Samsung NP350V5X بهته از لحاظ گرافیک که خیلی خوب هست و از لحاظ CPU سرعتش یکمی از HP بیشتر هست اطلاعات کافی درمورد کیفیت صدا ندارم ولی اگه من جات بودم SamSung رو انتخاب میکردم.
Samsung NP350V5X بهته از لحاظ گرافیک که خیلی خوب هست و از لحاظ CPU سرعتش یکمی از HP بیشتر هست اطلاعات کافی درمورد کیفیت صدا ندارم ولی اگه من جات بودم SamSung رو انتخاب میکردم.
اصلا اشتباه نکن سامسونگ اصلا خوب نیست مخصوصا این سری
ولی پروبوک هم سخت افزارهاش خوب میمونه و داغ نمی کنه و هم عمری هستش.
تازه فروشش از سامسونگ بهتره.این مدل که شما فرمودی .قدیمیه و یک سال دیگه توقف تولید میشه ولی 4540 تولید 2012 هست و حداقل 2 سال دیگه جا برای تولید داره
چون سامسونگ یک مدل بالاتر از این رو داشتم خوب نبود چه برسه به این که کمتره ولی پروبوک همین الان که دارم عالی هست.البته با مشخصات شما کمی فرق داره و رم و گراف اون و هارد بالاتری داره
سپاس
پروبوک ها جدید معرفی شده و تو بازار جهانی هست ولی ایران نه !
مدل هایی مثل probook 450 440 !
از نظر کانفیگ سامسونگ بهتره ولی اچ پی کیفیت ساختش محشره!
خودمم میخواستم از بین این دوتا یه کدوم بخرم که چشمم خورد به Acer Aspire V3-571G Ci5 /gt630 4G 500Gb
حتما یه نگاه بهش بنداز از نظر قدرت از جفتشون بهتره گرافیک خودم تا چند روزه آینده میخرمش![]()
این مدل سامسونگ در حالت اماده به کار گرمای بیش از حدی تولید میکنه/چه برسه به زمان اجرای بازی ها یا برنامه ها
بزرگترین ایراد این مدل سامسونگ گرمای بیش از حدشه/معمولا لپتاپای سامسونگ به علت ظرافت ضربه پذیر هستند
در مورد صفحه نمایش این مدل نسبت به مدلایی که قاب پشتشون تو تیکه هستش(دو رنگ) ضغیف تر هست!!
دوست عزیز دیگه مدل v3 با گرافیک 630 تو بازار پیدا نمیشه همه با گرافیک 710 تولید میشه که ضعیف هستش
آدرس خواستی بگو بدم بری بخری
درسته v3 دیگه با 630 تولید نمیشه واقعانم جای تعجب داره گرافیکشو عوض کردن 710 گذاشتن که ضعیف تر از 630 هست تازه قیمتش هم بالاتر بردن!!!
تو بازار چرخ میزدم یه چند جا گفتن موجودی 630 هنوز دارن بعضی از سایتاهم که فروش آنلاین دارن زنگ زدم گفتن هنوز گرافیک 630 شون موجوده تو همین چند روزه میخرم به امید خدا
Last edited by hajemadi; 26-06-2013 at 16:44.
آدرسشو پ خ کنی ممنونت میشیم!
فقط حواست به گارنتیش باشه ها(2 ساله سازگار+کبف+موس+آنتی ویروس) ایشالاه که هنوز گرافیک 630 رو همین سازگار گارانتی کنه!
در ضمن در کانفیگای جدید که گرافیک 710 به کاربردن از cpu 3230 استفاده شده که در کانفیگ قبلی 3210 بود!
Last edited by majidli; 26-06-2013 at 16:54.
خواهش میشود!
اتفاقا همینو جلو کانفیگش نوشته (2 ساله سازگار+کبف+موس+آنتی ویروس)البته یه جا دیگه الماس بود
فک نکنم زیاد فرق کنه مهم گرافیکشه که اگه 710 بخوام بگیرم اشتباهه ! چون 630 خیلی قوی تر از 710 هست
بچه ها یکی از گارانتی های ایسر مادیرانه . اونم گارانتیش خوبه . منم رفتم بازار خبردار شدم که مادیران لپ تاپهای ایسر و اچ پی رو گارانتی کرده . مدل v3 هم گارانتی مادیران داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)