دوست عزیز مطمئنی رو سایت ایسوس یکی زده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مطمئنی رو سایت ایسوس یکی زده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب 630 که الان ضعیفه.amd 7690xt مسلما بهتره.اگه پولت می رسه می تونی asus vz رو برداری با گرافیک 650.اگه نه Hp هم گرافیکش الان دیگه معمولی حساب می شه.من خودم سری dv6 دارم با گرافیک 6770 که یه کم از 7690 ضعیفتره.فعلا که بازی می کنم باهاش.ولی دیگه نباید انتظار داشته باشی crysis III رو روی high بازی کنی! ASSASSIN III رو ولی رو high روون جواب می ده.البته بعضی وقتها هم یه کم لگ می زنه و درست می شه.کلا 650 بگیری که خیلی بهتره.وگرنه hp هم گزینه خوبیه.راستی فن سری dv6 6xxx انگار یه کم مشکل داشته.مال من هم بعد یک سال اینجوری شد.التبه 3-4 ماهه که اینجوریه.ولی مشکلی نداره.فقط بعد از بازی زیاد وقتی به حالت نرمال برمی گرده و فن اهسته می چرخه بعد از حدود نیم ساعت یا یه ساعت یه کم صداش زیاد می شه که البته باز بعد چند ساعت درست می شه و دائمی نیست.من روزهایی که بازی نمی کنم اصلا همچین مشکلی نداره و یه هفته هم روشن باشه خیلی عادی کار می کنه.ولی سری 6cxx رو نمی دونم فنش همین باشه یا نه.چون خیلی چیزهاش عوض شده و احتمالش زیاده که فنش هم عوض شده باشه.در کل به جز این مورد کیفیت خیلی عالی ای داره.من که ازش راضی بودم تا حالا.مشکلی نداشته با اینکه خیلی ازش کار کشیدم.مثل بازی و ... و از صبح تا شب هم روشنه
قیمتارو میشه بزارین و برسیشون کنین!؟؟ممنون از راهنماییتون!!الان بهترین لپتاپ توی این رنج قیمتی چیه؟از نظر شما؟
قیمت 35,500,000
محدوده قیمت (ریال) 35,500,000 تا 35,500,000 پردازنده سازنده پردازنده INTEL مدل پردازنده Core i7 نوع پردازنده 3610QM سرعت پردازنده 2.3 حافظه Cache-MB 6 سرعت-BUS mhz حافظه-رم مقدار حافظه-GB 8 نوع حافظه DDR3 FSB رم -MHZ هارد دیسک ظرفیت هارد-GB 1000 مشخصات هارد دیسک نوع هارد دیسک هارد دیسک دوم گرافیک سازنده کارت گرافیک nVIDIA نوع کارت گرافیک GT630M حافظه اختصاصی کارت گرافیک 2048 نوع حافظه کارت گرافیک DDR3 حداکثر حافظه گرافیکی کارت گرافیک دوم نوع کارت گرافیک دوم صفحه نمایش اندازه صفحه نمایش-Inch 15.6 رزولوشن صفحه نمایش توضیحات صفحه نمایش نوع صفحه نمایش LED درایو نوری نوع درایو نوری DVD+RW باطری نوع باطری 6Cells 5200 mAh 56 Whrs سیستم عامل ارتباطات شبکه بی سیم-Wireless دارد بلوتوث دارد شبکه LAN دارد وب کم وب کم دارد نوع وب کم وزن-Kg 2.7 ابعاد رنگ سایر امکانات کارت خوان دارد حسگر اثر انگشت پورت 1394 پورت HDMI دارد پورت eSATA قابلیت نصب سیم کارت پورت USB 3.0 دارد پورت خروجی VGA پورت Serial پورت s-Video
اره داداش میدونم یکی هست واونم فقط 650 هست اما یه سری لپ تاپ وارد ایران شده که n56vz هست اما گرافیک 630 داره من خودم تو بازار کامپیوتر شهرمون همین رو دیدم شرکت فراز رایان هم یه 10 روز پیش یه n56 vz با گرافیک 630 داشت الان نمیدونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)