نوشته شده توسط
sina88
سلام
من تقریبا 6 ماهه واسه دانلود های حجیم از تورنت استفاده میکنم و در 90 % موارد سرعتم حد اکثر بوده
برای اینکه سرعت دانلودتون زیاد باشه باید اول ببینین فایل تورنتتون چقدر seeder/peers داره هرچی این دو بخصوص seeder بیشتر باشه شناس اینکه با سرعت بیشتری دانلود کنین بیشتر البته به share ratio شما هم بستگی داره که هرچی بیشتر باشه tracker اجازه دانلود با سرعت بیشتری رو بهتون میده و این share ratio هم با اپلود کردن اون فایلی که دانلود دارین دانلود میکنین زیاد میشه
اینایی که گفتم خیلی خلاصه بود اگه تو گوگل سرچ کنین چیزای زیادی در مورد تورنت و چگونگی ستفاده از اون پیدا میکنین
تو همین انجمن هم چند بار در موردش توضیح دادم که شاید به دردتون بخوره
بهترین برنامه واسه تورنت به نظر من Azureus هستش چون خیلی واضح نشون میده همه چیرو و اینکه همیشه با حد اکثر سرعت فایل ها رو با اون دانلود میکنم فقط یه ذره رم بیشتری نصبت به دیگر client ها میگیره که اون هم زیاد برام مهم نیست
بهترین سایت واسه دانلود تورنت torrentspy.com هستش من همیشه قبل هر سایتی این سایت رو چک میکنم چون نظرات کسایی که قبلا فایل تورنت رو استفاده کردن رو مینویسه که خیلی به درد میخوره همچنین تعداد seeder/peers رو به صورت گرافیکی نشون میده
در اخر اینکه هیچی تورنت نمیشه emule o bearshare .... بیشتر ویروس دارن تا فایل به درد بخور
موفق باشین