اقا اگر دنبال سه بعدی هستی بدون شک ال جی پیشنهاد میشه. سیستم اکتیو که در تی وی های سامسونگ و سونی داره استفاده میشه رو به انقضا هستش. این شرکتها هم بزودی روی به سیستم پسیو خواهند آورد.
اما در مورد کیفیت خود تصویر. اینکه میگند تو سه بعدی ال جی کیفیت نصف میشه والا ما همچین چیزی ندیدیم. یهنی فیلمی که فول اچ دی بود با عینک و بصورت سه بعدی تنها کمی تیره تر میشه. من از یه متری هم نشستم جلوی 47 اینچ سه بعدی دیدم. اون خطهای افقی معلوم نیست. زاویه دید هم تو ال جی خیلی بهتر. آدم همیشه مستقیما رو به تی وی نیست. خود من عادت دارم دراز بکشم فیلم ببینم
.gif)
اما یه اشکال بسیار مهم هم وجود داره. در قسمت تنظیمات تصویر استاندارد isf وجود داره که برای کالیبراسیون پیشرفته تلویزیون هستش. این یه مزیت بزرگی واسه ال جیه. اما اشکالش اینه در تصاویر تند در حرکات افقی جا موندگی وحشتناکی وجود داره. این اشکال حتی در گرونترین پنل ال جی هم هست. من بیخیال این مورد شدم. خانواده هم اصلا همچین مشکلی رو نفهمیدند
.gif)
ولی بهرحال وجود داره.
یه چیز دیگه هم اینکه اگر خونتون وای فای داری حتما مدل وای فای دار 66100 به بالا بگیر. امکانات خوبی واسه استفاده داره. فرمتهای مختلف تصویری هم که ساپورت میکنه. اینشم خوبه.
یه چیز بدیم که کلا واسه ال ای دی ها هست بازتاب نوره. من یکی رو کلافه کرده. خونه ما هم نورش زیاده اصلا یه وضعی میشه
.gif)