الان من مثلا میخوام یه اسکریپت برای یه کاری به زبان php بنویسم.... ایا جایی هستش که من ازش در این اسکریپت نویسی استفاده کنم؟مگه با پایتون نمیشه برای لینوکس برنامه نوشت ؟!
الان من مثلا میخوام یه اسکریپت برای یه کاری به زبان php بنویسم.... ایا جایی هستش که من ازش در این اسکریپت نویسی استفاده کنم؟مگه با پایتون نمیشه برای لینوکس برنامه نوشت ؟!
آها اون نظر ...بالاخره اینجا ایرانه و برای هر چیزی کار پیدا نمیشه
باز منظورم رو بد گرفتین!
....
الان من تو مرحلهی یه سیستمی هستم که تو همین هفته کار برنامه نویسیش رو شروع میکنم به امید خدا....
خیلی دوست دارم از پایتون استفاده کنم تو برنامه هام و کلا پایتونی باشم و با php حال نمیکنم!
حالا سوال من اینه، ایا میتونم بخشی، یا تمام سیستم رو بر اساس پایتون بنویسم؟ نیازهای سیستمی سروری که بخواد اجرا بکنه (کامپایلرش) رو هر سروری داره یا باید برم التماس بکنم ببینم کی داره و کی حاضره برام نصب بکنه؟
و کلا از این جور مباحث!...
سلام ,پایتون که تقریبا رو تمام توضیع های لینوکس نصب هست پیش فرض و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از این نظر.
دوست من، میدونم نصب شده هست، عرض کردم که من برنامه نویس کجا میتونم ازش استفاده بکنم؟ وقتی دارم برا چی برنامهنویسی میکنم، میتونم کدهای پایتون رو جایگزین کنم؟؟؟؟سلام ,پایتون که تقریبا رو تمام توضیع های لینوکس نصب هست پیش فرض و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از این نظر.
اسکریپت های پایتونی رو به جای اسکریپت های چه زبانی میشه استفاده کرد؟!...
کسی اطلاعی داره؟ مثلا نسخهی قبلی سایت داناترین کاملا با پایتون نوشته بود و مشخصا مشکلی بسیار مهم به اسم کند بودنش داشت که نمیدونم از سرور هاش بود یا چی! :(
فکر نمی کنم از نظر سرعت مشکلی داشته باشه.../// خیی جاها هستن که دارن از پایتون استفاده می کنن// اونم تو قسمت هایی که سرعت اولین اولویت محسوب میشه...///
اما متأسفانه همون طور که اشاره کردید// جا های زیادی نیست که بشه اسکریپت ها رو روش اجرا کرد.../// معمولاً سرور ها برای امنیت بیشتر یا... اجازه ی اجرای اسکریپت های پایتون و پرل رو نمی دن...////
اما فکر کنم اگه یه سرور اختصاصی یا مجازی بگیرید این مشکل حل بشه...///فقط هزینش یکم گرون تر در می آد....////![]()
لازم نیست اشاره ی خاصی بشه که شما دقیقا کجا از پایتون استفاده کن کجا فلان زبان! هر جا دوس داری ازش استفاده کن پایتون همه فن حریفه! : دی
مثلا تو ی نرم افزار سه بعدی سازی مثل بلندر فقط هسته رندرینگ با سی پلاس پلاس هست بقیه نرم افزار با پایتون نوشته شده. درکل سادگی سینتکسش و همچنین شیرینی این زبان این امکان رو میده که ترجیحا تا جایی که امکانش باشه از این زبان برای نوشتن همه جور اپی استفاده کرد.
ممنون....
مشکل اینه که شما دارین از پایتون در مقابل حملهای که بهش نشده دفاع میکنین!....
من عرض کردم که خوم 4-5 سال پیش مقالاتی در موردش ترجمه کردم و رفتم جلو... ولی دیدم نمیشه ازش استفاده کرد!
مثلا اگر من الان به جای php از پایتون استفاده بکنم برای سایتی که دارم مینویسم، مجبورم کلی پول هاستی بدم که پایتون داشته باشه که معمولا ندارن و به قول دوستمون همون سرور باید بگیرم!...
من نمیخوام برنامهای مثل بلندر بنویسم....
ایا میتونم مثلا وسط کدهای سیشارپیم از پایتون استفاده بکنم؟ اگر بله، موقعی که برنامه رو تحویل میخوام بدم(من معمولا اختصاصی مینویسم و خودم نصب میکنم براشون و پک نمی کنیم به اونصورت...!!!) فقط کتابخونه ها رو باید ببرم و تمام؟؟
البته نمیدونم کجا میشه از پایتون و سیشارپ استفاده کرد! ولی کلی میگم....
یا مثلا یه برنامهی کنسولی جاوا من بخوام بنویسم، میتونم از ترکیب جاوا و پایتون استفاده کنم؟ چطوری؟ مقالهای اموزشی چیزی هست؟
اره مثلا IronPython هست که بشه تو دات نت از پایتون استفاده کرد اما نمیدونم چجوری کد هارو مخلوط کرد!
همین بلندر مثال خوبیه دیگه! هسته رو قسمت هایی که محاسبات سنگین داره با سی پلاس پلاس هست بقیه نرم افزار , Add-On نویسی و ... با پایتون.حالا شما مثلا میخوای ترکیبی مثل همین استفاده کنین یا وسط کد سی شارپ ,پایتون هم بزنین؟
Last edited by M0hsen3D; 05-04-2013 at 15:39.
روش استفاده از پایتون کنار سی شارپ خیلی سادست../// اول پک مخصوص VSش رو نصب می کنید../// بعد هر قسمتی از پروژه رو که خواستید با #C یا Python کد می زنید.../// مثل این می مونه که یه پروژه رو با VB و #C بنویسید../// روش به همون شکله...///
در نهایت کد ها رو کامپایل می کنید و مثل قبل فایل exe یا... رو تحویل می گیرید که برای اجرا شدن فقط نیاز به NET Framework. داره..//// ولی من تا حالا هیچ جا ندیدم همچین کاری بکنن.../// کسی پایتون رو واسه برنامه نویسی NET. یاد نمی گیره..///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)