من که راهی نیافتم هنوز ! البته فعلا چند تا بازی نصب کردم همه جواب داده خوب اما به این نتیجه رسیدم که لب تاب باید یه لب تاب ساده بخری لب تاب بدرد بازی نمیخوره بجاش میتونی یه تب لت یا پی سی حرفه ای ردیف کنی که خیلی بهتره لب تاب واسه بازی دووم نمیاره
من که راهی نیافتم هنوز ! البته فعلا چند تا بازی نصب کردم همه جواب داده خوب اما به این نتیجه رسیدم که لب تاب باید یه لب تاب ساده بخری لب تاب بدرد بازی نمیخوره بجاش میتونی یه تب لت یا پی سی حرفه ای ردیف کنی که خیلی بهتره لب تاب واسه بازی دووم نمیاره
شما داخل تنظیمات گرافیک انویدیا میتونی مشخص کنی که چه نرم افزاری از گرافیک انویدیا و کدوم اینتل استفاده کن.در ضمن گرافیک اینتل رو اگر نصب نکردی نصب کن و اگر درایور نصب هست اپدیت کن.چون نصب نباشه عمل سوییچ انجام نمیشه.موفق باشید
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
اینتل هم آپدیتش کردم داخل تنظیمات هم اره میشه مشخص کرد اما انگار گرافیک کامل نصب نیست چون مثلا توی کامپیوتر وقتی نصب میکنی انویدا رو امکانات سه بعدی هم توی تنظیماتش میاد اما توی این کنترل پنلش خیلی ساده و پیش پا افتاده هستش!
می تونی این نرم افزار رو دانلود کنی و بر روی گزینه ی scan کلید کنی برنامه سیستم رو پیدا می کنه حالا به سر برگ
download برو و گرافیکت رو که پیدا کردی روی گزینه ی دانلود کلید کن وفتی تموم شد روی گزینه install کلید کن و
نصبش کن . اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)