تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: سیستم مناسب یرای PS4 (بازی رو در حد High اجرا کنه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مصطفی عزیز.2500 رو فقط واسه کیس کنار گذاشتم.
    دوستان وبهای انگلیسی زبان رو هم گشتم.واسه ps4 کسی پیشنهاد خاصی نداره.اما یکی از برادرای شرکت nvidia گفته یه pc در حد 1000$ راحت جواب میده.حالا واقعا گیرم .کار اقتصاد ما هم ملوم نیس.نمیدونم همین الان بکوب بگیرم.یا بذارم 9 ماه بعد...
    کممممممممممممممممممممک!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اینم آدرس اون برادر شرکت nivida مقالست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکی از بچه های بلاد خارج این سیستم رو گفت جواب میده
    needed for ps4:
    cpu:AMD FX-6300 ya
    Gigabyte GA-970A-DS3
    Memory – 8GB Crucial Ballistix Tactical LP – $53 / £56
    Graphics – 2GB GeForce GTX 660 – $230 / £178

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در کل به نظر من اگر قصد خرید دارین اقدام کنین و منتظر کاهش قیمتها یا ورود نسل جدید قطعات نباشین.
    به نظر من پلتفرم اینتل در بازیها نسبت به مدل مشابهش از پلتفرم ای ام دی بهتر عمل کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مصطفی عزیز.2500 رو فقط واسه کیس کنار گذاشتم.
    دوستان وبهای انگلیسی زبان رو هم گشتم.واسه ps4 کسی پیشنهاد خاصی نداره.اما یکی از برادرای شرکت nvidia گفته یه pc در حد 1000$ راحت جواب میده.حالا واقعا گیرم .کار اقتصاد ما هم ملوم نیس.نمیدونم همین الان بکوب بگیرم.یا بذارم 9 ماه بعد...
    کممممممممممممممممممممک!!!

بنده کاملآ اگاهم که 2/5 میلیون فقط برای کیس می خواهید خرج کنید من هم نسبت به بودجه ی شما دو تا سیستم (فقط کیس) در پست قبلی پیشنهاد کردم،هر کدام را که توان دارید بخرید (قطعآ سیستم اولی بازدهی بسیار بالایی در بازی ها دارد) فقط کافیست قیمت قطعات را جمع بزنید تا حدود قیمت دو تا کیس دستتان بیاید.
    در ضمن زیاد به حرف های این سخنگوی nVIDIA دل خوش نکن زیرا بازدهی سخت افزار کنسول ها با رایانه های شخصی کاملآ متفاوت است،کنسول را طوری می سازند که تا چند سال بتواند بازی های روز را با جزئیات بالا و کاملآ روان اجرا کند،کافیست کنسول PS3 یا XBOX360 را ببینید،سخت افزار این دو کنسول مربوط به 7 سال قبل است اما تا به امروز دوام اورده اند و همچنان توان اجرای بازی های روز را دارند!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مصطفی جان.من همون سیستم اولی رو بردارم.خاطرم ازینکه بازیهرو تا 2 سال دیگه که نسل بعدیا هم شامل میشن جم باشه که بتونم رو اولترا که نه روی وری های بازی کنم؟اگه شما چراغ سبز میدی که واسه نسل بعد به اون صورت دچار مشکل نمیشم که زودتر بگیرم.
    راستی روی کارت گرافیک معرفی شده فک کنم ای تی ای باشه؟شما همینو توصیه میکنی؟از مارک سفیر و دوامش هیچ اماری من ندارم و بیسوادم
    یا صبر کنم گرافیکای دایرکت 12 بیان؟
    بینهایت متشکر که اینقدر صبورین عزیزان و کمکم میکنین...

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

سخت افزار ps4 در این حده:
    cpu amd fx6300
    vga 7850
    ram 2*4 1600
    یه مقایسه دیدم که گفته بود اگ پولی رو که قراره برای ps4 داد سیستم خرید سیستم به راحتی ps4 رو شکست میده.

7. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سخت افزار ps4 در این حده:
    cpu amd fx6300
    vga 7850
    ram 2*4 1600
    یه مقایسه دیدم که گفته بود اگ پولی رو که قراره برای ps4 داد سیستم خرید سیستم به راحتی ps4 رو شکست میده.
    PS4:
    پردازنده ی 8 هسته ای با معماری جگوار
    8G رم فوق سریع
    و قدرت گرافیگی در حد HD7850
    همه ی این ها درست اما باز هم می گویم معماری و بازدهی کنسول های بازی با کامپیوترهای شخصی متفاوت است و همه چیز را نباید بر روی کاغذ حساب کرد.برای مثال مقدار حافظه ی اصلی و حافظه ی گرافیکی PS3 به ترتیب 256MB و 256MB است اما با همین مقدار شما ببینید که می تواند به خوبی از پس بازی های روز بر اید.ایا تاکنون بازی Call of Duty:Modern war fare 2 را بر روی PS3 مشاهده کرده اید یا نه که با بالاترین جزئیات و به صورت Full HD و کاملآ روان اجرا می شود؟
    البته من طرفدار کنسول های بازی نیستم بلکه طرفدار واقعیتم.
    Last edited by mostafa_360; 13-04-2013 at 16:18.

10. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مصطفی جان.من همون سیستم اولی رو بردارم.خاطرم ازینکه بازیهرو تا 2 سال دیگه که نسل بعدیا هم شامل میشن جم باشه که بتونم رو اولترا که نه روی وری های بازی کنم؟اگه شما چراغ سبز میدی که واسه نسل بعد به اون صورت دچار مشکل نمیشم که زودتر بگیرم.
    راستی روی کارت گرافیک معرفی شده فک کنم ای تی ای باشه؟شما همینو توصیه میکنی؟از مارک سفیر و دوامش هیچ اماری من ندارم و بیسوادم
    یا صبر کنم گرافیکای دایرکت 12 بیان؟
    بینهایت متشکر که اینقدر صبورین عزیزان و کمکم میکنین...

قطعآ سیستم اول سیستم بسیار قدرتمندی است که تا مدت نسبتآ زیادی (حدود 2 تا 3 سال) جواب گوی شما خواهد بود،کارت گرافیک HD7950 از برند سافایر از کارت های قدرتمند و خوش قیمت بازار محسوب می شود (مدل های قوی تر هم هست که بسیار گران ترند اگر دوست داشتید می توانید ان ها را جایگزین کنید اما به نظرم لزومی ندارد، یک جورایی پول هدر دادنه)،در ضمن چیپ گرافیکی این کارت را شرکت AMD تولید می کند که چند سال قبل شرکت ATI را خریداری کرد.
    لازم نیست منتظر امدن CPU و کارت های گرافیک نسل اینده باشید زیرا تفاوت انچنانی (حداقل در کارایی) با سیستم های فعلی ندارند و مهم تر این که نمی توان همواره برای امدن نسل بعد صبر کرد.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیک ps4 رو گفتن در حد 7670 یا نهایتا 7770 شما دوستان چجوری میگید 7850
    در کل این نسل از کنسولها که قراره بیاد کمترین پیشرفت رو داشته به طوری که الان روی فول اچ دی یه کارت 7870 میتونه بازی های روز رو خوب اجرا کنه اونوقت ps4 با یه کارت در حد 7670 یا 7770 چجوری میخواد تا چند سال جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •