تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: دیر بالا اومدن ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عزیز اگه همینها رو انجام دادی بازم همینطوری هست سیستم رو یه دور دفرگمنت کن بازم اینطوری بود یه دور ویندوز رو فرمت کن
    ولی قبل از نصب ویندوز این رو انجام بده
    برو رو برنامه داس راست کلیک و در حالت ادمین اجراش کن بعد تایپ کن
    chkdsk /f
    ازتون یه no or yes میخواد شما بله رو بزن و دفعه بعد سیستم رو ریست کردید خودش فایل ها رو چک و عیب ها رو برطرف میکنه
    نتیجه رو هم اعلام کن

عزیز اینو هم از اول میگفتی بهتر بود چون مشا یه دفعه نه چندبار اینارو انجام دادی برای ویندوزو فایلهای سیستمی مشکل درست شده شما ویندوز رو ده بار عوض کنی ولی چندبار همینطوری خاموشش کنی بازم همینطور میشه
    شما برو رو حالت همین که در بالا برای دوست عزیزمون گذاشتم انجام بده و سیستم رو ریست کن ببین بازم برای بار بعدی اینجوری میشه یه چند بار ریست کن
    سلام ممنون از راهنماییت فرمت کردم و ویندوز عوض کردم درست شدممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

عزیز اگه همینها رو انجام دادی بازم همینطوری هست سیستم رو یه دور دفرگمنت کن بازم اینطوری بود یه دور ویندوز رو فرمت کن
    ولی قبل از نصب ویندوز این رو انجام بده
    برو رو برنامه داس راست کلیک و در حالت ادمین اجراش کن بعد تایپ کن
    chkdsk /f
    ازتون یه no or yes میخواد شما بله رو بزن و دفعه بعد سیستم رو ریست کردید خودش فایل ها رو چک و عیب ها رو برطرف میکنه
    نتیجه رو هم اعلام کن

عزیز اینو هم از اول میگفتی بهتر بود چون مشا یه دفعه نه چندبار اینارو انجام دادی برای ویندوزو فایلهای سیستمی مشکل درست شده شما ویندوز رو ده بار عوض کنی ولی چندبار همینطوری خاموشش کنی بازم همینطور میشه
    شما برو رو حالت همین که در بالا برای دوست عزیزمون گذاشتم انجام بده و سیستم رو ریست کن ببین بازم برای بار بعدی اینجوری میشه یه چند بار ریست کن
    حوصله دوباره ویندوز عوض کردن و نصب برنامه ها ندارم!!!
    اگه repair کنم یعنی فرمت نکنم درست میشه؟؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حوصله دوباره ویندوز عوض کردن و نصب برنامه ها ندارم!!!
    اگه repair کنم یعنی فرمت نکنم درست میشه؟؟؟
    باید انجامش بدی شاید درست شه
    به نظر من اگه حوصله فرمت کردن و ... این چیزا رو ندارید بهتره یه بار ویندوز رو فرمت کنید بعد با یه انتی ویروس خوب سیستم رو کامل اسکن کنید هرچی نرم افزار که لازمه نصب و.. خلاصه کاملش کنید بعد بایه نرم افزار بکاپ از ویندوز بکاپ بگیرید بعد تحت داس ویندوز رو ریستور کنید همش 5 دقیقه وقت میبره
    الان تو شهرمون دوتا عکاسی هستند با این روش که به شما توصیه کردم دارن کار میکنن بعضی مواقع سیستمشون واقعا داغون میشه این کار رو میکنن در عرض 10 دقیقه سیتسم خوب میشه و انتی ویروس رو اپ میکنن همه چیز به روال عادی بر میگرده

4. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •