ممنون داداشی زنگ زدم سازگار گفت ما باز نمی کنیم لپتاپ ها رو از تهرانم خریدم اونوقت باید از تبریز پاشم ببرم تهران تازه ببرم گارانتی چی بگم مشکلی نداره فقط پیچاش خط داره که یعنی باز شده :(
ممنون داداشی زنگ زدم سازگار گفت ما باز نمی کنیم لپتاپ ها رو از تهرانم خریدم اونوقت باید از تبریز پاشم ببرم تهران تازه ببرم گارانتی چی بگم مشکلی نداره فقط پیچاش خط داره که یعنی باز شده :(
آقا من شرمندم عجله داشتم ! سریع یه چیز نوشتم رفتم زد پونصد رو به خاطره اینکه خیلی تو انجمن همه گیر شده با وای پونصد اشتباه گرفتم ( اون قدر که عجله داشتم)
این مدل رو هم میشناسم اتفاقا با یکی از بچه ها هم سره برتری های این مدل به ان ۵۶ داشتیم بحث می کردیم ...
در کل انتخاب نسبتا خوبی داشتی دوست من
برای اون مشکلی هم که گفتی پیچ ها انگار باز شده بهتره که ببری گارانتی
حالا ببر نمایندگی شهر خودت ببین نظرشون چیه . .ممنون داداشی زنگ زدم سازگار گفت ما باز نمی کنیم لپتاپ ها رو از تهرانم خریدم اونوقت باید از تبریز پاشم ببرم تهران تازه ببرم گارانتی چی بگم مشکلی نداره فقط پیچاش خط داره که یعنی باز شده :(
بردم گفت به ما مربوط نمیشه داداشی :(
لپتاپ رو همین جوری گذاشتم شنبه بشه زنگ بزنم بخش فروش سازگار بشون بگم اینطوری هست
لپتاپ به احتمال 100% همینطوری از چین اومده چون همه برچسبا روش بود و ... اما لنوو که ریفر نداره؟؟؟؟؟؟؟
تازه اگر تو کارخونش باز کرده بودند فکر نکنم رنگ پیچ ها میرفت
کار ما رو میبینی 3.6 دادیم لپتاپ باید بزاریم جلومون به این فکر کنیم که چه مشکلی هست به جای لذت بردن ازش
اقا عجب شرکتی هست این سازگار ارقام زنگ زدم گفت فوری یه ایمیل بزن به شرکتمون (انگار اپل هست) زدم 3 ساعت بعد بهم زنگ زدن اقا ببر گارانتی تبریز تحویل بده یه نوشو برات میفرستیم اصلا هم ناراحت نباش...
یعنی هر چیزی بگیرید با این گارانتی مفت گرفتید...
دوستان یه سوال
levono y500
2تا کارت گرافیک همزمان داره روش؟
از دوستان کسی هست y500 داشته باشه؟
سوال منم هست.2 تا داره؟
با گرافیک onboard میشه 2 تا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)