منون میشم ی برنام معرفی کنید
نود32 نصب دارم همیشه هم بروز ولی ویروسی نشناخته!
الان این مشکل روی هارد خود سیستم هم دارم
منون میشم ی برنام معرفی کنید
نود32 نصب دارم همیشه هم بروز ولی ویروسی نشناخته!
الان این مشکل روی هارد خود سیستم هم دارم
با سلام
اول نرم افزار زیر را دانلود کنید و بعد از extract کردن ان فایل اجرایی ان را اجرا کرده و یک گزارش از سیستم بگیرید و فایلی که بهتون میده اپلود کنید و اینجا بگذارید تا بتونم در مورد پاک سازی سیستم کمکتون کنم.
اما معمولا روش زیر جواب میده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من kaspersky rescue disk میتونه خوب عمل کنه البته اگر از windows unlocker ان نیز استفاده شود.
و بعد از ان بهتر است در safemod نیز malwarebytes anti malware را نصب و اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید.
---
در مورد نرم افزار unlocker :
میتونید در سایت های زیادی دانلودش کنید. بعد از دانلود هم اجرا و غیره.
دانلود کنید و نصب کنید اگر مشکل داشتید در خدمتم.
---
در نهایت برای این که بتوانید فایل های read only را به حالت اول باز گردانید توصیه میکنم از نرم افزار زیر استفاده کنید :
این نرم افزار را خودم نوشتم اما با بعضی از ویندوز های xp سازگاری کامل را ندارد اما به زودی نگارش بعدی با قابلیت های بیشتری ارائه میشه اما فعلا کار شما را راه می اندازد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* تنها کافی است در نرم افزار دکمه مربوط به نمایش فایل های ابر مخفی را زده و درایو مورد نظر خود را انتخاب کنید.
اگر سوالی بود در خدمتم
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 22-03-2013 at 14:58.
سلام اقا محمد اگر لطف کنید نرم افزار Sana Toolkit رو معرفی کنیدممنون میشم
پ ن :قبلا قول معرفی این نرم افزارو داده بودید
![]()
سلام ممنون از شما
فایل تولید شد با نرم افزاری که دادید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ببخشید که دیر جواب میدم.
خب گزارش را بررسی کردم.
نتایج :
اول فایل زیر را دانلود کنید :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا سیستم را در حالت safe mode اجرا کنید. (با زدن کلید F8 در هنگام روشن کردن سیستم و انتخاب safe mode)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- فایل run.bat را اجرا کنید.
2- نرم افزار malwarebytes anti malware را نصب و اپدیت کنید و سیستم را با ان اسکن کنید.
3- نرم افزار ccleaner را نصب کنید و registry را پاکسازی کنید.
4- در cmd کد زیر را وارد کنید و در صورت لزوم cd ویندوز را داخل درایو قرار دهید :
----کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سیستم پاکسازی شده و می توانید با استفاده از دستور attrib که دوستان گفتند فایل های خود را از حالت read only خارج کنید. به عنوان مثال :
البته به جای x اسم درایو را بنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----
توصیه ها :
نظر شخصی من این است که از محصولا eset استفاده نکنید اما اگر دوست دارید استفاده کنید حتما به روز باشد و هر 3 یا 4 روز یک بار سیستم را اسکن کنید.
حتما برای سیستم یک فایروال قدرتمند نصب کنید (من کومودو را پیشنهاد می کنم)
درایور های plug & play سیستم به روز نیستند حتما به روز رسانی کنید.
حتما و حتما (دو بار گفتم برای تاکید) autorun سیستم را غیر فعال کنید.(اگر از sana toolkit استفاده می کنید هم autorun را غیر فعال می کند و هم درایور ها را برای ویروس autorun واکسینه می کند)
----
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم.
با تشکر
سلام
خوب هستی داداش
اره قبلا گفته بودم اما به دلیل مشغله زیاد نتونستم معرفی کنم.
نرم افزار خیلی ساده ای است.
داخل خود نرم افزار هم یک help کوچک قرار دارد که فکر کنم کافی باشد اما اگر سوالی بود در خدمتم.
---
هسته ورژن جدید نوشته شده و دارم یک محیط کاربری خوب براش پیدا می کنم.
و همچنین موتور گزارش گیری نیز در حال نوشتن است.
اینشا الله این نگارش که نوشته بشه نرم افزار کامل میشه و با احتمال زیاد به صورت لایسنس جدا یا همراه لایسنس کسپر به فروش می رسد.
---
به هر حال اگر شما یا دیگر دوستان برای پیشرفت نرم افزار پیشنهادی دارید حتما بگید.
ممنون میشم
---
اقا خوشحال شدم.
عیدت مبارک.
پیروز باشی
سلام
سپاس فراوان
تمام مراحل رو تا کد بالا رفتیم ولی این طور خروجی داد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
خواهش می کنم.
این دستور برای چک کردن و ترمیم فایل های سیستمی است. چون گفتم شاید مخرب به ان ها صدمه زده باشد.
شما چون از ویندوز xp sp3 استفاده میکنید اگاهی کامل برای رفع این خطا را ندارم.
اما شما فعلا این دستور را اجرا نکنید و ادامه کار را انجام دهید ببینید مشکل حل می شود یا نه.
---
اگر ویندوز xp هم مانند 7 عمل کنید برای اجرای این دستور کار های زیر را باید انجام دهید :
1- سیستم را ریستارت کنید و cd ویندوز را داخل درایو قرار دهید و با ان boot شوید.
2- در اولین صفحه ابی که بایر می شود کلمه r را بزنید تا به بخش repair وارد شوید و username و password را وارد کنید(از شما پرسیده می شود).
3- دستور زیر را تایپ کنید :
* در صورتی که باز هم کار نکرد سیستم را دوباره ری استارت کنید و با cd ویندوز boot کنید و تا مرحله پارتیشن بدی پیش بروید ان جا ویندوزی که نصب است شناسایی می شود که با هم با زدن دکمه r روی صفحه کلید سیستم repair می شود اما این بار به صورت کاملا گرافیکی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
توجه کنید که اگر مشکلتون حل شده نیازی به اجرای مراحل بالا نیست.
همان گونه که قبلا گفتم این مراحل تنها برای اطمینان از سالم بودن فایل های سیستمی انجام می شود و کار دیگری نمی کند.
اگر مشکلی بود در خدمتم
موفق باشید
با تشکر
دوست عزیز مراحل رو تا جایی که گفتم رفتم ولی ترمیم نکردم مشگل همچنان پابرجاست!
مشکل حاد شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه دوبار ویندوز بزنم
بد با یک آنتی ویروس قوی که شما معرفی کنی اسکن کنم ریشه کن بشه ؟
با سلام
نباید دیگه مشکلی وجود داشته باشه
این پیغام access denied هم که داده طبیعیه چون پوشه system volume information توسط admin دسترسی هاش قطع شده.
ممکنه درایوتون read only یا همان write protect شده باشه.
ببینید میتونید فایل جدیدی را در درایو کپی کنید؟؟
* تعویض ویندوز همیشه اخرین راه حل است در نتیجه کمی صبور باشید.
شما نرم افزار team viewer را از لینک زیر دریافت کنید و نصب کنید.
من شماره موبایل شخصی ام را برایتان ارسال میکنم.(پیام خصوصی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با من هماهنگ کنید تا بتونم سیستمتون را ریموت کنم و ببینم مشکل از چیست.
* البته می بایست اینترنت پر سرعت داشته باشید. در غیر این صورت بگید تا روش دیگری را پیدا کنم.
مرسی
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)