تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: مهریه ! به دور از نظر بزرگتر ها چقدر به نظرتون منطقی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا چرا ازدواج؟؟ تا حالا از خودتون پرسیدید چرا می خواهید ازدواج کنید ؟ اصلا چرا می خوای خودتو 750 میلیون بدهکار کنی؟
    در عوض 750 میلیون چه چیزی رو می خوای بدست بیاری؟ عاشقی ؟ اگه بگی اره که باید خدمتتون بگم شما اینجور فکر میکنید ممکنه طرفتون اصلا همچین تصوری از عشق و ازدواج نداشته باشه و بعد از مدتی شما رو با 750 میلیون تومممممممممن بدهی تنها بزاره شما میمیونی و اشتباهات گذشته ادم هر چی ضربه میخوره از این احساساتشه
    من که کلا با این جور چیزا مخالفم چه معنی میده مهر اینقدر سنگین باشه که پسر بدبخت با این وضعیت جرات نکنه ازدواج کنه
    بعد از اینکه پسر میگه اه عاشق شدم دارم میمیرم شبا خوابم نمیبره من باید برم خواستگاری این دختره خونواده دختره هم میگن اه یه خواستگار اومد بزار ببینم این پسره چیزی بارشه اصلن ببینیم از قبلی بهتره یا نه (مساله از اول میره سمت پول تا حدی حق دارن نه زیاد) فارغ از عشق و احساسات
    ممکنه دخترو پسر همدیگرو دوست داشته باشن اما تا اسم مهر میاد وسط قضیه فرق میکنه اینجاست که خوانواده ها میزنن تو سر همدیگه از اون طرف دخترو پسر اینجوری میشن
    البته دخترا که بدشون نمیاد مهر سنگین باشه
    پسرا هم که احساساتی

نتیجه: ازدواج تعطیل
    جهت دار حرف زدم؟؟؟؟؟؟

دوباره برگردید سطر اول پست!!
    کل حرف شما درسته و من هم به این نتیجه رسیدم که واقعا عین عین خریته و کلا بیخیال ازدواج شدم به کل.
    ولی بالاخره هر آدمی دوست داره یه روزی تشکیل خانواده بده.مثلا همون دختری که من مد نظرم بوده از یک طبقه متوسط بود منم به دور از هرگونه مبالغه و چاپلوسی و تملق و.... نه معتادم.تحصیلات دارم.کار هم هست(حالا شاید چون اولاشه یه کم درآمد کم باشه به نسبت تورم.).سطح فرهنگی و طبقاتیمون مثل هم.تنها چیزی که باعث شد نشه همون بحث مهریه هست.من خودم به 14 تا بیشتر اصلا اعتقاد ندارم.حالا چه خانواده من یا اون موافق باشه چه نه چه تو اون خانواده همه دختر ها بالای 1000 تا سکه باشن چه نه چه خوشکل باشه چه نه مهم منم که باید امضا کنم دیگه زوری که نیست.
    در ضمن تو این شرایط که جوون معتاد و بیکار و ...... زیاد هست من فکر میکنم که خانواده دختر و خود دختر بیشتر از همه ضرر کرده باشند.حالا کو تا یه خره دیگه ای بیاد عاشقش بشه و بره خواستگاری.
    Last edited by amir.orc; 04-03-2013 at 11:01.

2. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

راستی کلا بحث انحرافی رو بزاریم کنار.فقط تعداد یا مقدار رو روش بحث کنیم بهتره.مهم در بحث این تاپیک این هست که بیایم کلا فرض کنیم هیچ بزرگتری وجود نداره همه تصمیمات با خودمون هست.

یعنی آقایون بگن مثلا ما این مقدار رو منطقی می دونیم.خانوم ها بگن این مقدار.

مهم ترین چیز هم منطق هست دیگه الان اینجا همه بالای 20 سال و زیر 35 سال سن دارند و درآمد همه هم بین 500 هزار تومان تا نهایتا 2.5 میلیون تومن دیگه فکر نکنم بیشتر باشه.(شاید کمتر باشه ولی بعید می دونم بیشتر باشه.)پس رویاهای پدر و مادر ها به کنار .شازده سوار بر فراری سفید هم نداریم فقط منطق.

آقایون و خانم ها خودتون فقط خودتون نظرتون رو چند تاست برای شروع یک زندگی.
    Last edited by amir.orc; 04-03-2013 at 10:55.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مهریه به نظر من اصلا معنی نداره همون چیزی که تو کشورهای غربی رایجه درسته
    مثلا از همون زمانی که ازدواج میکنند هرچی بدست بیارند نصف نصف
    این که تو ایران گرو کشی میکنند از ترس این که فردا پسره نزنه زیر دختره این نشون از ضعیف بودن دخترهای ایرانی داره که
    اگه یکی نباشه نمیتونن خودشون رو اداره کنند و برای همین مهریه رو گذاشتن
    دخترها و زنهای غربی به اون درجه از بلوغ(همه جوره) رسیدن که خودشون رو کاملا اداره کنن و پابه پای یک مرد کارکنند و زندگی کنند از پس خودشون بر بیاند
    برای همین به ما میگن جهان سوم

آقای محترم چیزی که تو کشور های غربی رایجه احترام به جنس مونث و حقوقش هست نه کار کردنش!

تو کشور ما خود مردی که با یه زن ازدواج میکنه حقوقش رو قبول نداره و بهش احترام نمیذاره بعد توقع دارین

مثل کشور های غربی از یه زن انتظار داشت ؟!

اینجا دخترها توانایی هایی دارن که مطمئن باش هیچ کدوم ازون دخترهای غربی که تو ذهن خیلی ها

رویا شدن... عرضه انجام دادنش رو ندارن! ولی یه مرد ایرانی اجازه شکوفایی این استعداد ها وتوانایی ها

رو به یک زن ایرانی نمیده!

هروقت تو کشوری زندگی کردین که تمام حقوق اجتماعی و فردی زنان مساوی انسان بود! و با مرد ها برابر شد

ازین انتظارات روشنفکرانه هم میشه صحبت کرد

اکثر مردای ایرانی به یکی قانع نمیشن چشمشون دنبال 100 نفره و متاسفانه اجازه ی این کار هم چه عرف چه قانون

(قانون چند همسری برای تصویب میره مجلس) چه ...بهشون داده شده ولی تو کشور های غربی چند همسری

غیر قانونی و بعضی جاها جرم محسوب میشه پس از چنین همسرایی باید به قول شما گرو کشی کرد تا متعهد

به زندگی بشن!(تفکر اکثر خانواده ها که باهاش مخالفم)

برای مملکت مردسالاری که یه زن هیچ پشتوانه ای توش نداره و اجازه کارو تلاش و فعالیت از اکثر خانم های ایرانی

گرفته شده تنها پشتوانه میمونه مهریه ..این به بلوغ فکردی نرسیدن اکثر مرداست که باعث شده از روی تعصب و تحجر

اکثر خانم ها رو خونه نشین کنن ! وگرنه یه خانم قدرتی برای مدیریت داره که 100 تا مرد از پسش بر نمیان نمونه هاش

واضح و موجوده خانمهایی که وارد حیطه مدیریتی کشور خودمون شدن رو زیر نظر بگیرین چطور از پس مدیریت یه پست مهم

بر اومدن تو یه مدرسه یا اداره دولتی یا شرکت و... تجربه توانایی های خانم ها رو ثابت کرده ...

من برای کسی که این طرز فکر رو داشته باشه 100,000 تا مهریه در نظر میگیریم که بره فکرشو عوض کنه همشم ازش میگیرم

ولی برای کسی که به حقوقم احترام بذاره 0 تا سکه میگیرم + شرایط ضمن عقد

لطفا بحث تاپیک درباره میزان مهریه باشه (بحث های انحرافی فقط باعث میشه تاپیک مثل تاپیک ازدواج قفل شه)

5. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

کل حرف شما درسته و من هم به این نتیجه رسیدم که واقعا عین عین خریته و کلا بیخیال ازدواج شدم به کل.
    ولی بالاخره هر آدمی دوست داره یه روزی تشکیل خانواده بده.مثلا همون دختری که من مد نظرم بوده از یک طبقه متوسط بود منم به دور از هرگونه مبالغه و چاپلوسی و تملق و.... نه معتادم.تحصیلات دارم.کار هم هست(حالا شاید چون اولاشه یه کم درآمد کم باشه به نسبت تورم.).سطح فرهنگی و طبقاتیمون مثل هم.تنها چیزی که باعث شد نشه همون بحث مهریه هست.من خودم به 14 تا بیشتر اصلا اعتقاد ندارم.حالا چه خانواده من یا اون موافق باشه چه نه چه تو اون خانواده همه دختر ها بالای 1000 تا سکه باشن چه نه چه خوشکل باشه چه نه مهم منم که باید امضا کنم دیگه زوری که نیست.
    در ضمن تو این شرایط که جوون معتاد و بیکار و ...... زیاد هست من فکر میکنم که خانواده دختر و خود دختر بیشتر از همه ضرر کرده باشند.حالا کو تا یه خره دیگه ای بیاد عاشقش بشه و بره خواستگاری.
    خب شما از نظر یک پسر پاسخ دادید.
    بذارید منم از نظر یه دختر بگم.
    یه خانمی 2 تا فرزند داره.یه دختر یه پسر.همیشه میگه مهریه دخترم 1000 تا.مهریه عروسم 14 تا!!!
    مهریه خود من 300 و خرده ای سکه هست .اون موقع که ازدواج کردم مهریه من دقیقا اندازه ی کل پول همسرم بود.بعد از 3 سال مهریه من 4 برابر کل دارایی همسرم شده!!!
    خانواده ی همسر من خیلی سخت با مهریه من موافقت کردند در حالی که مهریه دختر خودشون 500 تا سکه هست!
    این جور مواقع ادم حرسش میگیره.من خودم اصلا به پولش فکر نمیکنم ولی گاهی میگم کاش مهریه من 700 تا بود حال بعضی از ادم ها رو که تیکه میندازند میگرفتم!!!(البته به این میگن چشم و هم چشمی)
    متاسفانه مهریه فقط از جنبه ی پول خارج شده.الان مهریه شده ارزش طرف.یعنی طرف برای دختر خودش تازه 500 تا رو هم میگه کمه.ولی برای عروسش میگه 14 تا هم زیاده.مگه کیه؟دختر سلطان که نیست...

بابای منم میگفت مهریه زیر 300 تا نمیشه.حتما توی دلش میگفته این خر نشد یه خر دیگه!چیزی که فراوونه خر!!!

جنبه ی دیگه هم اینه که پسرها میگن 14 تا که اگه طرف اذیتشون کرد راحت خلاص بشن
    دختر ها میگن 1000 تا که اگر طرف اذیتشون کرد تلافی کنند

7. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مهریه هر چندتا میخواد باشه به نظرم باید در هنگام عقد نقد پرداخت بشه چون فقط در یک سال گذشته 20 هزار خانواده به خاطر گرونی سکه و مطالبه مهریه از هم پاشیدند
    ببینین مهریه وقتی قرار باشه نقد پرداخت بشه طرف اگه تونست ازدواج میکنه اگه نتونست هم خودش یه عمر گوشه زندان نمیافته هم اون خانوم بیوه نمیشه
    اما نمیدونم چرا تو ایران همه دوست دارن پرداخت مهریه به بعد بندازن به نظرم اگه قانون رو اصلاح کنن و پرداختش رو موقع عقد نقدی کنن دیگه این همه دعوای مهریه و زندان و طلاق و این چیزا پیش نمیاد

البته طبق قانون جدید و تصویب شده مهر یه حتی اگه 10000000 سکه هم باشه فقط 110 تاش رو میشه نقد کرد و بقیش جنبه حقوقی و کیفری نداره یعنی به زبان ساده مهریه هر خانومی که چه قبل و چه بعد از این قانون اگه اجرا گذاشته بشه فقط 110 تاش رو میتونه بگیره نه بیشتر حتی اگه مهریه اون خانوم صدها هزار سکه باشه اینم لینک معتبر این قانون جدید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Drug Man; 04-03-2013 at 13:37.

9. 2 کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب شما از نظر یک پسر پاسخ دادید.
    بذارید منم از نظر یه دختر بگم.
    یه خانمی 2 تا فرزند داره.یه دختر یه پسر.همیشه میگه مهریه دخترم 1000 تا.مهریه عروسم 14 تا!!!
    مهریه خود من 300 و خرده ای سکه هست .اون موقع که ازدواج کردم مهریه من دقیقا اندازه ی کل پول همسرم بود.بعد از 3 سال مهریه من 4 برابر کل دارایی همسرم شده!!!
    خانواده ی همسر من خیلی سخت با مهریه من موافقت کردند در حالی که مهریه دختر خودشون 500 تا سکه هست!
    این جور مواقع ادم حرسش میگیره.من خودم اصلا به پولش فکر نمیکنم ولی گاهی میگم کاش مهریه من 700 تا بود حال بعضی از ادم ها رو که تیکه میندازند میگرفتم!!!(البته به این میگن چشم و هم چشمی)
    متاسفانه مهریه فقط از جنبه ی پول خارج شده.الان مهریه شده ارزش طرف.یعنی طرف برای دختر خودش تازه 500 تا رو هم میگه کمه.ولی برای عروسش میگه 14 تا هم زیاده.مگه کیه؟دختر سلطان که نیست...

