تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 70

نام تاپيک: Loadout - سلاح هایتان را خودتان بسازید !

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در سایت رسمی بازی امروز اعلام شد که یه سری پارت جدید برای سلاح ها به زودی میان :
    Bio Scanner
    X-Ray Scope
    Ice Payload
    توضیحاتی داده نشده ولی احتمالا سومی برای Slow یا Stun کردن هست و با زدنش به حریف اون یخ میزنه !

در آپدیت 15 آپریل بازی هم یه سری تغییرات مهم اضافه شدن :
    سیستم EXP گرفتن تغییر کرد و الآن بسیار دقیق تر عملکرد پلیر بررسی میشه و به عملکرد پلیر , اینکه آیا تا آخر بازی مونده یا نه و اینکه چه تیمی برده بازی رو بستگی داره.
    چیزی به نام Golden Wheel اضافه شدع که مثل Spin هست ولی خوب آیتمای بهتری میده و هر روز در آخر اولین بازی که پلیر انجام میده این Golden Wheel به جای Spin میاد و جایزه میده.

با آپدیت های جدید و خلاقیتای بازی داره به یه پدیده جدید در بین بازی های MMO Shooter تبدیل میشه !

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض پایان مشکل DC ؟!

دوستان به نظر میرسه که مشکل DC بالاخره حل شد ! یه مدته بدون مشکل شده بازی و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیدم و گفتند که یه سری بهبود ها انجام دادن.
    البته هنوز توی سرور اروپا با وجود پینگ بهترش مشکل هست مثل قبل ولی توی آمریکا بدون لگ و DC سه روزه که دارم بازی میکنم.

همون طور که قبلا گفته بودم توی بازی سیستم Contracts وجود داره که یه سری مراحل هستن,گفتم بیشتر توضیح بدم دربارش :
    این سیستم به این صورت هست که شما در هر لول یه سری Contract بهتون اضافه میشه اگرچه که فقط 3 تا Contract رو در یه لحظه میتونید ببینید و فقط به 3 تا دسترسی دارید و برای تموم کردن بقیه باید یکی از این 3 تا رو انجام بدید تا جاش یه دونه جدید بیاد.به ازای انجام هر Contract شما یه Upgrade Point میگیرید.در قسمت ساخت اسلحه میتونید این Point ها رو مصرف کنید و باهاشون Tier های جدید بخرید.همون طور که میدونید هر سلاح چندین قسمت داره ,شما اول کار به Tier 1 هر قسمت دسترسی دارید ولی با آزاد کردن بقیه Tier ها میتونید اجزای قویتر و متفاوت تری رو به سلاحتون وصل کنید.مثلا من Tier 2 رو برای نوع تیر(آتش,برق و غیره) و دوربینم اضافه کردم و الآن دیگه جای دوربین اسنایپریم از لیزر استفاده میکنه سلاحم که برای نوعی که سلاح من هست بهتره.البته شما با خریدن Tier های بعدی فقط بهشون دسترسی پیدا میکنید و در اصل آزاد میشن براتون و به این معنی نیست که همشون بهتون داده میشه,ولی از الآن اگه آخر بازی بهتون یه تکه بیفته(آخر هر دست به هر کسی رندوم یه چیزی داده میشه) یا با پول توی بازی بخرید میتونید سوارشون کنید رو سلاح.
    چیزی هست که من تازه امروز فهمیدم اونم این که هر سلاح Tier های خودشو داره یعنی اگه من Tier2 رو برای سلاح Burn in HELL آزاد کنم توی سلاح Dark Angel هنوز قفل میمونه و در نتیجه شما در اصل تمرکزتون بیشتر روی یه سلاح هست.
    تصاویر زیر هم برای مثال هستند,سلاح اصلی من Burn in HELL رو میبینید که اگه دقت کنید کنار دوربینم و کنار عکس آتش عدد 2 رو نوشته که به این معنی که این 2 قسمت سلاح من Tier 2 هستند.(البته آتش رو Tier 2 ش رو آزاد کردم ولی خودش گیرم نیومده و دارم با Tier 1 سر میکنم ولی دوربینم مخصوص این Tier هست) همچنین کنار اون نوشته Pulse که نوع سلاح هست و رنک سلاح تعداد Upgrade Point ها رو نوشته.
    دومیم در بخش Test در قسمت ساخت سلاح هست و توش دوربین جدیدمو تست کردم.
    پ.ن : چیزی که خیلی ناراحتم کرده این Wipe هست که بعد از Closed Beta میاد و همه اطلاعات پاک میشن(مثل بقیه بازی ها) و من این همه جون کندم بازم از لول 1 شروع خواهم کرد !
    پ.ن2 : کل این پستو نوشته بودم که برق رفت : دی اگه این Auto-Restore توی P30 نبود سکته میکردم : دی
    Last edited by Arrowtic; 22-04-2013 at 20:32.

3. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض Taunts

واقعا برام عجیبه که استقبال از این بازی انقدر کمه ! طرفدارای شوتر کجایید ؟!

دوستانی که نگران نداشتن Beta Key هستن نگران نباشن آخه همیشه کلی سایت هستند که میدن و هر کی بخواد بازی کنه راحت گیرش میاد .برای دیدن لیست سایت هایی که در همین لحظه Beta Key میدن به لینک زیر در فروم رسمی بازی برید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بازی یه حرکت هست به اسم Taunt که به این صورته که با زدن یه دکمه Keyboard (دکمش یادم نیست : دی ) یه حرکت خاص میکنه کاراکترتون , اول کار فقط یه دونه دارید البته ولی به وسیله Spin یا پولی که تو بازی به دست میارید میتونید بخرید . از چندتای این Taunt ها عکس گرفتم , مطمئنم 3 تای اول رو خوب میشناسید : دی

5. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خیلی دوست دارم دانلود کنم
    اما امان از دست این اینترنت ذغالی

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

واقعا برام عجیبه که استقبال از این بازی انقدر کمه ! طرفدارای شوتر کجایید ؟!

دوستانی که نگران نداشتن Beta Key هستن نگران نباشن آخه همیشه کلی سایت هستند که میدن و هر کی بخواد بازی کنه راحت گیرش میاد .برای دیدن لیست سایت هایی که در همین لحظه Beta Key میدن به لینک زیر در فروم رسمی بازی برید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بازی یه حرکت هست به اسم Taunt که به این صورته که با زدن یه دکمه Keyboard (دکمش یادم نیست : دی ) یه حرکت خاص میکنه کاراکترتون , اول کار فقط یه دونه دارید البته ولی به وسیله Spin یا پولی که تو بازی به دست میارید میتونید بخرید . از چندتای این Taunt ها عکس گرفتم , مطمئنم 3 تای اول رو خوب میشناسید : دی
    Arrowtic ایول عجب امضایی داری عاشقشم با متنش :XXX

8. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خیلی دوست دارم دانلود کنم
    اما امان از دست این اینترنت ذغالی
    سرعت دانلودتون چنده ؟
    از کجا نت میگیرید ؟
    Arrowtic ایول عجب امضایی داری عاشقشم با متنش :XXX
    : دی
    اسکایریم عشقه !

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من دارم دانلود میکنم استیم درست شد
    لگ که نداره؟
    اگه اینو دانلود کنم دوباره برا نسخه ی اصلیش هم باید دانلود کرد؟
    سروراش خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من دارم دانلود میکنم استیم درست شد
    لگ که نداره؟
    اگه اینو دانلود کنم دوباره برا نسخه ی اصلیش هم باید دانلود کرد؟
    سروراش خوبه؟
    نه دیگه این خودش نسخه اصلیه فقط الآن تو بتا هست . دیگه شما اینو دانلود کردی فقط آپدیت بیاد دانلود میکنی هی .(مثل LoL)
    من که به هیچ وجه لگ نیستم مدتیه . سرور اروپا بازی میکنم و پینگ بین 80 تا 130 هست معمولا . (وقتی میگم لگ نیست منظورم اینه که با نشونه گیری دقیق میتونم با تفنگی که سرعت تیرش پایینه کسی که در حال حرکته رو بزنم و Delay خیلی خیلی کمه)

13. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    دانلود کردم
    بازی هم کردم خیلی دوست داشتم ولی Delay داشت خیلی بعد مینوشت پهنای باند شما خیلی کمه که بتونه بازی رو بکشه یعنی چی؟
    تنظیماتی استیم نداره برا این delay ها؟بقیه هم اینجورین؟ من پینگ 100 بود با اروپا رفتم پینگ 100 به طور استاندارد بهترین پینگه نسبت به 200 به بالا و هیچ تغییری بین 100 و 50 حس نمیشه
    مثلا همه رو میکشتم یدفعه میدم اوه 5 دقیقه است مردم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این مشکل از وقتی که این سیستم جدید فیـــــلترینگ اومده به وجود اومده منم هی این ارورو میده بهم با این که قبل این سیستم بدون کوچکترین لگ و دیلی بازی میکردم .
    از شانس بد شماست : دی

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •