تو مصاحبه، دلیل رفتن به رئال رو ذکر کرد: "آرزو و درخواست دیرینه پدر (مرحومش)".
تو مصاحبه، دلیل رفتن به رئال رو ذکر کرد: "آرزو و درخواست دیرینه پدر (مرحومش)".
جدای از بحث همیشگی دوستان در قیاس مسی و رونالدو , خواستم بگم که خیلی بازیکنان بودن که میتونستن توی این لیست قرار بگیرن ولی قرار نگرفتن .
یکی مثل جوزپه برگومی که کل دوران بازیگریش رو در اینتر گذراند و بیشتر از 500 بازی برای این تیم انجام داد .
جیاچینتو فاکتی هم جزو بازیکنان متعصب اینتر بود که اون هم کل دوران بازیگری خودش رو در اینتر گذراند . شماره 3 اینتر هم بخاطر فاکتی بایگانی شد و تا حالا به هیچ بازیکن دیگه ای سپرده نشده .
جالبه که اسم فرانکو بارسی توی لیست نیست ! ا نظر تعصب و وفاداری به باشگاه هم که حرف اول رو میزده و جزوی از اون تیم میلان تاریخ ساز بوده . شماره 6 میلان هم که به افتخارش بایگانی شد .
البته این لیست فکر کنم برای 10 بازیکن در نظر گرفته شده ولی با این حال میتونست بهتر و کامل تر و با نظم بیشتری ارائه بشه.
حتی بصورت شخصی هم میشه این لیست رو تکمیل کرد .
باتیستوتا رو هم میشه توی این لیست گذاشت . صحنه گریه ی اون بعد از گلزنی در لباس رم در مقابل فویرنتینا ( تیم سابق و محبوبش ) هیچ وقت از یادم نمیره .
بنظرم خاویر زانتی هم باید بود
چند وقت پیش حتی موراتی گفته بود ما اگه مجبور بشیم همه ی بازیکنا بجز زانتی رو خواهیم فروخت
درسته . من یک لحظه فکر کردم زانتی هم توی لیست بوده برای همین اسمش رو مطرح نکردم . وگرنه از لحاظ تعصب و وفاداری جزو بهترین هاست .
از لحاظ کیفیت و سطح بازی هم بالاتر از خیلی از بازیکنانی قرار میگیره که توی این لیست 10 نفره قرار گرفتن . طوری که وقتی بازی زانتی رو ببینی باورت نمیشه که این بازیکن 39 سال سن داره .
دلپیرو هم میتونست توی این لیست باشه . ولی مسئولان باشگاه یووه با عدم تمدید قرارداد نذاشتن توی این تیم کارش رو به پایان برسونه !
همین روبرتو مانچینی مربی فعلی من سیتی هم جزو بازیکنان متعصب به حساب میاد . کافیه بازی های اون رو زمانی که در سمپدوریا بازی میکرد رو نگاه کنین تا ببینید با چه تعصب و جنگندگی بازی میکرد .
فیلیپ لام رو هم باید توی این لیست قرار میدادن .
این زانتی خیلی غیر طبیعیه.توی داربی پارسال اواسط بازی یه استارت زد که دفاع های کناری میلان جا موندن.آخر با سانتر همون توپ اینتر به گل رسید
سینا جان اتفاقا توی معارفه هم دقیقا این صحبت رو کرده بود و به "رسیدن به آرزوی دوران کودکی" اشاره کرده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]I have made my childhood dream a reality - signing for Real Madrid
وقتی هم خودش و هم فرگوسن توی مصاحبه های جداگانه این صحبت رو کردن و در جای دیگه یادم میاد فرگوسن گفته بود مسئله ی این انتقال
مسئله ی "رفتن/نرفتن" نبود بلکه فقط "کی رفتن" مطرح بود به نظرم یه نقل قول از جمباجمبا که صرفا یه مدت کوتاه هم تیمی بوده از نظر میزان
اهمیت و احتمال صحت، زیاد قابل اتکا نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)