به نظره من نداره ، اصلا جیلی در حد مقایسه با اینا نیست حتی قیمتشون هم یکی نیست . . 30 تومن ارزونترهجیلی را هم میخوام بدونم رو قیمتش ارزش داره یا نه؟؟
نسبت به کیا و مزدا بلهیعنی ام جی موقع فروش اذیت میکنه؟؟
به نظره من نداره ، اصلا جیلی در حد مقایسه با اینا نیست حتی قیمتشون هم یکی نیست . . 30 تومن ارزونترهجیلی را هم میخوام بدونم رو قیمتش ارزش داره یا نه؟؟
نسبت به کیا و مزدا بلهیعنی ام جی موقع فروش اذیت میکنه؟؟
دوست عزیز!!!میدونم قیمتش ارزونتره!!!!
در کل میگم جیلی با این قیمت ارزش داره یا نه؟؟؟؟تو این رده قیمت خودرو خوبی هست یا نه؟؟؟؟؟؟
سلام من اگه بهام مكان ١٦٠٠ دنده ايي يخرم چقد بايد بدم؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
به نظر من مگان از همه بهتره اولا نرم و هندلینگ مگان حرف نداره - کیفیت قطعاتش بهتره و ا زهمه مهمتر نمایندگی های بسیاری هست که داره و مشکل خدمات نخواهی داشت
چه مدلی؟
مگان 1600 صفر E1:
69میلیون
سلام.خسته نباشید.
ما میخواستیم ام جی 6 صفر بخریم.ولی خب به یه دلایلی نشد
حالا هم 80 پول داریم
به نظرتون یه مزدا3 اتاق قدیم مدل 88 یا 89 بخریم یا بریم 60تونم بدیم یه جیلی ec7 2013 و بقیشم بذاریم تو جیبمون؟؟؟
قبلا هم گفتم.اول از همه راحتی و ایمنی مهمه.همینطور کم خرج بودن و کم بودن استهلاک و خدمات پس از فروش.و در گزینه آخر قدرت و سرعت.
خودم مزدا را دوست دارم.ولی میخوام مطمئن بشم که اگه خراب شد وسایلش گیر میاد یا نه؟چون از یکی شنیدم روغن گیریبکسش هم به سختی گیر میاد!
با تشکر
درود ، جیلی ماشین تازه واردی است و باتوجه به امکانات عالی و ظاهر شیک و قیمت مناسب این خودرو در شرایط فروش عالی قرار گرفته خصوصا اینکه نمایندگی هم به صورت اقساطی فروش داره ، قدرت موتور خوب ، جادار و هندلینگ عالی و همینطور سیستم ترمز خیلی خوب از مزایای این خودروست ، قطعاتش بصورت انبوه وارد شده و فکر نمیکنم مشکلی از این نظر باشه
در کل به نظرم از مزدای کارکرده خیلی بهتر میتونه باشه ( صرف نظر از برند و کیفیت )
مزدا این روزها شرایط خوبی رو به سر نمیبره و از نظر قطعات خصوصا قطعات مصرفی به مشکل برخورده است
انتخاب با شماست .
من هم بهت جیلی EC7 رو پیشنهاد میدم
همون سواری MG رو که داره هیچ و حتی قیمت هم عاقلانه تره.
MG داره پول مارک میگیره و در مقابل جیلی .
جیلی هم ماشین چینی نیست و مونتاژ چین هست و این شرکت سهام دار Volvo هستش و جز 10 شرکت برتر چین.
میدونستی 8 یا 10 تا ایربگ داره و از لحاظ ایمنی 4 ستاره از 5 ستاره داره و صادراتی به اروپا هست ؟
سلام.بله.میدونم.فیلم تست ایمنیشم دیدم.تو سایت خوده جیلیران هم یه عکس گذاشته بودم مربوط به تصادف جیلی بود!!اتاقش کاملا سالم مونده بود
پس در کل برم سراغ جیلی!!!آره؟؟
راستش اول تصمیم داشتیم یه اپتیما بخریم!!!ولی خب به دلایلی جور نشد!!!
حالا به نظرتون با 80 دیگه چه گزینه هایی وجود داره با توجه به انتظاراتم؟؟
فکذ کنم گزینه دیگه شاید مزدا اتاق قدیم باشه اما من خودم هم چون میخوام بگیرم با توجه به تخقیقات خودم جیلی سواری ماشین 100 تا 120 تومانی رو بهت میده و این حرف من نیست میتونی بری سایت تیونینگ تاک مباحث جیلی رو کامل پیگیری کنی و حتی من خوندم که شرکت آسان موتور که ماشین های هیوندای رو پشتیبانی میکنه اقدام به گارانتی جیلی کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)