تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: Dungeons & Dragons Neverwinter

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اره میدونم نیومده ولی منظورم بود تا همین جایی که پلی کردی
    پس میانگین بهش 9 میدی ؟ خوب پس باید بازی خیلی جالبی باشه وضعیت سرور و لتنسی چطوری هست ؟
    کی ریلیز میشه ؟
    روز اول مشکل لگ شدید داشتم ولی بعدش نه دیگه و بدون مشکل بازی میکردم.(اگرچه که من Solo میرم بیشتر وقتا و تکی بازی میکنم بدون گروه)
    PvP هم رفتم(5v5) لگ نداشتم.
    ریلیز اعلام نشده ولی فکر نکنم زیاد طول بکشه همین ماه (یا شایدم همین هفته ها) ریلیز بشه به نظرم.

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

امیدوارم بشه بازی کرد با این نت ما

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی اومد یه اطلاع بدید من هم شروع کنم ببینم چجوریاست.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بازی اومد یه اطلاع بدید من هم شروع کنم ببینم چجوریاست.
    قشنگ هستش فقط دو مورد الآن هست:
    1.تاریخ ریلیز معلوم نیست و بعضی میگن ممکنه تا 3 ماه دیگه باشه.
    2.عده ای میگن p2w هست بازی چرا که با وجود اینکه میشه واحد پول خریدنی بازیو توی خود بازی هم به دست اورد ولی میگن در High Lvl هزینه ها زیادن و با روش فری خیلی طول میکشه که بشه پول مورد نیاز برای یه سری آیتم های ضروری و مهم رو جمع کرد.من خودم لول 50 نشدم در نتیجه نمیدونم راسته یا دروغ.

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

dungeons and dragons online با این فرق داره؟ یا همینه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

dungeons and dragons online با این فرق داره؟ یا همینه؟
    نه فرق دارند.اون که گفته میشه P2W خالص هست.
    من تا لول 11 بازی کردم بتای Neverwinter رو حرف نداشت حالا در آینده نمیدونم P2W میشه یا نه ولی تا جایی که من دیدم تنها ایرادش این بود که بعضی جنبه های گرافیکیش در حد متوسط هستن(بازم ضعیف نه)

9. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض پرسش و پاسخ درباره سیستم Combat بازی

مدتیه که در سایت رسمی بازی یه پرسش و پاسخ درباره Combat با دو نفر از Combat Designer های بازی گذاشته شده.
    پرسش ها قرمز و بولد و پاسخ ها مشکی هستند.

من برای مدتی در طول بتا PvP بازی رو تست کردم و واقعا خوب بود ولی به نظر میاد که بعضی Class ها OP بودن.چه جوری میخواید بالانس در PvP رو حفظ کنید؟آیا اسپل هایی میذارید که در PvE و PvP قدرتشون فرق کنه؟
    ما خودمون بین سازنده ها تعداد بسیار زیادی گیم PvP انجام دادیم و مطمئنا تغییراتی هم خواهیم داد ولی به صورت کلی الآن از وضعیت PvP کاملا راضی هستیم چرا که هر Class وظایف خودشو داره.برای مثال عده ای میگن که Control Wizard ها OP هستند و CC و استان های بسیار زیادی دارن.در اینجاست که Rogue و Great Weapon Fighter باید وارد عمل بشن و جلوی Cast کردن اسپل ها رو بگیرند و یا اون ها رو متوقف کنند.

تا اینجا من فکر میکنم Neverwinter بهترین یستم نبرد رو داره بین بیشتر بازی های MMO دیگه و در عین حال که جذاب هست استراتژی داشتن کاملا توش حیاتیه.تارگت کردن در نبردهای شلوغ سخت هست.به خصوص در PvP که برای مثال شما میخواید هیلر رو بکشید ولی دشمنانتون به هم چسبیده هستند در نتیجه پیدا کردن هیلر سخت و تارگت کردنش سخت تر میشه.

خیلی خوشحالم که از سیستم Combat لذت بردید.
    ما در حال کار بر روی جلوگیری از بیش از حد شلوغ و درهم شدن نبرد ها هستیم ولی در PvP در بازی های Action-Oriented مخفی شدن پشت DPS های دیگه همیشه یه استراتژی بوده.
    درضمن با نگه داشتن Cntrl شما نشونتون روی دشمنی که روش هست ثابت میمونه.

