تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: از بین این 3 کدوم رو بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در نهایت پرهام جان بای بنده از سامسونگ و ال جی چی پیشنهاد میکنی؟
    سقف 3 تومن
    40 اینچ
    قابلیت سه بعدی
    ممنون

2. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

در نهایت پرهام جان بای بنده از سامسونگ و ال جی چی پیشنهاد میکنی؟
    سقف 3 تومن
    40 اینچ
    قابلیت سه بعدی
    ممنون

ببین شما اگه هدفت 3بعدیه سراغ 47 اینچ برو مدل LM58000 که حدود 3150 برات در میاد رو بردار ، اما اگه تاکید داری سایز بزرگ نباشه توصیه میکنم بازم 300 تومن رو پولت بزاری و 42 اینچ مدل LM76100 رو برداری که تصویرش خیلی عالیه و مثل سامسونگهایی که پست اول دربارشون پرسیدی WIFI داخلی داره .
    Last edited by parham511; 04-03-2013 at 16:09.

4. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ببین شما اگه هدفت 3بعدیه سراغ 47 اینچ برو مدل LM58000 که حدود 3150 برات در میاد رو بردار ، اما اگه تاکید داری سایز بزرگ نباشه توصیه میکنم بازم 300 تومن رو پولت بزاری و 42 اینچ مدل LM76100 رو برداری که تصویرش خیلی عالیه و مثل سامسونگهایی که پست اول دربارشون پرسیدی WIFI داخلی داره .
    آقا هرچی می خری بخر.فقط این 76100 واقعا به معنای واقعی کلمه آشغال هست.ما اومدیم از چاه درت بیاریم داری باسر می ری تو چاه.برو رو همون 3 تا اولی که دوست داشتی این مدل 76100 ال جی خییلی خیلی خیلی مزخرفه.نه فرمت های رایج رو کامل ساپورت میکنه.تو فیلم های hd کند میشه و به اصطلاح فریم می پرونه.3d ش که اصلا از همه بدتر.تازه صداشم رو مخه.البته اگر کره ای باشه واقعا این طور نمیشه میگن(من که ندیدم.)

6. این کاربر از armin660 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دیروز رفتم خونه عمم سامسونگ 46 سری 6 دارن سه بعدی واقعا کانالهای اچ دی رو خیلی عالی نشون میده
    دیگه 99 درصد سامسونگ سری 6 سه بعدی میخام بخرم
    بازم اگه پیشنهادی داشتین در خدمتم
    ممنون

8. 2 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شما 3d lcd sony بخری بیشتر به نفعت هست.ولی باید بدونی که بهنسبت 50 درصد گرونتره.

10. 2 کاربر از armin660 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

شما 3d lcd sony بخری بیشتر به نفعت هست.ولی باید بدونی که بهنسبت 50 درصد گرونتره.
    مثل اینکه سونی تخفیف ویژه نوروز هم داره میده
    ((((((((( جشنواره نوروزی سونی برای تلویزیون های سه بعدی )))))))))

هم اکنون اکثر تلویزیون های سونی ، آماده فروش در بازار هستند و ساير مدل هاي عرضه شده در ايران نيز طي اين هفته و به مرور توزيع خواهند شد .
    سونی برای تلویزیون های سه بعدی خود ، جشنواره نوروزی برگزار می کند و طی آن از 8 تا 15 عدد عینک سه بعدی اکتیو مدل TDG-BR250 بر روی تلویزیون های سه بعدی هدیه می دهد .
    جزئیات این هدایا در عكس زير آمده است :

|

12. 7 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ما که سر از کار سونی در نیاوریدم خیلی کاراش عجیب غریبه هدیه هم که داره میده خیلی مسخره است 15 تا عینک به درد کی می خوره اخه اونم عینکی که تو بازار 100 تومان ارزش داشت فکر کنم عینک کیلویی خرید کردن ؟ به هر حال با این قیمتهاش هنوز هم فکر نکنم بتونه فروش خوبی داشته باشه .

در مورد سئوال اصلی این تاپیک هم با این قیمت به نظرم 46 اینچ 6950 به قیمت 3.200.000 انتخاب خوبی با این قیمت باید راحت پیدا کنید اگر پیدا نکردید بگید تا معرفی کنم با این قیمت خرید کنید .

در مورد کیفیت ال جی چند روزی هست دارم دائم مقایسه می کنم این پسیو بودن واقعا تاثیر منفی خیلی زیادی روی تصویر داره یه نکته جالبی که تو این مقایسه ها دیدم ولی درست نفهمیدم علت اون رو این که مثلا 76100 یه عکس با کیفیت بالا و جزئیات زیاد رو خیلی بهتر از 7770 سامسونگ نشان میداد اما تو یه فیلم فول اچ دی خیلی ضعیف تر بود دلیل این که عکس رو بهتر نشان میداد اما تصویر و نه خودم دقیق متوجه نشدم هنوز.
    شاید موتور پردازش های سامسونگ خیلی بهتر عمل می کنه ؟

14. 6 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز 6950 سامسونگ 46 اینچ سه بعدی رو میگی 3.200 میدن؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ما که سر از کار سونی در نیاوریدم خیلی کاراش عجیب غریبه هدیه هم که داره میده خیلی مسخره است 15 تا عینک به درد کی می خوره اخه اونم عینکی که تو بازار 100 تومان ارزش داشت فکر کنم عینک کیلویی خرید کردن ؟ به هر حال با این قیمتهاش هنوز هم فکر نکنم بتونه فروش خوبی داشته باشه .
    احتمالامنظورشون این که وقتی مهمان میاد خونتون بخصوص توی عید نوروز بجای سینی چایی از سینی عینک استفاده کنیدو عینک تعارف کنید

17. 5 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دیروز رفتم خونه عمم سامسونگ 46 سری 6 دارن سه بعدی واقعا کانالهای اچ دی رو خیلی عالی نشون میده
    دیگه 99 درصد سامسونگ سری 6 سه بعدی میخام بخرم
    بازم اگه پیشنهادی داشتین در خدمتم
    ممنون
    دوست عزیز شما تکلیفت با خودت مشخص نیست هنوز، یبار میگی راهنمایی واسه خرید TV برای کانالهای 3D میخوای، یبارم میگی چون سامسونگ کانال HD غیر 3بعدی رو خوب نشون میده خوبه.

مثل اینه شما بگی یه ماشین 150 تومنی میخوای که سرعت بره بعد من بهت genesis coupe رو معرفی کنم، بعد شما بگی چون sonata نرمتره، sonata خوبتره، هر وسیله یه مزایایی داره و واسه سلیقه ای طراحی شده.

من به شما گفتم سامسونگ تو تصاویر معمولی 2 بعدی بهتره و قیمتهاش مناسبتر ، اما چون شما گفتی واسه کانال 3D میخوای TV رو، واسه این یه مورد بطور استثنا LG passive خیلی بهتره و از طرفی تولید TV های اکتیو در اکثر برندها از سال 2013 تقریبا متوقف میشه، منم سری 6 سامسونگ دارم اما 3 بعدیش سرگیجه آورو مخربه واسه اعصاب.... و تکنولوژی 3بعدی اکتیو داره از رده خارج میشه دیگه.

با سلام
    قصد داریم یه تلویزیون ال ای دی بخرم دوس داشتم ال جی باشه ولی پرسیدیم گفته 42 اینچ سه بعدی میشه 3 و هشتصد و ما هم بیخیال شدیم

اولویت برای من:میخام حتما سه بعدی باشه و کانالهای سه بعدی رو بگیره و تصویرش مهمه بقیه مهم نیس
    ممنون

ببین گزینه زیاده رفیق تو ال جی، من یه توصیه دارم، اگه واقعا هدفت استفاده زیاد از 3D هست یا ماه.واره کانال 3D میخوای نگاه کنی حتما فقط ال جی بگیر!!!

اگه نه الان قیمتهای سامسونگ اقتصادی تره و تو تصاویر معمولی پنلهاش نسبت به ال جی های هم قیمت قدرتمندتره.
    Last edited by parham511; 05-03-2013 at 19:09.

19. 5 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •