تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: MSI برای گیم-آره یا نه ؟

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

تصمیممو گرفتم
    بین ge70 ,ge60 یکیشونو میگیرم
    ge 70 عید چند جا دیدم 3.600 میرم ببینم هنوز هست یا نه
    خدا کنه باشه..........

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتند ge70 کمیابه و اصلا نایابه. احتمالا اگر هم پیدا کنید دست دوم هستش که باید مواظب باشین جای نو نفروشند.
    کارت گرافیک 650m از پس تمام بازی ها برمیاد . فقط برخی بازی های انگشت شمار هستند که درحالت ultra کم میاره که طبق تجربه من کارت 660m هم تو اون بازی ها کم میاره.
    مشکل اصلی ge60 کارت گرافیکش نیست بلکه تصویر براق به جای مات و HD به جای Full HD هستش که از نظر من ضعفه . هرچند که خیلی از لب تاپ های فعلی بازار هم اینجوری هستند و حق انتخاب زیادی ندارین (برای لب تاپ گیم ، تصویر عالی مثل نون شب میمونه )
    به هرحال موفق باشی و لب تاپ خوبی انتخاب کنی و قبل از خرید حداقل چند مدل از چند برند رو از نزدیک ببین تا به انتخاب درست برسی.

3. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

MSI GT780DX plus

این مدل هم اگه پیدا بشه خوبه ؟

آخه همه چیزش نسبت به ge 70 و ge60 بهتره

دیگه اگه اینجا پیدا نشد فوقش میگم که یکی از اونور برام بیارن.تازه ارزونتر هم شاید بیوفته

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

HP Pavilion DV7-7000
    این مدل هم هست،البته میگن hp
    به درد بازی نمیخوره و خرابیش بالا هست و کلا خیلی نظر خوب در موردش ندیدم
    نظرتون در این باره چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

GTX570M 1.5GB DDR5

قویتره یا

GT650M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB

گرافیک و رم لپتاپ قابل ارتقاع نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

GTX570M 1.5GB DDR5

قویتره یا

GT650M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB

گرافیک و رم لپتاپ قابل ارتقاع نیست ؟
    گرافیک که نه، اما رم چرا
    در کل gtx570 قوی تره اما باید توجه کنین که یه نسل قدیمی تر از 650 هست و یه سال ساپورت کمتر داره و این واسه یه گیمر یعنی کابوس
    چون بخشی از قدرت کارت های گرافیک به خاطر درایور های خوبی هست که شرکت ها میزارن!!

MSI GT780DX plus
    اینم همون قضیه ساپورت هست، البته این لپ تاپ 4 کیلو هم وزنشه، اذیت نمیکنه؟؟

HP Pavilion DV7-7000
    اگه گرافیک 50 شو گیر بیارین بد نیست اما نظر شخصی من رو این لپ تاپ واسه گیم نیست

8. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

آره GE 70 یکی بهم قول داده ببینم میتونه برام گیر بیاره یا نه
    اگه نبود GE60 مجبورم بگیرم

میترسم هم بمونم تا تابستون که مدلای جدید میاد یهویی قیمتا دوباره چند برابر بشه.....

اشتباهی که شهریور کردم و لپتاپ تو ارزونی نگرفتم.....

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من حرف آخرمو میزنم و بعد دیگه میرم میگیرم :

الان من قصد خرید GE 60 با قیمتی حدود 3.200 رو دارم اما تنها چیزی که خیلی منو میترسونه اینه که
    مثلا لپتاپای دیگه تو بازار مثل سری ASPIER ازشرکت ACER یا مثلا مدل Pavilion شرکت HP که از لحاظ سخت افزاری شباهت های زیادی با این مدل دارن و قیمتشون هم به مراتب خیلی پایین تر از این هست .

