خب این که مشخصه شمع باید 21 باشه ، چون طرف شمع 21 سالشو خاموش میکنه (ینی 21 تموم میشه)و وارد 22 سال میشه
خب این که مشخصه شمع باید 21 باشه ، چون طرف شمع 21 سالشو خاموش میکنه (ینی 21 تموم میشه)و وارد 22 سال میشه
متاسفانه دوستان ایده های جالبشون رو دریغ کردند در زمینه ایجاد تنوع برای هدیه دادن !
اما من چندتا چیز کوچیک توی ذهنم اومد گفتم بیام بگم شاید به درد کسی خورد
کنار کادوی اصلی میشه یه دی وی دی از کلیپ های تصویری خواننده محبوبش یا مجموعه البوم های صوتیش هدیه بدیم که فرضا روی قاب اون دی وی دی عکس اون خواننده رو از قبل خودمون تهیه کرده باشیم یا حتی روی خوده دی وی دی ((ازاینا که چاپ روی سی دی میزنن اسمش نمیدونم چی چیه))
میشه هم فرضا فرضا اگه هدیه یه عطر هست کنارش یه وسیله کوچیک که همرنگ باشه باهاش خرید
مثلا برای یک اقا عطر اگه آبی باشه یه فندک آبی هم کنارش اضافه کرد
یا اگه واسه یه خانومه و عطر صورتی هست یه دستبند صورتی ظریف یا گیره موی صورتی کنارش اضافه کرد
میشه هم اگر فرضا ساعت مچی از یک برندی خریدید برای طرفتون(چه زن چه مرد) کنارش یه جاکلیدی با مارک همون ساعت گرفت((مثلا ساعت گوچی یه جاکلیدی گوچی هم ضمیمه اش کنیم))
میشه هم به تعداد سالهای سنش آرزو یا جمله های عاطفی بنویسید روی یکسری مقواهای رنگی رنگی مثل نوارهای باریک ببرید و بریزید داخل جعبه کادوش قاطی گل خشک معطر(از این بسته ای ها رو خالی کنید داخل جعبه کادو)
گذاشتن یک عکس مشترک ازخودتون بهمراه دوستتون در ته جعبه کادو هم شاید ایده بدی نباشه
حالا بازم چیزی به ذهنم رسید میگم
((کلی فکر کردم به این نتایج رسیدما اگه اینهمه فکرمیکردم سر درسها الان پرفسور بودم))
البته اینکارا مستلزم دلی خوش و داشتن جیبی پر پول است![]()
21 رو تموم مي كنه وارد 22 ميشه ، پس 22 تا شمع لازم داريد يا دوتا شمع عددي (عدد2) بگيريد
اگه دختره بزن 21 اگه بگی 22 ناراحت میشه
کیک براش بگیر بزن تو ضورتش اینم ایده جالب چی میخوای دیگه![]()
بیست و یک شمع رو باید بذاره تا با فوت کردنش ، بیست و یکمین سال رو خاموش کنه . در واقع بیست و دومین سال زندگیش شروع میشه.
در مورد سنش هم میشه بیست و دو !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)