیشتر تا فرودگاه فاصله نداره.هتل 5 ستاره هم کنارش هست.
در کل ایران هنوز مونده که بخواد میزبانی همچین رقابتی رو بدست بگیره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)