تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمایی درباره این 3 مدل ال جی

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

مرسی که جواب دادی

حال میگی من چکار کنم؟ بالاخره ال جی یا سامسونگ؟

کدوم مدل از هرکدومشون؟

ممنون داداش

6960 از سامسونگ فرقش با 6950 قابلیت انطباق هست و رنگ پتیه هاشون فرق داره،
    6960 هست 3
    و
    6950 هست 2800

ال جی هم جدیدا 2 تا مدل داده بیرون 64100 و 69100 این 2 مدلشو نمیشناسم، کلا سامسونگارو بیشتر میشناسم، ال جی رو از یکی دیگه بپرسی بهتر میتونه راهنماییت کنه.

2. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

6960 از سامسونگ فرقش با 6950 قابلیت انطباق هست و رنگ پتیه هاشون فرق داره،
    6960 هست 3
    و
    6950 هست 2800

ال جی هم جدیدا 2 تا مدل داده بیرون 64100 و 69100 این 2 مدلشو نمیشناسم، کلا سامسونگارو بیشتر میشناسم، ال جی رو از یکی دیگه بپرسی بهتر میتونه راهنماییت کنه.

پرهام جام من بجز شما کسی رو نمیشناسم کسی تو انجمن هستش که از ال جی سر در بیاره؟ من بخاطر اینکه میگن 3 بعدی ال جی بهتره سراغش رفتم وکرنه خودمم سامی رو دوس دارم اونموقع میتونستم از راهنماییت نهایت استفاده رو بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقا اگر دنبال سه بعدی هستی بدون شک ال جی پیشنهاد میشه. سیستم اکتیو که در تی وی های سامسونگ و سونی داره استفاده میشه رو به انقضا هستش. این شرکتها هم بزودی روی به سیستم پسیو خواهند آورد.
    اما در مورد کیفیت خود تصویر. اینکه میگند تو سه بعدی ال جی کیفیت نصف میشه والا ما همچین چیزی ندیدیم. یهنی فیلمی که فول اچ دی بود با عینک و بصورت سه بعدی تنها کمی تیره تر میشه. من از یه متری هم نشستم جلوی 47 اینچ سه بعدی دیدم. اون خطهای افقی معلوم نیست. زاویه دید هم تو ال جی خیلی بهتر. آدم همیشه مستقیما رو به تی وی نیست. خود من عادت دارم دراز بکشم فیلم ببینم
    اما یه اشکال بسیار مهم هم وجود داره. در قسمت تنظیمات تصویر استاندارد isf وجود داره که برای کالیبراسیون پیشرفته تلویزیون هستش. این یه مزیت بزرگی واسه ال جیه. اما اشکالش اینه در تصاویر تند در حرکات افقی جا موندگی وحشتناکی وجود داره. این اشکال حتی در گرونترین پنل ال جی هم هست. من بیخیال این مورد شدم. خانواده هم اصلا همچین مشکلی رو نفهمیدند ولی بهرحال وجود داره.
    یه چیز دیگه هم اینکه اگر خونتون وای فای داری حتما مدل وای فای دار 66100 به بالا بگیر. امکانات خوبی واسه استفاده داره. فرمتهای مختلف تصویری هم که ساپورت میکنه. اینشم خوبه.

یه چیز بدیم که کلا واسه ال ای دی ها هست بازتاب نوره. من یکی رو کلافه کرده. خونه ما هم نورش زیاده اصلا یه وضعی میشه

5. 2 کاربر از san_felip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا اگر دنبال سه بعدی هستی بدون شک ال جی پیشنهاد میشه. سیستم اکتیو که در تی وی های سامسونگ و سونی داره استفاده میشه رو به انقضا هستش. این شرکتها هم بزودی روی به سیستم پسیو خواهند آورد.
    اما در مورد کیفیت خود تصویر. اینکه میگند تو سه بعدی ال جی کیفیت نصف میشه والا ما همچین چیزی ندیدیم. یهنی فیلمی که فول اچ دی بود با عینک و بصورت سه بعدی تنها کمی تیره تر میشه. من از یه متری هم نشستم جلوی 47 اینچ سه بعدی دیدم. اون خطهای افقی معلوم نیست. زاویه دید هم تو ال جی خیلی بهتر. آدم همیشه مستقیما رو به تی وی نیست. خود من عادت دارم دراز بکشم فیلم ببینم
    اما یه اشکال بسیار مهم هم وجود داره. در قسمت تنظیمات تصویر استاندارد isf وجود داره که برای کالیبراسیون پیشرفته تلویزیون هستش. این یه مزیت بزرگی واسه ال جیه. اما اشکالش اینه در تصاویر تند در حرکات افقی جا موندگی وحشتناکی وجود داره. این اشکال حتی در گرونترین پنل ال جی هم هست. من بیخیال این مورد شدم. خانواده هم اصلا همچین مشکلی رو نفهمیدند ولی بهرحال وجود داره.
    یه چیز دیگه هم اینکه اگر خونتون وای فای داری حتما مدل وای فای دار 66100 به بالا بگیر. امکانات خوبی واسه استفاده داره. فرمتهای مختلف تصویری هم که ساپورت میکنه. اینشم خوبه.

یه چیز بدیم که کلا واسه ال ای دی ها هست بازتاب نوره. من یکی رو کلافه کرده. خونه ما هم نورش زیاده اصلا یه وضعی میشه

آقا مرسی دست گلت درد نکنه

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

این تاپیک زیاد هستن کسایی که ال جی سری lm دارن میتونی سوالتو بپرسی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این تاپیک زیاد هستن کسایی که ال جی سری lm دارن میتونی سوالتو بپرسی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرس پرهام جان

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •