دوست عزیز همه این کارا رو کردم . بعدش اتفاقی نمیفته تو cmd !!! همون آدرس پوشه رو که فیلم توشه دوباره زیرش میاره !!!!!!!
دوست عزیز همه این کارا رو کردم . بعدش اتفاقی نمیفته تو cmd !!! همون آدرس پوشه رو که فیلم توشه دوباره زیرش میاره !!!!!!!
Last edited by panther99; 06-04-2013 at 14:44.
خوب بعدش اون دستور copy /b رو بنویسین
خب منم نظرمو بگم :
من میگم که لینک فیلم پولی بوده ( Vip )
2 نظریه دارم :
1) سایتش طوریه که بعد دانلود فیلم ، موقع اکسترکت پول میخواد .... یعنی برای اکسترکت کردن باید اکانت بخری و وارد کنی ....
2) در ابتدای دانلود لینک ها بصورت فری بوده و در همین حین که شما دانلود میکردید ( مدت زمانی که طول کشید تا دانلود کنید ، 1 یا 2 روز یا .... ) پولی شده و Vip شده
راه حلشم اینه که باید اکانت خریداری کنید .....
البته این نظر منه ... نمیدونم تا چه حد درسته![]()
این یک لینک دیگه از همین فیلم هست که حجمش دقیقا با لینکی در تصویر صفحه قبل دادید یکیه. به احتمال زیاد یک نسخه هستند.
ببینید از طریق رفرش کردن میتونید جایگزین لینک قبلی کنید یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز نشد . پیغام میده system cannot find the file spesific !
آدرس فایل تو کامپیوترم اینه :
C:\Users\username\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\use rname\The-20Dark-20Knight-20Rises-20_95
اگه میشه یه بار دیگه راه حل رو بگید با این آدرس . ممنون میشم .
شما این فایلی که گذاشتم رو دانلود و اجرا کنین ببینین به صفحه ی دسکتاپتون میاد یا نه
ممنون انجام دادم . یه پوشه دوباره کپی کرد که داخل اون یه فایل MKV هست که حجمش 104 کیلوبایته !!!!!!.
مثل اینکه باید قیدشو بزنم !!!!!!!!!!
شما از لینکی که آقا امید دادن استفاده کنین فکر کنم بشه (همون فایله احتمالا). داخل IDM روی فایلتون کلیک کنین و Refresh Download Address رو بزنین و بعد روی لینکی که هیپ فایل میده کلیلک کنین
روی اون فایل که خودم دارم و تا 99 درصد دانلود شده کلیک راست کردم refresh رو زدم این آدرس اومد که ماله سایت قبلیه !!!!
اون سایتی که دوستان گذاشتن رو هم تو IDM دارم . اتفاقی نمیفته !!!!!!
اون لینک hipfile که دادم رو اگر در IDM دارید اول پاک کنید.
بعد روی این لینکتون که 99 درصد رفته همون کلیک راست و refresh رو بزنید.
به آدرسی که گفتید باز میشه و مال سایت قبلیه کاری نداشته باشید و کلا ببندیدش. البته همزمان IDM ، یه پنجره باز میکنه که توش stop waiting نوشته. این رو بذارید باشه.
حالا به لینک hipfile که دادم برید و مثل همیشه اقدام به دانلود ازش کنید. و قبل از شروع به دانلود، IDM یه پنجره باز میکنه و میپرسه که : is this the new address for your expired download
درجواب ، yes رو بزنید و بعد ادامه اون یک درصد رو باید از لینک جدید دانلود کنه و فایل کامل رو تحویل بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)