پروژکتور های دانشگاه ما وایرلس دارن من هم فکر کردم شاید شما هم بتونین از وایرلس استفاده کنین در صورت داشتن!!!
بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتونین من فقط پی شنهاداتمو بتون گفتم امید.ارم یه چیزی بگیرین که از هر لحاظ راضیتون کنه!
پروژکتور های دانشگاه ما وایرلس دارن من هم فکر کردم شاید شما هم بتونین از وایرلس استفاده کنین در صورت داشتن!!!
بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتونین من فقط پی شنهاداتمو بتون گفتم امید.ارم یه چیزی بگیرین که از هر لحاظ راضیتون کنه!
خیلی تشکر از راهنماییت، امیدوارم بالاخره چیزی که نیاز منو رفع کنه پیدا کنم...![]()
از همه لحاظ ساپورت میکنه نگران نباشید فقط در مورد پرژکتور مطمئن نیستم بازم بپرسید ولی 90 درصد فکر میکنم اینم ساپورت کنه
1. اصلا چون به هیچ کدوم نمیرسیددوستان با توجه به نیازهایم کمکم کنید
1-تبلت و گوشی متوسط
یا
2-گوشی خوب مثل galaxy note
یا
3-نبلت خوب (اگر بشه)]
2.تایید میشه چون لا اقل به یه گوشی خوب میرسید که دست کمی از تبلت نداره (اصلا مگه تبلت چی داره که این نداره ؟)
3.تبلتی که خوب باشه باید بیشتر پرداخت بشه
پروژکتورها ورودی hdmi ندارن؟؟؟
1/600 یه گوشی 600 تومنی بقیش تبلت
من باشم این کار رو میکنم، یه تبلت خوب مثل Asus Google Nexus 7 میگیرم با یه گوشی ساده
یا گالاکسی نوت یا Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (در همین جد) و یه گوشی 500-600 تومنی
بله با HDMI هم میتونین وصل کنین به پروژکتور!!!!
بله منم منطورم همون HDMI بود دوستان، که امیدوارم داشته باشه.
tiyam 01 جان ممنون ولی اگه 600 بدم گوشی میشه با 1 تومن تبلت خوبی خرید؟
الان این مدلایی که شما گفتی 1 تومن هست؟
پس شما پیشنهاد میکنی گوشی و تبلت بخرم؟
من میگم همین نوت بخر
ولی اگه خواستی موبایل , تبلت بگیری تبلت نکسوس7 حدود1میلیونه 16گیگش
یکی از معایب نکسوس نداشتن سیم کارت و قابلت sms و تماس هست.
با اینکه هنوز نوت رو از نزدیک ندیدم ولی از عکس هاش مشخصه که یه گوشی خوش دست و همه چی تمومه...
ولی خوب قیمتشم به نسبت امکانات و ویژگی هاش بالاس
الان Samsung Galaxy Note N7000 - 16GB قیمتش 1700 هست و فکر نمیکنم نوت ارزون تر از این موجود باشه، درسته؟
فکر کنم بشه، میشه هم گوشی ساده تری گرفت، در عوض تبلت قویتر، بیشتر عملیات روی تبلت باشه (وبگردی، تماشای فیلم، بازی برنامه و ...)نوشته شده توسط Hamed_jon;
نوت از نزدیک دیدم زیاد جالب نبود، رزولوشنش اندازه گوشیهای 4 اینچه
ارزش نداره (به نطر من) چون با 1.4 میشه گوشی ال جی با پردازنده 4 هسته ای و صفحه نمایش 4.7 اینچ گرفت
گوشی برای تماس هست خب، گوشی برای تماس، تبلت هم برای سایر کارهایکی از معایب نکسوس نداشتن سیم کارت و قابلت sms و تماس هست.
با اینکه هنوز نوت رو از نزدیک ندیدم ولی از عکس هاش مشخصه که یه گوشی خوش دست و همه چی تمومه...
Last edited by tiyam 01; 15-03-2013 at 21:09.
Asus Google Nexus 7 - 32GB
1099 تومان پیشنهاد شگفت انگیز دیجی کالا
جهت اطلاع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)