دلیل اینکه Cleric ها قابلیت زنده کرد دیگران رو ندارن چیه؟این که در آخر بازی دانجن ها به قدری راحتن که نیازی بهش نیست یا این که همه پلیر ها خودشون از Cash Shop اسکرول های زنده کردن بخرن؟

ما دانجن های بسیار زیادی رو انجام دادیم و توی هیچ کدوم نیازمند به استفاده از هیچ کدوم آیتم های Cash Shop نشدیم.(اگر چه که از توی بازی میتونید این آیتم ها رو بدون خرج کردن پول واقعی به دست بیارید)

من میخوام بپرسم که در Late Game سیستم PvP چطور هست؟چرا که برای من PvP خیلی مهم هست.آیا برنامه ای برای PvP دارید؟چون که خیلی خوب میشه اگه بتونید PvE و PvP رو بالانس نگه دارید.

شما میتونید در End-Game با PvP آرمور های مخصوصی به دست بیارید که فقط برای PvP ساخته شدن.من خودمم یه PvP باز واقعی هستم و برام خیلی مهمه که این بخش رو خوب نگه داریم.

آیا با سیستم Aggro بازی موافق هستید؟و آیا Cleric ها قابلیت هیل کردن خودشون به صورت عمده رو خواهند داشت؟یعنی اسپلی که فقط رو خودشون کار کنه و هیل قوی باشه چرا که در دانجن ها همیشه HP خودشون از بقیه کمتر هست.

هنوز در حال کار بر روی سیستم Aggro هستیم.در هفته های قبل مشکل این بود که Cleric ها اصلا Aggro نمیگرفتن در نتیجه بازی بازی برای اون ها و تانک ها خیلی راحت تر میشد.در هفته سوم بتا هم مشکل برعکس شد و این بار بیش از حد Aggro جذب میکردند و کارو بسیار سخت میکرد.
    در مورد هیل کردن خود همین سیستم فعلی بهتر هست چرا که اگه اون قابلیت اضافه بشه بر خلاف دیگر Class ها نیازی نیست هیلر ها Potion استفاده کنند در نتیجه از نظر مالی همیشه از بقیه بهتر خواهند بود و نیازی به خرید Potion های گرون نخواهند داشت که این به بالانس بازی لطمه میزنه.
    به این صورت هیلر هم بیشتر به نبرد باید توجه کنه و حواسش باشه که به خوبی از حملات جاخالی بده.

و سوال مورد علاقه خودم:
    شما چه جوری انقدر خوشتیپ شدید؟
    با تلاش در سالیان دراز

ترجمه شده توسط Arrowtic : دی
    Last edited by Arrowtic; 01-04-2013 at 16:50.

11. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض Open Beta

تاریخ Open Beta بازی هم به صورت رسمی اعلام شد.30 آپریل یعنی 26 روز دیگه بازی Open Beta میشه و برای همه قابل بازی به صورت رایگان.
    در تاریخ 12 الی 14 آپریل هم آخرین یعنی چهارمین Closed Beta بازی هست و توش موارد زیر هست:
    - سیستم شغل ها
    - چهار نوع شغل : Leadership و Mailsmithing و Platesmithing و Leatherworking .
    - ماکسیمم لول 50 هست و بازی تغییر هایی هم داشته و نظرات مردم در مورد سومین Beta اعمال شده روش.
    - اگه هفته سوم بازی کرده بودید,کاراکتراتون سر جاشون میمونن و میتونید ادامشو بازی کنید(یعنی من با Rogue م میتونم از لول 11 ادامه بدم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض آموزش ضبط ویدئو و گرفتن Screenshot

یکی از زیبا و جالب ترین امکانات بازی سیستم فیلم گرفتن نسبتا پیشرفته اونه.برای فیلم گرفتن از بازی,توی قسمت چت تایپ کنید
    demo_record abc/
    به جای abc اسمی که میخواید ویدئوتون داشته باشه رو بنویسید.هر وقت کارتون تموم شد هم تایپ کنید :
    demo_record_stop/
    حالا از بازی بیرون برید و لانچر رو اجرا کنید و در قسمت Options در بالا سمت راست در بخش Advance command line خط زیر رو تایپ کنید(abc اسم فایلی هست که برای ویدئو انتخاب کردید):
    demo_play abc.demo-
    OK رو بزنید و بازی رو شروع کنید و وارد همون سروری بشید که کاراکترتون توش بوده و فیلم رو توش ضبط کردید.حالا میبینید وارد یه صفحه اختصاصی برای ویدئو شدید و میتونید تغییراتی توی ویدئو بدید :
    - F2 رو اگه بزنید دوربین از کاراکترتون جدا میشه و با WASDQZ میتونید جا به جاش کنید.اگه دوباره F2 رو بزنید میره روی کاراکترتون دوباره.
    - با زدن ` صفحه Console باز میشه براتون.
    - با نوشتن renderscale x میتونید resolution بازی رو تغییر بدید.اگه جای x عدد 1 رو بذارید عادی و اگه 2 بزنید کیفیتش عالی میشه(حجم هم بالا میره).
    - با نوشتن visscale x که x عدد مورد نظرتون هست میتونید Draw distance رو تغییر بدید.
    - با نوشتن fov x میدان دید رو تغییر بدید(x عدد مورد نظرتون هست که به صورت پیش فرض 55 هست)
    - با تایپ کردن screenshot هم میتونید ازش اسکرین شات بگیرید که توی پوشه screenshots ذخیره میشه.
    - دکمه ` رو دوباره بزنید تا صفحه کنسول بسته بشه.

البته این فیلم رو فقط میشه با کلاینت بازی اجرا کرد و دید و درعوض حجمش کمتر هست از فیلم هایی که خودتون میگیرید.
    برای فیلم گرفتن عادی از نرم افزار Fraps میتونید استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترجمه از خودم

15. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض سیستم شغل های بازی

در Neverwinter آرمور و سلاح شما بسیار مهم هستند.برای گرفتن آرمور,سلاح و دیگر آیتم ها راه های زیادی وجود دارن تو بازی من جمله Drop شدن از از موجودات , جوایز Dungeon ها,خرید از AH و یک مورد جالب دیگه : شغل ها !
    شغل ها در بازی جز بهترین راه ها برای ساخت آیتم ها هستند.در Open Beta که میشه 30 آپریل شما به 5 شغل دسترسی دارید : Leadership,Mailsmithing,Platesmithing,Leatherworki ng و Tailoring که توسط این ها میتونید در نبرد ها بسیار قوی تر باشید و یا برای مثال بتونید آیتم هاتونو با قیمت بالاتری بفروشید.Leadership به شما این قابلیت رو میده که نسبت به بقیه پلیر ها پول,آیتم و EXP بیشتری به دست بیارید در حالی که توسط بقیه شغل ها میتونید آرمور و سلاح بسازید.

یادگرفتن شغل در بازی راحت هست ولی برای رسیدن به تمامی منفعت های اون شغل راه درازی در پیشه.شما از لول 10 میتونید با استخدام یک سری NPC شروع به یادگیری شغل ها بکنید.به این صورت که برای Leadership از مزدورها,برای Platesmithing از Miner ها,برای Leatherworking از Skinner ها,برای Mailsmithing از Prospector ها و برای Tailoring هم از Weaver ها استفاده کنید.بعد از اون هم شما میتونید افراد زیر دستتون رو بفرستید که براتون کار کنن مثلا Miner ها برای شما Mine کنند و ... .
    با تمام کردن این کوئست های مربوط به شغل ها و بهتر شدن در شغلتون شما EXP مخصوص شغل(و اگه Leadership بلد باشید EXP برای کاراکتر خودتون) و همچنین حوایز متفاوت مانند Potion ها و آرمورها به دست میارید.

اگه خیلی Inventory تون پره,اصلا نگران نباشید چرا که در اون برای آیتم های مخصوص شغل ها جای مخصوصی هست و اون آیتم ها از بقیه جدا هستند.
    نکته دیگه اینه که در حالی که شما دارید بازی میکنید همراها و دستیار هاتون به صورت خودکار مشغول جمع کردن مواد مورد نیاز برای شما هستند و نیاز نیست تمام وقت دنبال این مواد اولیه باشید.
    آیا میخواید سریع تر شغل هاتونو پیشرفت بدید ؟ایرادی نداره ! میتونید با Astral Diamond برای خودتون مواد اولیه,دستیارهای عالی و دیگر موارد بخرید.همچنین میتونید از Zen Market هم پکیج های خیلی عالی بخرید.(با پول واقعی که البته توسط همون AD ها میشه به دستش اورد)
    درضمن به این هم توجه داشته باشید که برای ساخت بسیاری از آرمورها نیازمند کامل کردن یک سری دانجن هستید پس نقش اصلیتون در بازی رو فراموش نکنید !

17. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •