از دوستان میخوام اول نظرشون رو راجب این سیستم بگن و قیمیت الان که بشه حدودا جمش کرد چقدره؟
از دوستان میخوام اول نظرشون رو راجب این سیستم بگن و قیمیت الان که بشه حدودا جمش کرد چقدره؟
قطعات انتخابیتون تقریبا 3.200 هزینش میشه.
به نظر من هارد بهتری میشه انتخاب کرد.
پاورتون رو هم بهتره 600 در نظر بگیرین.
گرافیکتون هم خیلی ضعیف هست.
درسته
واقعیت من به سختی این مبلغ رو آماده کردم یعنی 3000 ت و واقعا میخوام که یک سیستمی جمع کنم که
جواب کارهامو بده چون با افتر و فتوشاپ و 3dmax کار میکنم میدونید که اینا خیلی بافر نیاز دارن و واسه همین
برام مهم هست که بتونم جواب بگیرم از سیستم و بدون کندی کارامو انجام بدم![]()
شما چون بودجتون محدود هست ، همونطور که گفتم به نظر من همون پردازنده 3570کا با توجه به اینکه قابلیت اور رو هم داره کارایی و پرفرمنس قابل قبولی داره و شما میتونین علاوه بر پردازنده ، بقیه قطعات سیستمتون رو هم قدرتمند انتخاب کنین.
والا اور که کار تقریبا ریسک واری هست درسته؟!
حالا به نظر شما همون سیستمی که پیشنهاد دادین برای کار من اوکی هست و تا 2 سال اینده جوابگو هستش؟
بله سیستم پیشنهادی بر مبنای 3570 سیستم قدرتمندی هست و براتون کفایت میکنه. و اگر پرفرمنس بیشتری نیاز داشتین اورکلاک بکارتون میاد.
در مورد اور باید بگم که پردازنده های سری کا که ضریب باز هستند مخصوص اینکار ساخته شده اند و شما اگر مادربوردی هم تهیه کنین برای اور مناسب باشه ، هیچ مشکل و ریسکی برای اور ندارین و با اورکلاک پردازندتون شاهد بالا رفتن محسوس کارایی خواهید بود.
اور آیوی بریج اصولاً کار بی ارزشی هست.
اگه ضریب بسته باشه که اصلاً او نمیشه.
اگرم ضیب باز با یه مین و پاور و رم قوی نهایتاً 18 درصد اور بشه اونم با مشکلات خودش.
بهتره به جای اینکه این همه پول مین با چیپ 77 و رم با کیفیت و کولر و پاور خوب بدی برای این 18 درصد یه راست بری i7 بدای اگه پولت میرسه.
البته نباید یک کولر خوب رو هم از نظر دور کرد!!!
دوست عزیز، این درصد فقط شامل حالت توربوی پردازنده این سری میشه و اگر توربو رو خاموش کنید و دستی فرکانس بدین، میتونید براحتی
تا1GHz به فرکانس پیشفرض که 3.5GHZ هست، اضافه کنیم.
ضریبهای بسته رو هم میشه آور کرد، اما باید مادبردتون قابلیتهای خوبی برای این کار داشته باشه!!!
وقتی کاربر پردازندشو اور میکنه که نیاز به پرفرمنس بیشتری داشته باشه. و پردازنده 3570 به اندازه کافی قدرتمند هست که فعلا و برای کارهای نیمه حرفه ای جوابگو بدون اور باشه.
زمانی هم که کاربر نیاز به کارایی بیشتر داشته باشه با تهیه یک خنک کننده ، پردازنده رو براحتی اور میکنه.
فکر میکنم این پردازنده با یه مادربورد خوب براحتی بالای 4 اور میشه و فکر میکنم این فرکانس کارایی خیلی خوبی داشته باشه.
جدای از اینکه برای پردازنده 3770 هم یک مین خوب به همراه رم و پاور قدرتمند نیازه و این صرفا فقط برای 3570 نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)