تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: با 4 تومن مک بوک پرو بخرم یا ویندوز ( اچ پی )

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون داداش که جواب منو دادید ببینید من راستشو بخواهید خیلی با لینوکس حال نمیکنم شما بین مک و ویندوز یهم بگید کدومشو انتخاب کنم و یه سوال هم دارم به نظر شما با این پول بهترین لپ تاپ مکی که میتونم بخرم را بهم بگید
    من الان تقریبا 10 ساله دارم با ویندوز کار میکنم یه جورایی دیگه خسته شدم
    اگه شما خودتون مک دارید نظر شخصی خودتونو بگید ببینم چه حسی دارید منظورم نسبت به ویندوزه
    اگر مدل خاصی میشناسید حتما بهم بگید
    ممنون
    OS X (یا همون مک) در کل از نظر فنی تقریبا هرطوری که قیاس کنید نسبت به ویندوز برتره ولی مشکلاتی که گفتند بهش وارده (عدم آشنایی افراد، کم بودن امکانات و نرم افزارهای فارسی). اگه شما قصد برنامه نویسی در پلتفرم های مایکروسافت رو دارید (که فکر کنم دارید، گفتید ویژوال) گرفتن مک بوک ها توصیه نمیشه. مک بوک ها برای برنامه نویسی خارج از پلتفرم مایکروسافت عالی هستند ولی اگه قرار باشه مک بوک بگیرید تا روش ویندوز نصب کنید، پول اضافه دادید.

داداش این هم سومین سوال که البته این مشورتیه
    داداش به نظر شما بهتر نیست که یه لپ تاپ 2/500 بردارم + یه آیپد 1/500 اینجوری هم ویندوز دارم هم مک نظر شما چیه
    فکر بدی نیست ولی دقت کنید آیپد سیستم عامل iOS داره نه OS X، این دو کاملا با هم متفاوت هستند.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش شما که زحمت کشیدی یه سوال دیگه هم دارم فرق مک بوک پرو با مک بوک ایر تو چیه
    سایز و کارایی . ..
    --------------------
    عزیز در کل من یکم راهنماییت میکنم . . .
    اگه کسی هستی که دوس داری تک باشی و به قولی پز بدی حتما (اپل ) پرو بگیر چون با اسم و برند میشه پز داد ولی با سخت افزار قوی نه . . میدونی منظورمو ؟ تو تا بیای واسه یکی توضیح بدی که کارت گرافیکم فلانه و از اینا ا .. ..
    این در صورتیه که بخوای پز بدی . . حالا اگه کارایی برات مهمه . . بیشتر برای سهولت و 10 سال کاری که خودت میگی حتما از برندهایی که دوستمون گفت بگیری بهتره منتهی اینو هم در نظر بگیر تفاوت اونچنان نیست !! _ به جز واسه بازی چون بحث کارت گرافیک میاد وسط )
    ---------

پستهای قدیمی امید ( Microsoft24 ) رو هم بخون تقریبا همه ی سوالها رو جواب داده . ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون داداش فقط یه سوال دیگه دارم این چه گرافیکی و تا چه حد قدرت داره
    INTEL HD 4000
    تقريبا قدرت خاصي نداره! تو بنچمارك هاي نوت بوك چك بين 610m , 620 تو اجراي اكثر بازي هاي با گرافيك بالا كم مياره
    در صورتي كه تو همين قيمت 4 و خورده اي راحت ميشه لپ تاپ با 650m گير آورد كه اينتل 4000 در مقابلش مثل پرايد در مقابل پرادو!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

salam man ye lab tab mikham ke to karaye gerafici mese pirimiyer 3dmax ke hey bayad render begiram kam nayare benazareton asus khobe ba rame 8 va i7 ya sony khobe?/

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ببخشید هاردم فرمت شد تا ویندوز پیدا کنم و نصب کنم طول کشید از اینکه دیر جواب دادم شرمنده

ممنون داداش فقط یه سوال دیگه دارم این چه گرافیکی و تا چه حد قدرت داره
    INTEL HD 4000
    یعنی چی که تا چه قدر جواب میده ؟!
    این گرافیک خیلی ضعیفه در حده همون 610 از جی فورس جواب میده

داداش شما که زحمت کشیدی یه سوال دیگه هم دارم فرق مک بوک پرو با مک بوک ایر تو چیه
    مک بوک پرو به طور کلی اگه بخوایم بررسی کنیم اکثر مدل هاش سنگین هستن و قطرشون هم زیاده تو برخی از مدل های جدید از صفحه نمایش ریتنا استفاده شده عمر باتری زیاد تا 7ساعت و نصبت به ایر قوی تر هستن و مدل هایی با کارت گرافیک 650 هم دارن
    اما مک بوک ایر خیلی باریک تر و سبک تره کوچیک تر هم هست درایو نوری هم معمولا نداره اما SSD داره به جاش خیلی هم زیبا هست

داداش این هم سومین سوال که البته این مشورتیه
    داداش به نظر شما بهتر نیست که یه لپ تاپ 2/500 بردارم + یه آیپد 1/500 اینجوری هم ویندوز دارم هم مک نظر شما چیه
    بله این هم نظر خوبیه چون فیلم دیدن و وبگردی سیستم آنچنان قوی نمیخواد + برنامه نویسی هم همین طور ( البته منظورم از قوی بودن این نیست که ضعیف هم باشه مشکلی نداره ، برای برنامه نویسی در حده همین I5 بسه و راحت جواب میده و تا چند سال آینده هم نیاز به ارتقا نیست )

سیستم عامل آیپد هم iOS هست مک نیست

نظر شخصی بنده اینه که یه کیس ببند و برنامه نویسی کن یه تبلت هم بخر و فیلم ببین و موزیک گوش کن و وبگردی هم انجام بده

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •