[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مایکل اوون در صحبت هایی خود را از اتهامات وارده مبنی بر ترک نیوکاسل پس از سقوط این تیم به دسته اول انگلستان در سال 2009، تبرئه کرد.
به گزارش SoccerWay، اوون در آن زمان، پس از 4 سال حضور نصفه و نیمه در نیوکاسل به دلیل مصدومیت های پیاپی، به منچستریونایتد ملحق شد که البته آنجا هم بازی چندانی به وی نرسید. او در ابتدای این فصل هم به استوک سیتی پیوست، ولی بدلیل عملکرد نه چندان راضی کننده اش در استادیوم بریتانیکا، اعلام کرد در انتهای فصل برای همیشه از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
اوون اکنون از طریق حساب توییترش در مورد ترک نیوکاسل لب به سخن گشوده است: "هواداران نیوکاسل، بعد از مصاحبه اخیرم، بسیاری از طریق توییتر اعلام کرده اید مرا بدلیل مصدومیت هایم سرزنش نمی کنید، اما از من بدلیل ترک تیم ناراحتید. موضوع این است که علی رغم اعلام مکرر باشگاه مبنی بر ارائه قرارداد جدیدی برای من در انتهای آن فصل، آنها هیچ گاه چنین کاری نکردند.
"آنها اگر هم می خواستند، نمی توانستند چنین کاری انجام دهند و آن به منزله خودکشی مالی برایشان بود. میلیون ها بار دیده ام که یک باشگاه برای بالابردن روحیه هوادارانش دست به چنین حرکاتی زده است که در نهایت تنها به نفرت از بازیکن مربوطه ختم شده است. من اکتون سال هاست که این مسائل را تحمل کرده ام، ولی شما حتی نیمی از آن را هم نشنیده اید. همه مسائل یک روز فاش خواهند شد."