تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: راه اندازی سوپرمارکت کوچک

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    من تو يه شركتي كار ميكنم الان امسلل 700 ميده بهم 11 ساله كار مكنيم اين خراب شده عين چي
    ميخوام برم سوپري بزنم به نظرتونون درامدش از اينجا بهتر ميشه؟ 20 تومنم سرمايه دارم لطفا راهنماييم كنين چيكار كنم
    سلام.
    تضمینی برای میزان درامد شما وجود نداره و به عوامل مختلف بستگی داره. امّا به‌نظرم عامل «قیمت» خیلی می‌تونه تأثیر داشته باشه.
    پسردایی من یه مغازه‌ی کوچیک زده بود (زیر 10 متر بود. دقیق نمی‌دونم.) و درامد بسیار خوبی داشت (با این‌که تو اون خیابون 3 تا مغازه‌ی دیگه هم وجود داشت.). علّتش این بود که قیمتش نسبت به مغازه‌های اطرافش به‌مقدار قابل توجّهی کم‌تر بود. به این‌جور مغازه‌ها می‌گن «ارزان‌کده». البته بستگی به مردم اون محلّه هم داره. محلّه‌های پائین شهر این‌جور مغازه‌ها بیش‌تر جواب می‌ده.
    اشتباهی که انجام داده بود این بود که وقتی کارش گرفت زیاد سر مغازه نبود و شاگرد گذاشته بود. که شاگردها هم دست تو دخل می‌بردن! اشتباه دیگه‌اش هم این بود که بعدش رفت یه مغازه‌ی بزرگ‌تر اجاره کرد که نمی‌تونست اجاره‌اش رو بده. واسه همین قیمتاشو بالا برد که باعث شد مشتری‌هاش خیلی کم بشن.
    خوبی «ارزان‌کده» اینه که مردم وقتی می‌بینن قیمت‌هاتون پائینه، بیش‌تر خرید می‌کنن. حتّی بیش‌تر از مقداری که نیاز دارن.
    یه نکته‌ای هم باید در نظر داشته باشید که سعی کنید اکثر جنسا رو تو مغازه داشته باشید تا مشتری مجبور نشه برای تهیّه‌ی جنس‌هایی که ندارید به مغازه‌های دیگه بره. این مورد باعث نارضایتی مشتری می‌شه. (تأثیر این عامل از تأثیر قیمت کم‌تره. یعنی شما اگه قیمت‌هاتون پائین باشه ولی همه‌ی اجناس رو نداشته باشید باز هم مشتری و درامد مناسب و خوبی خواهید داشت.)
    این‌ها اطّلاعاتی بود که من از کسب پسرداییم به‌دست آوردم و تجربه‌ی شخصی تو این زمینه ندارم. تصمیم نهایی با خودتون.
    Last edited by MVGroup; 22-04-2015 at 12:31.

2. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •