تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: راهنمایی در مورد لپ تاپ های فوجیتسو و مخصوصا مدل Fujitsu LifeBook AH 532 D

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پسر خوب ای تو ضیح های که من دادم واسه همه مدل های موجود هس به نظر من ایفدر تابو هس که توضیح دادن این موضوع رو احتیاج به گفتن نداره
    مثلا درباره بدنه آلومین می خوای تو ای سون ای تریش فرق کنه
    یا ال سی دی کیفیت خ.به می خوای ای تری با سری بی با هم فرق کنه خواهشن برا رضا خدا یکم توجه کن به مطالب نوشته شده !!
    وقتی شما میفرمایید g580 طرف میره میگه یه g580 بده.طرف هم هر g580 که رو دستش مونده میده به مشتریش .حالا 580 با cpu b830 رم 2 هارد 320 گرافیک اینتل چه ربطی داره به خواسته های این بنده خدا؟ خواهشا مسئولیت نوشته هاتون رو به عهده بگیرید و توجیه نفرمایید

2. این کاربر از NANOTABLET.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

وقتی شما میفرمایید g580 طرف میره میگه یه g580 بده.طرف هم هر g580 که رو دستش مونده میده به مشتریش .حالا 580 با cpu b830 رم 2 هارد 320 گرافیک اینتل چه ربطی داره به خواسته های این بنده خدا؟ خواهشا مسئولیت نوشته هاتون رو به عهده بگیرید و توجیه نفرمایید
    دوست عزیز حرف شما هم درسته ولی توجه کن که خریدار هم ( عذر میخوام ) شاسکول نیست که همون رو برداره ! اولا که کناره لپ تاپ کانفیگ هست دوما که فوقش یه cpu-z نصب می کنه میبینه کانفیگ رو ! یعنی یه سیستم اینفورمیشن رو هم نمیبینه ؟!

4. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

داره بحث می یاد رو حرف زدن من و بقیه ی بچه ها ازین به بعد واسه خاتمه ای بحث پست نمی دم !!!
    خوشکل پسر کسی که می گه فلان لب تاب رو نقد و برسی کن حتما اینقدر از سیستم سر در می یاره !!
    گاهی هم بد نی به شعور کسی که داره ازت مشورت می خواد احترام بزاری

6. 2 کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من تازه Samsung NP350V5X-S04 رو خریدم در کل راضیم ....اکثر بازیا رو رحت میکشه ...هنگی نداره فعلا......کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه (نه بد نه عالی)..!

8. 2 کاربر از bking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان مرسی از نظراتتون .
    nano tablet , thor god ممنون ازتون . هردوی دوستان حس نیت دارن و ممنون ازشون ولی من راضی نیستم واسه کمک به من بحثتون بشه

من به ایسوس رسیدم
    میخواستم نظرتون رو راجع به ایسوس بدونم .
    k53sd core i5 - 2450 - 2/5
    k55vd - core i5 - 3210 m - 2/5
    از بین این دوتا کدوم بهتره از لحاظ پردازنده ؟ مدل پردازنده 3210 بالاتر و بهتر از 2450 هستش ؟ گرافیکاشون یکیه
    از لحاظ باطری و داغ کردن چطورن ؟

k56cm- core i5 - 3317U - 1/7
    این نسبت به اون دوتا چطوره ؟ قویتره با توجه به مدل پردازندش ؟ سرعتش که 1/7 هست چطور ؟ کارت گرافیک این هم GeForce GT 635M هست که از اونا بهتره ولی پردازنده رو نمیدونم .
    از لحاظ باطری و داغ کردن چطوره؟

k56cm رنگ سفید هم داره ؟ کسی اگه میدونه ممنو میشم بگه

در کل سری k ایسوس خوبه ؟
    ایسوس نسبت به فوجیتسو و لنوو برند بهتری تو لپ تاپ هستش یا ضعیفتر ؟!

با تشکر
    Last edited by MESHKIPOSH; 31-03-2013 at 04:14.

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهتره پردازنده آیوی‌بریج برداری همون ۳۲۱۰ خوبه. من مدلهای جدیدو به قدیمی‌ترها که سندی‌بریج بودن مثل ۲۴۵۰ ترجیح میدم!

3317U یه پردازنده کم مصرفه ULV مخفف اولترا لاو ولتاژ هست. معمولا تو اولترابوکها استفاده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایسوس برند خوبیه در کل الان برند چندان مهم نیست شما بهتره مدلهای انتخابی رو بررسی کنی.یه برند ممکنه یه مدل عالی داشته باشی و یه مدل نه چندان خوب

11. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان مرسی از نظراتتون .
    nano tablet , thor god ممنون ازتون . هردوی دوستان حس نیت دارن و ممنون ازشون ولی من راضی نیستم واسه کمک به من بحثتون بشه

من به ایسوس رسیدم
    میخواستم نظرتون رو راجع به ایسوس بدونم .
    k53sd core i5 - 2450 - 2/5
    k55vd - core i5 - 3210 m - 2/5
    از بین این دوتا کدوم بهتره از لحاظ پردازنده ؟ مدل پردازنده 3210 بالاتر و بهتر از 2450 هستش ؟ گرافیکاشون یکیه
    از لحاظ باطری و داغ کردن چطورن ؟

k56cm- core i5 - 3317U - 1/7
    این نسبت به اون دوتا چطوره ؟ قویتره با توجه به مدل پردازندش ؟ سرعتش که 1/7 هست چطور ؟ کارت گرافیک این هم GeForce GT 635M هست که از اونا بهتره ولی پردازنده رو نمیدونم .
    از لحاظ باطری و داغ کردن چطوره؟

k56cm رنگ سفید هم داره ؟ کسی اگه میدونه ممنو میشم بگه

در کل سری k ایسوس خوبه ؟
    ایسوس نسبت به فوجیتسو و لنوو برند بهتری تو لپ تاپ هستش یا ضعیفتر ؟!

با تشکر
    چاکرتیم . نه بابا این حرفا چیه ؟ آخه بعضی وقتی به شعور آدم توهین میشه ...

k55vd که 2 و 300 در میاد برات ؟ k56c هم که 2 و 600 قیمت داره ؟! شما گفتی تا 1 و 800 ؟
    مدل هایی که گفتی خیلی گرونن نسبت به کانفیگشون ( ما که آخر نفهمیدیم بودجت چه قدره ) ولی تا 2 و 300 ، 700 میتونی Z500 از لنوو بخری که دقیقا کانفیگ k56c رو داره + تو بعضی از چیز ها هم قوی تره و اینکه ارزون تر هم هست دیزاینش هم عالیه
    k55vd و k53sd به دردت نمیخورن چون گرافیکشون ضعیفه ... حداقل برای گیم باید 640 داشته باشی

سری k ایسوس مخصوصا این مدل هایی که گفتی بر گشتی داشتن سری n بهتره ...
    ایسوس تو کانفیگ یکسان قیمت بالاتری داره .

13. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهتره پردازنده آیوی‌بریج برداری همون ۳۲۱۰ خوبه. من مدلهای جدیدو به قدیمی‌ترها که سندی‌بریج بودن مثل ۲۴۵۰ ترجیح میدم!

3317U یه پردازنده کم مصرفه ULV مخفف اولترا لاو ولتاژ هست. معمولا تو اولترابوکها استفاده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایسوس برند خوبیه در کل الان برند چندان مهم نیست شما بهتره مدلهای انتخابی رو بررسی کنی.یه برند ممکنه یه مدل عالی داشته باشی و یه مدل نه چندان خوب
    مرسی از اینکه راهنمایی کردی دوست عزیز . ممنون

چاکرتیم . نه بابا این حرفا چیه ؟ آخه بعضی وقتی به شعور آدم توهین میشه ...

k55vd که 2 و 300 در میاد برات ؟ k56c هم که 2 و 600 قیمت داره ؟! شما گفتی تا 1 و 800 ؟
    مدل هایی که گفتی خیلی گرونن نسبت به کانفیگشون ( ما که آخر نفهمیدیم بودجت چه قدره ) ولی تا 2 و 300 ، 700 میتونی Z500 از لنوو بخری که دقیقا کانفیگ k56c رو داره + تو بعضی از چیز ها هم قوی تره و اینکه ارزون تر هم هست دیزاینش هم عالیه
    k55vd و k53sd به دردت نمیخورن چون گرافیکشون ضعیفه ... حداقل برای گیم باید 640 داشته باشی

سری k ایسوس مخصوصا این مدل هایی که گفتی بر گشتی داشتن سری n بهتره ...
    ایسوس تو کانفیگ یکسان قیمت بالاتری داره .
    مرسی از راهنماییت دوست عزیز . متاسفانه آدمای دوروبر برند میشناسن ، برند معروف نباشه میگن این چیه بابا )
    بهرحال ممنون ازتون .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی از راهنمایی و نظر دوستان عزیز
    من به مدل Dell Inspiron 5520 رسیدم .
    میخواستم بپرسم این سری از دل خوب در اومده یا نه ؟
    5521 Dell Inspiron چطوره ؟ کدوم بهتره ؟ 5521 پردازندش 1.7 هست اما5520 پردازنده 2.5 داره اما مدل پردازنده5521 بالاتره ، کدوم بهتره از لحاظ پردازنده ؟
    با تشکر و عذ خواهی از اینکه تاپیک رو دوباره بالا آوردم
    Last edited by MESHKIPOSH; 19-04-2013 at 16:19.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه هم اینکه گرافیک 5520 من آخر نفهمیدم ddr5 هستش یا ddr3 ?
    یه جا نوشته ddr3 یه جا نوشته ddr5 !
    یا اینکه با هردو کانفیگ موجوده ؟! ممنون میشم در این زمینه هم راهنمایی کنن دوستان

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •