تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: ترس از بیهوشی و ب هوش نیومدن

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اصلا هم بیهوشی حال نمیده!
    وقتی بهوش بیای حتما باید بالا بیاری تا حالت خوب بشه وگرنه سرگیجه و حس خیلی بدیه! چه 1ساعت باشه عمل چه 8ساعت
    آخه من شب ها سخت میخوابم.مثلا ساعت2 میخوابم انقد وول میخورم تا 3 که بزور خوابم ببره.دنبال یه قرص خوب خواب هستم که بگیرم واسه همون میگم حال داد.همین که یه نفس کشیدم خوابم بردولی خواب ندیدم!

من بدجور حالت تهوع داشتم.چندبارم ظرف آوردن جلوم ولی خداروشکر بالا نیاوردم(انقد بدم میاد) و خودش درست شد

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

ببخشید خوردن یک قرص قبل از عمل (در حین ناشتا بودن ) ضرر داره؟
    یعنی مثلا شب قبلش قرص خورده بشه مشکل سازه؟(فرضا خواب اور)
    والا بمن که گفتن 24 ساعت قبل از عمل چیزی نخور

3. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

تجربه ای که من دارم اینه که هرچی بدنتون قوی تر باشه و از سلامت بهتری برخوردار باشید بیهوشی و بهوش آمدن راحت تره.
    اگه بدن ضعیفــــی داشته باشید و غذا و اینا درست نخورید ممکنه یکم سخت بهوش بیاین. البته بستگی به نوع داروی بیهوش
    کننده داره .. الان بیشتر از طریق همین ماسک ها بیهوش میکنن.. قبلن فک کنم در موردش اینجا صحبت شده بود..

یه دارو برای بیهوشی ، یه دارو برای اینکه درد رو حس نکنی ، یه دارو هم برای اینکه از اتفاقات موقع عمل چیزی یادت نیاد ،
    یه دارو هم برای اینکه عضلاتتون بی حس باشه تا موقع عمل دستتون یا جای دیگه رو تکون ندین.

بعد از عمل هم حالت تهوع کاملن عادیه.. من خودم گیاه خوار هستم ولی به سفارش مامانم اینو میگم ، بعد از عمل اگه زیاد
    بالا میارید کافیه یکم "گوشت آبه" ( گوشتی که با کمــــی نعنا همراه هست و شور مزه هست و بخارپز شده ) رو بزارید داخل
    دهنتون یا فقط همون آبش رو بخورید حالتون جا میاد.

تجربه های تلخ بیهوشی رو هم نمیگم چون انرژی منفی میدم در کل جای هیچ نگرانی نیست.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بیهوشتین با گاز بود یا تزریق دارو؟
    میشه یکم بیشتر از حالاتش برامون بگین
    جفتش رو تجربه کردم . یه بارش یه چیزی رو دادن بو کنم و بعدش بیهوش و بقیشم تزریق دارو بوده
    اصلا گذر زمان احساس نمیشه . تا بیهوش میشی به هوش میای . مثلا 7 8 ساعت زمان اندازه چند ثانیه برات میگذره
    هیچ خواب و هیچ چیزیم نمیبینی . تاریکی مطلق .
    اصلا هم بیهوشی حال نمیده!
    وقتی بهوش بیای حتما باید بالا بیاری تا حالت خوب بشه وگرنه سرگیجه و حس خیلی بدیه! چه 1ساعت باشه عمل چه 8ساعت
    من که تا حالا تو این چند باری که بیهوش بودم این حس رو نداشتم . هیچوقت سرگیجه نداشتم و بالا هم نیاوردم
    البته اون چند ساعت اول که به هوش میاد آدم یه مقدار گیج میزنه که اونم تاثیر داروهای بیهوشیه

6. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تجربه ای که من دارم اینه که هرچی بدنتون قوی تر باشه و از سلامت بهتری برخوردار باشید بیهوشی و بهوش آمدن راحت تره.
    اگه بدن ضعیفــــی داشته باشید و غذا و اینا درست نخورید ممکنه یکم سخت بهوش بیاین. البته بستگی به نوع داروی بیهوش
    کننده داره .. الان بیشتر از طریق همین ماسک ها بیهوش میکنن.. قبلن فک کنم در موردش اینجا صحبت شده بود..

یه دارو برای بیهوشی ، یه دارو برای اینکه درد رو حس نکنی ، یه دارو هم برای اینکه از اتفاقات موقع عمل چیزی یادت نیاد ،
    یه دارو هم برای اینکه عضلاتتون بی حس باشه تا موقع عمل دستتون یا جای دیگه رو تکون ندین.

بعد از عمل هم حالت تهوع کاملن عادیه.. من خودم گیاه خوار هستم ولی به سفارش مامانم اینو میگم ، بعد از عمل اگه زیاد
    بالا میارید کافیه یکم "گوشت آبه" ( گوشتی که با کمــــی نعنا همراه هست و شور مزه هست و بخارپز شده ) رو بزارید داخل
    دهنتون یا فقط همون آبش رو بخورید حالتون جا میاد.

تجربه های تلخ بیهوشی رو هم نمیگم چون انرژی منفی میدم در کل جای هیچ نگرانی نیست.
    امین جان تا جایی که من میدونم وقتی تازه بهوش میایم اجازه نمیدن حتی یه چیکه آب بخوریم چه برسه به خوراکی های دیگه!
    درست نمیگم؟

8. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درست میفرمایید Atghia جان.. و البته
    همون لحظه که بهوش اومدین که نه دقیقن.. برای یکی از اقوام ما همین حالت بالا اومدن تا چندین ساعت پس از عمل وجود داشت
    و بعد ازینکه این معجون رو خوردن حالشون کاملن خوب شد و دیگه بالا نیاوردن.

10. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم ۲ بار عمل کردم و بیهوشم کردن. یکی پارسال و یکی هم همین یه ماه پیش.
    هر دو تزریق بوده. استرس که قبلش هست و طبیعیه ولی واقها هیچی نیست. میخوابی بهت تزریق میکنن خدود ۵ثانیه میشه یکم نفست تنگ میشه و میبینه که تو بخشی! هیچی نمیفهمی اصلا.
    فقط این سری آخر از دورو بریا شنیده بودم که کیفیت داروها فوق العاده بده و اینا که استرسم به خاطر این بود بیشتر!

این عوارض بیهوشی چیه؟ فعلا که مشکلی نداریم خداروشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه گياه خواريد و بدن ضعيفي داريد بسيار دير و سخت به هوش مياييد جوري كه به هوش اومدنتون ممكنه تا 6 ساعت هم طول بكشه و اطرافيانتون نگران شن. حالتي مثل كما پيدا ميكنيد كه درد و صدا رو حس ميكنيد ولي عكسل العمل نداريد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آیا تزریق بیش از حد داروی بیهوشی میتونه باعث مرگ بشه؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

آیا تزریق بیش از حد داروی بیهوشی میتونه باعث مرگ بشه؟
    وقتی بیهوشی زیر نظر پزشک و تکنسین اتاق عمل انجام میشه چرا باید دارو بیش از حد تزریق بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •