اگر مادربورد از چیپ Z77 میخواین ، میتونین MSI Z77A-G43 رو با قیمت تقریبی 380 انتخاب کنین.
برای گرافیک هم بهتره همونطور که خودتون هم گفتین یه گرافیک قدرتمند در آینده انتخاب کنین. 7970 انتخاب خیلی خوبیه البته اگر بودجتون برسه.
اگر مادربورد از چیپ Z77 میخواین ، میتونین MSI Z77A-G43 رو با قیمت تقریبی 380 انتخاب کنین.
برای گرافیک هم بهتره همونطور که خودتون هم گفتین یه گرافیک قدرتمند در آینده انتخاب کنین. 7970 انتخاب خیلی خوبیه البته اگر بودجتون برسه.
H77 اصلا پرفرمنس خوبی نداره برا اور . خیلی محدودت میکنه . کلا برا اور چیپست ضعیفی داره. شما که 3570k گرفتی یه باره z77 بگیر وگرنه 150تومن پول اضافی بالا cpu دادی. پیشنهاد من AsRock pro3 z77 هس. تموم خازناش جامده تا فرکانس رم 2800 هم اور ساپورت میکنه کلا با قیمت 360-70 عالیه هرکی گرفته راضی بوده
راستی 7970 asus چنده؟
اهان تازه گرفتم یعنی سی پی یوم اور کلاک میشه ولی مادربردم نه و چون سی پی یوم اور کلاک میشه قیمتش گرونتره
پس بهتره یا سی پی یوم رو اور کلاکی نخرم که دارم ÷ول اضافی میدم و یا مادربردی بخرم که اور کلاکی بتونه بشه
به نظرتون قطعات اورکلاکی بخرم یا نه چون چند جا خوندم که عمر قطعات رو کم میکنه و گرمایی زیادی ایجاد میکنه
قیمت کارت گرافیک VGA - Asus HD7970-3GD5-3GB-DDR5
16,800,000ریال
که امیدوارم 1 سال دیگه قیمتش پایین بیاد یا تو تابستون ارزونتر بشه
![]()
اگه خیلی از pc کار میکشی یا عشق اور داری بگیر چون اگه میخای بی دردسر باشه برات گزینه ی مناسبی نیس. داغ میکنه عمرش کم میشه خنک کردنو کولینگشم دردسره
معمولا بعد از چند سال که از تهیه سیستم میگذره و سیستمتون دیگه بروز نیست و برای بازیها و نرم افزارهای روز کم میاره ، اونوقت هست که اور به کارتون میاد و پرفرمنستون رو بالا میبره و شما رو از ارتقای مجدد سیستم باز میداره.
یعنی موقعی که خریدم نباید اور کلاک کنم بعد از چند سال که قطعات افت کردن اونها رو اورکلاک کنم درسته؟
بستگی به کاربردتون داره. اگر در کارایی کلی سیستمتون مشکلی نداشتین و افت سرعت نداشتین نیاز به اور ندارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)