بابای منم میگفت مهریه زیر 300 تا نمیشه.حتما توی دلش میگفته این خر نشد یه خر دیگه!چیزی که فراوونه خر!!!

جنبه ی دیگه هم اینه که پسرها میگن 14 تا که اگه طرف اذیتشون کرد راحت خلاص بشن
    دختر ها میگن 1000 تا که اگر طرف اذیتشون کرد تلافی کنند
    من کلا میفهمم شما چی میگی.کلا بحث تاپیک اینه که به نظر بزرگتر ها اصلا کاری نداشته باشیم.فقط خودمون جوونا.
    ولی با بعضی از موارد اصلا موافق نیستم.مثلا اون بحث " جنبه ی دیگه هم اینه که پسرها میگن 14 تا که اگه طرف اذیتشون کرد راحت خلاص بشن
    دختر ها میگن 1000 تا که اگر طرف اذیتشون کرد تلافی کنند"
    من نظرم 14 تا هست به خاطر این که به نظرم هم مقداری منطقی هست و هم زندگی با یه مقدار مقدس بنا میشه و طرفدار ساده زیستی هستم.اصلا حتی به این که اگر طرف اذیت کنه یا اگه کس دیگه رو بعد ها دوست داشتم اینو دک کنم و ....... این چرندیات اصلا موافق نیستم.اگه قرار طرفو اذیت کنم که خب روانی هستم و خود دختر اصلا نباید با 1000000 سکه هم با من ازدواج کنه.در ضمن دختر هر چقدر هم بتونه مهریه رو اهرم فشار کنه مرد اگه کس دیگه رو دوست داشته باشه بازم میره طرف اون و اصلا با این چیزها نمیشه محبت و عشق رو خرید.عشق نیاز به نگهداری دائمی داره.اصلا این بحث اذیت غیر منطقی هست به کل.
    فرضا مثلا شما ترجیح میدید کسی که اصلا به شما علاقه ای نداره به خاطر مهریه تا ابد با شما بمونه؟به نظر من این یه زجر 2 طرفه هست.

11. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

لطفا این مورد رو که دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر کردند مد نظر داشته باشید بحث ما فقط مقدار مهریه از نظر خودمون جووناست و بحث انحرافی ممنوع:
    لطفا بحث تاپیک درباره میزان مهریه باشه (بحث های انحرافی فقط باعث میشه تاپیک مثل تاپیک ازدواج قفل شه) )

13. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

14
    تا کافیه

15. این کاربر از sasi918 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

بحث مهریه این روزها به شدت داغه و چند وقت پیش نظرسنجی تو یکی از سایتهای خبری دیدم که ترس از مهریه عامل کاهش 45 درصدی ازدواج شده بود!!

به نظرم تو این جور مواقع که فرهنگ ما نمیتونه کنترلی تو افزایش یا کاهش مهریه داشته باشه باید قانون رو اصلاح کرد...باید قانونی وضع بشه که اگر طلاق اتفاق افتاد سازمان یا موسسه ای باشه ک بتونه از زنهای مطلقه حمایت کنه و بتونه ار نظر مالی ساپورتشون کنه و اینکه به اندازه درآمد و ثروت مرد بشه مهریه رو تعیین کرد...

شما فکر کن مهریه 14 سکه انداخته بشه...همین تعداد سکه باعث میشه شاید مرد تو برخی از مسائل به زنش زور بگه و از فعالیتهای اجتماعی و خانوادگی منعش کنه...اینجا تکلیف زن چی میتونه باشه
    با مهریه بالا هم موافق نیستم...چون پدر مرد رو میسوزنه

فقط وفقط قانون درست و کارشناسی شده میتونه جلوی این معضل اجتماعی رو بگیره...خیلی بده تو جامعه اسلامی روز به روز چشم و هم چشمی و رقابتهای مالی اینچنینی دار بیشتر میشه

17. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

14 سکه تایید میشه .

کسی که دلش با تو باشه و تورو واقعا بخواد با 14 تا هم راضی میشه .
    اگه میخواد کاسبی کنه بحثش فرق داره .

19. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •