فقط shuttle بگير مدل TF 10 V
sd va mmc هم ميخوره
كيفيت صداش هم توپه قيمتش هم حدودا 60 تومن
فقط shuttle بگير مدل TF 10 V
sd va mmc هم ميخوره
كيفيت صداش هم توپه قيمتش هم حدودا 60 تومن
سلام
من حدود 6 ماهي مي شه كه يه ام پی تری پلیر زی سایبر مدل Zling Slot Fx Pro گرفتم اما یه چند مدتیه که بعد از زدن دکمه
پاور به جای روشن شدن یه چشمک می زنه و زود ری استارت می شه این عمل چند بار پشت سر هم تکرار می شه
نمی دونم سوخته یا برنامه اش خراب شده . اصلا درست می شه
اگه بتونید راهناییم کنید ممنون می شم
فقط کریتیو چون لونو خیلی خرابی داره و زی سایبر هم کیفیت صداش خوب نیست
كريتيو از نظر پورت هدفون خيلي مشكل داره دياكو جان شما هم يكدور firmware upgrade كن درست ميشه ورژن جديد firmware رو از خود سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير
ممنون بازم.فعلا ببینم چی میشه.نظرم همون زی سایبر بود که گفتی مشکل پیدا کرده.حالا یه تحقیقات دیگه به عمل بیارم ببینم چی میشه.از همه ممنون.
طوریش نشده با برنامه هایه داخل سی دی همراهش میتونی فریم ورش رو مجدد روش لود کنی درست میشهنوشته شده توسط دیاکو
دکمه پلی رو نگه دار بعد وصلش کن به کامپیوتر بعد ویندوز ازت درایور میخواد که تو سی دیش هست بعد برنامه هاشو نصب کن و اجرا کن از هلپ برنامه هاشم کمک بگیر کار سختی نیست
ببخشید چه اشکالی داره که من که 9 ماهه کریتیو دارم هنوز نفهمیدم حتماً کاشف مشکلش شما دوستاران زی سایبر بودید مگه نه؟!؟!؟!؟!؟!؟نوشته شده توسط NINTENDO_DS
![]()
منم z-cyber slot fx v2 دارم خوبه کارم رو راه می ندازه از نمایندگیش 57 تومن خریدم هر کی هم می بینه می گه خوب خریدی چون هم اسلات داره هم دو تا هد فن می خوره باتری لیتیومی و قاب قابل تعویض هم داره
تاييد ميشه!!!نوشته شده توسط siavash_ahmadpour
یه چیزی. اینجور باطریا بعد یه مدت که خراب میشن. حالا خیلی خوب بمونه یه سال. درسته؟؟؟منم z-cyber slot fx v2 دارم خوبه کارم رو راه می ندازه از نمایندگیش 57 تومن خریدم هر کی هم می بینه می گه خوب خریدی چون هم اسلات داره هم دو تا هد فن می خوره باتری لیتیومی و قاب قابل تعویض هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)