آیا این همه تفاوت قیمت واقعا ارزش داره ؟
    بلاخره 3.5ملیون پول خیلی زیادیه.
    این لپتاپ با این سخت افزار حداقل تا 2 سال میتونه هر بازی رو اجرا کنه ؟(حالا یه کم افت فریم و این چیزا داشته باشه اشکال نداره)

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

مثلا گفته شد که GE 60 گرافیکش GT650M هستش واین یه نقص محسوب میشه
    اما من هرچی گشتم به جز همون GE 70 که هیچ جا نیست و اگه باشه بالای 4 تومن قیمتشه ,لپتاپ دیگه ای که گرافیکش مثل این باشه ندیدم.

از یه طرف میترسم حالا نگیرم گرونتر بشه و نایاب و همین هم گیرم نیاد
    از یه طرف دیگه میترسم با قیمتی خیلی کمتر یه چیز بهتر بوده باشه و من نگرفته باشم

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوست من نگرانی تو درک می کنم اما درحال حاضر کارت 650m کم کارتی نیست ! خیلی از بچه های این فروم با لب تاپهائی با کارت 635m کلی رجز واسه گیمرها میخونند و کاملا راضی هستند حالا 650m که جای خودشو داره. اگه بد بود که اپل تو لپ تاپ های مک بوک پرو جدید خودش از 650m استفاده نمی کرد. کارت گرفیک سری دسکتاپ 650 الان فکر کنم حدود 1 میلیون تومن باشه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به نکات مهمی اشاره کردند لذا سعی کن از لپ تاپ های قدیمی تر انتخاب نکنی. درضمن می ترسم ge70 هم اگه پیدا می کردی از سایز 17 اینچی اون خوشت نیاد (هرچند سلیقه ای هستش و من عاشق سایز صفحه ش شدم) یه نکته کوچولو در خصوص تفاوت ge60 با لپ تاپ های شرکتهای دیگه اینه که مثل ge70 کافیه که یه موسیقی جدید و با کیفیت رو توی اون اجرا کنی . اگه کاملا جلوی لپ تاپ نشسته باشی می فهمی که همین یه نکته ش به همه لپ تاپ های دیگه می ارزه! کیفیتش دیوونه میکنه . با حجم صدای مناسب و کیفیت و تفکیک صدا با چهار اسپیکر مجزا در چهارگوشه لپ تاپ محشره و خوراک مولتی مدیا از جمله گیمه.
    تنها افسوسی که بهش دارم اینه که کاش مدل OND اون رو هم ماتریس وارد کرده بود تا صفحه تصویر بهتری داشت اما به هرحال افسوس فایده ای نداره و درضمن تصویر اکثر لب تاپ های بازار همینه و همشون HD 1366 x 768 براق هستند.

برادرم 3 سال پیش بهترین لپ تاپ سونی وایو و به جرات بهترین لپ تاپ بازار رو به قیمت 1.800 میلیون (اون زمان خیلی پول بود و معادل حداقل 5 میلیون الانه) خرید اما الان یه لب تاپ کاملا معمولی محسوب میشه. لذا خودتو اذیت نکن چون هرچی بگیری حداکثر 3 سال به روز خواهد بود .

به هرحال بد نیست اگه تهرانی یه سر به یکی از نمایندگی های ماتریس بزنی مثل پاساژ پایتخت بالای م ونک و از نزدیک لب تاپ های MSI رو ورنداز کنی. همه نمایندگی هاش قیمت یکسان تو تمام ایران دارند و خیالت راحت باشه. بعد برو چند جای دیگه تو همون پاساژ پایتخت و از نمایندگی های لب تاپ های دیگه مدلهای هم رده GE60 که کارت 650M یا بالاتر رو بپرس و از نزدیک ببین و کاتالوگ قیمتهاشون بگیر. اما از هیچکدوم خرید نکن و برگرد خونه و بالا پائین کن و یکی دو روز بعد واسه خرید یکیشون برو اونجا. این روش من در هنگام خریده . خوبم جواب میده
    موفق باشی
    Last edited by parsicola; 15-04-2013 at 10:16.

13. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •