داداش پرهام عزیز . درسته که قیمت سامسونگ خیلی مناسبتره ولی خب هر چیزی پول قیمتشو میگیره . سامسونگ رو که یا شارپ و سونی و توشیبا مقایسه نمیکنن . اونا ژاپنیه و کیفیت تصویرشون خیلی فرق میکنه . سامسونگ و الجی رو میشه باهم مقایسه کرد به نظر من .
داداش پرهام عزیز . درسته که قیمت سامسونگ خیلی مناسبتره ولی خب هر چیزی پول قیمتشو میگیره . سامسونگ رو که یا شارپ و سونی و توشیبا مقایسه نمیکنن . اونا ژاپنیه و کیفیت تصویرشون خیلی فرق میکنه . سامسونگ و الجی رو میشه باهم مقایسه کرد به نظر من .
پس با این حساب کل اروپا و امریکا در دام تبلیغات سامسونگ افتادن و باید به اونهام یاداوری کنید که ژاپنی بخرن. چون فروش برندهای ژاپنی تو اروپا و امریکا نسبت به قبل خیلی خیلی کم شده.
ضرردهی بالای سونی، شارپ، پاناسونیک و توشیبا که توسط مدیرانشون هرسال اعلام میشه، افت شدید کیفیتشون و امکانات پایینتر و قیمت بالاتر در همه جای دنیا(بخصوص در ایران بدلیل نداشتن ارز مرجع) همه این عواملو کنار بزاریم و بیایم مثلا یه TVسونی ساخت چین که همه جای دنیا 900 دلار هستو اینجا 4 میلیون بخریم، در حالی که یه سامسونگ 900 دلاری تو ایران چون ارز دولتی داره 2.5 در میاد.
Last edited by parham511; 16-03-2013 at 16:54.
سلام ، من یه 2-3 ماه پیش یه samsung مدل ES7770 گرفتم ، کیفیتش عالیه ! نور روش تاثیری نداره تقریبا ! (اگه فقط از زیر تصویر نگاه کنی شاید یکمی رفلکس نور رو ببینی ! ولی خوب کسی هم که چشم هاش رو به صفحه نمی چسبونه ! ) کیفیتش هم1080p با 200 هرتزه ، وبکم ، کنترل هوشمند با صوت و دست داره و .... کلا چیز لوکسیه .....
یه چیز هم که خیلی بهش توجه کنی از نظر من اینه که قاب خیلی باریکی داشته باشه ! چون واقعا قاب 1-2 سانتی تو ذوق می زنه ! من هم این مدل رو با قیمت 3300 گرفتم ...
باحالترین قسمتش هم وصل کردن لپتاپ بهش بود و بازی کردن باهاش ! کیفیتش فوق العادست !
دوستان دعوا نکنید :-D
من شارپ 8300 رو خریدم بالاخره
تلویزیون بسیار بسیار با کیفیتیه
عمق و شفافیت رنگ ها فراتر از حد تصوره
و 3D و وضوح صدا بخاطر استفاده از سیستم صوتی یاماها اصلا جای حرف باقی نمیزاره
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
تلویزیون خوبیه ولی 3D خیلی جالبی نداره
کاملا برعکس. سه بعدیش از نقاط قوت اصلیشه. بسیار عالیه
مبارکه دوست عزیز!
چه قیمتی گرفتی؟
سپاسگذار:-)
قیمتش 3080 هست. اما با گشتن و چک و چونه 2940 خریدم. :-)
40 اینچ دوست عزیز؟
آره دادا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)