تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: پارس صفر یا زانتیا مدل پایین بخریم ؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ضمن تایید پست 8 و 10 یادآوری می کنم که هر دو خودرو وضعیت وحشتناکی از نظر ایمنی در تصادفات دارند
    زانتیا در همون سال ساختش متاسفانه عرضه اش در کشور های مطرح اروپا متوقف شد. اگر قرار باشه از نظر تست تصادف بحث بشه اگر وضعیتش از پراید کنونی بدتر نباشه بهتر نیست
    توصیه من هم خرید سمند هست یا یک خودرو مدرنتر مثل تندر

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگه قرار باشه خدایی نکرده رخ به رخ تصادف بشه مسلما پارس و زانتیا آنچنان فرقی باهم ندارند حالا ال نود یه چیزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اونی که شما میگید ربطی به ایمنی نداره
    زانتیا سیستم فنربندی هیدروپنوماتیک پیشرفته ای داره و قبلاً بهش اشاره کردم و میتونه تعادل خودرو رو بخوبی حفظ کنه
    ولی بحث ایمنی که خودش شامل ایمنی فعال و غیر فعال هست در زانتیا وضع وخیمی داره
    به مراجع معتبر مثل Euro NCAP مراجعه کنید
    دوست عزیز ایمنی که فقط تصادف نیست خوبه خودتون میگید ایمنی غیر فعال
    باور کنید من عینا دیدم که میگم روی سرعت دویست سر یه پیچ ترمز گرفته شده و ماشین شروع به چرخش کرده تا وایساده مطمءنم اگه آزرا هم بود چپه میشد
    درسته که تست تصادفات زانتیا نا امید کننده بوده اما بین پارس و زانتیا اینقدر اختلاف نیست که بگیم پارس خیلی ایمنه اونم مدل ای ال ایکس که اصلا موتور با اتاق نمیخونه
    وگرنه کارخونه زانتیا که برا بابام نیست;-)
    موفق باشید

5. این کاربر از sepsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه it_teach86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ® BBC Inc

پيش فرض

اگه می تونید از پس خرج زانتیا بر بیای
    زانتیا بگیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز ایمنی که فقط تصادف نیست خوبه خودتون میگید ایمنی غیر فعال
    باور کنید من عینا دیدم که میگم روی سرعت دویست سر یه پیچ ترمز گرفته شده و ماشین شروع به چرخش کرده تا وایساده مطمءنم اگه آزرا هم بود چپه میشد
    درسته که تست تصادفات زانتیا نا امید کننده بوده اما بین پارس و زانتیا اینقدر اختلاف نیست که بگیم پارس خیلی ایمنه اونم مدل ای ال ایکس که اصلا موتور با اتاق نمیخونه
    وگرنه کارخونه زانتیا که برا بابام نیست;-)
    موفق باشید
    اگر پست ص قبلم رو درست نگاه کنید هیچوقت و هیچ جایی در این انجمن نگفتم پارس ماشین خوبیه. پارس همون 405 آشغالی مربوط به سه دهه قبل هست و در عجبم چطور ملت ما پول میدن اینرو میخرند؟ اینجاست که دیگه باید گفت واقعاً حقمون هست بالاترین آمار کشتار جاده ای به نسبت جمعیت رو در دنیا داشته باشیم... باز صد رحمت به پراید که معمولاً حداکثر حدود 130 تا میره و از این جهت برتری داره نسبت به پارس که 180 تا رو راحت میره و زمان تصادف همون آهن پاره ی پراید هم ازش باقی نمیمونه.

ولی بحث سر اینه که زانتیا نسبت به قیمت کاملاً کاذبش مطلقاً ارزش خرید نداره. اگر قراره آدم توی خودور له بشه بهتره توی خودرویی له بشه که پول کمتری بالاش داده!
    در ص قبل من به ایشون گفتم بجای خرید ایندو خودرو برن سراغ لوگان ولو دست3 که از هر جهت بهتره . تاپیک هم بعدش برای مدتها خوابیده بود تا اینکه یهو شما از غیب رسیدید و آوردیدش بالا!!
    Last edited by Legacy's; 30-04-2013 at 13:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگر پست ص قبلم رو درست نگاه کنید هیچوقت و هیچ جایی در این انجمن نگفتم پارس ماشین خوبیه. پارس همون 405 آشغالی مربوط به سه دهه قبل هست و در عجبم چطور ملت ما پول میدن اینرو میخرند؟ اینجاست که دیگه باید گفت واقعاً حقمون هست بالاترین آمار کشتار جاده ای به نسبت جمعیت رو در دنیا داشته باشیم... باز صد رحمت به پراید که معمولاً حداکثر حدود 130 تا میره و از این جهت برتری داره نسبت به پارس که 180 تا رو راحت میره و زمان تصادف همون آهن پاره ی پراید هم ازش باقی نمیمونه.

ولی بحث سر اینه که زانتیا نسبت به قیمت کاملاً کاذبش مطلقاً ارزش خرید نداره. اگر قراره آدم توی خودور له بشه بهتره توی خودرویی له بشه که پول کمتری بالاش داده!
    در ص قبل من به ایشون گفتم بجای خرید ایندو خودرو برن سراغ لوگان ولو دست3 که از هر جهت بهتره . تاپیک هم بعدش برای مدتها خوابیده بود تا اینکه یهو شما از غیب رسیدید و آوردیدش بالا!!
    با توجه به اینکه نام تاپیک هست پارس یا زانتیا منم گفتم زانتیا وگر نه اگه بحث ایمنی باشه همون حرف شما ال نود ایمن تره
    اصلا سواری زانتیا با پارس قابل قیاس نیست راحتی زانتیا کجا و پارس کجا در مقابل زانتیا عین گاری میمونه
    حالا شما هم ببخش که ما یه نظری دادیم دعوا که نداریم:o

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •