خوب حالا با شرایط من،اگه جای من بودید چی کار میکردید غیر از جمعه بازار؟؟من نظر خودم الان روی دوو ریسر و اسپیرو و پی کی هست
خوب حالا با شرایط من،اگه جای من بودید چی کار میکردید غیر از جمعه بازار؟؟من نظر خودم الان روی دوو ریسر و اسپیرو و پی کی هست
خوب کسی با شرایط من نیست دیگه!!!!!!!!!!!!!!!1
دووی سالم با این بودجه مگه گیر میاد؟! البته گزینه ی بدی نیست مخصوصاً اسپیرو.
اما به دلایلی که میدونیم دیگه لوازمش رو به ندرت میتونید گیر بیارید بهمین خاطر هر کی به مشکل لوازم یدکی خورده ولش کرده کنار خیابون!
باز pk بمراتب بهتره نسبت به اینا چون لوازمش فراوون و ارزون و تعمیراتش آسونتره.
یعنی دوو گیر نمیاد!!!!!!!؟؟؟منم بیشتر واسه فرمونش هیدرولیکه گفتم
بازم ممنون
امشب رفتم چندتا نمایشگاه ماشین یکی پی کی مدل 84 داشت مشکی بدون رنگ دوگانه سوز ال پی جی 1300 بیمه تا خرداد92 کولر دار و خلاصه ظاهرش خیلی تروتمیز بود میگفت 4800000 یا 4900000 و یه نمایشگاه دیگه از این نیوپی کی داشت که اونم مشکی بود مدل 85 بغلش خوردگی داشت و تابلو بود میگفت 5800000 من دلم با اون پی کی اولی هست به نظرتون به قیمت بود؟؟؟
Last edited by mr-hb; 26-03-2013 at 23:32.
خوب نیست؟؟؟خوب هست؟؟؟
طبعاً همون pk 84 بیشتر به بودجه ی شما نزدیکه دیگه. نپرسیدی چند سال تخفیف بیمه داره؟
ضمناً باید فنی هر کدوم رو بوسیله ی یک تعمیرکار ماهر امتحان کنید تا نتیجه معلوم بشه
چرا واسه بیمه پرسیدم گفت از سال 84 تخفیف بیمه داره،بعدشم یه سوال دیگه که واسم پیش اومده اینه که یارو گفت گاز سوز کرده البته ال پی جی میخواستم بدونم این گازسوز کردنش امکان داره مشکلی پیش بیاره یا معاینه فنی ندن؟؟؟
معلومه که مشکل داره و خطرناکه
pk با اون صندوق عقب کوچکش جای کپسول نداره. اگه روی ماشین کپسوله بردار و بفروش!
تازه گاز مایع یا همون LPGکه توی کپسولهای خوراک پزی استفاده میشه اصلاً خلاف قانون هست که روی خودرو استفاده بشه!
خوب یعنی اگه سیستم گازسوزشو برداره چقدر واسم کم میکنه تقریبا؟؟؟بعدشم بطور کلی با این قیمت می ارزه بخرمش یا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)