عجب
من کلا 4جا شکایت کردم ازشون(تنظیم مقررات-استانداری-اداره بازرگانی-تعزیرات)
یکی از جاهایی که شکایت کردم و رئیس شاتل شهرمون را کشوندن اونجا طرف شاکی بود که چرا من ترافیک اضافی نمیخرم !![]()
عجب
من کلا 4جا شکایت کردم ازشون(تنظیم مقررات-استانداری-اداره بازرگانی-تعزیرات)
یکی از جاهایی که شکایت کردم و رئیس شاتل شهرمون را کشوندن اونجا طرف شاکی بود که چرا من ترافیک اضافی نمیخرم !![]()
مگه زوریه ترافیک اضافی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد چی شد ؟؟؟؟
تغییرات جدید خط ECO !! قابل ذکره که خط ART از همون اول این شامل این متون بود .
خوب بعدازاعتراضات و دلایل و مدرک برای اینکه شاتل داره به صورت غیر مستقیم سر کاربرانش کلاه میذاره و بعد از ارسال تمامی مستندات به مدیریت کل شاتل : شاهد تغییراتی در بخش " تعرفه فروش ADSL شاتل و ثبت قانون فایر پالیسی به صورت دقیق هستیم " . متن قرار داد سایت شاتل به تازگی تغییر کرده . میتونید متن قدیم و متن جدی رو با هم مقایسه کنید .
قرارداد جدید . کادر قرمزبه تازگی اضافه شده
قرار داد قدیم که در آن کادر آبی در قرار داد جدید حذف شده
به ترتیب شکایت تنظیم مقررات-استانداری-اداره بازرگانی- تعزیرات هم گفت برو دادگاه شکایت کن منم دیدم ارزش پیگیری نداره و نتیجه ای نداره پیگیری نکردم و رفتم آسیاتک و الان شبها بدون محدودیت دانلود میکنم
دوستان قصد طرفداری از کسی ندارم ولی من با همین شاتل 128 رو 6 گیگ 3 ماهه 30 تومن گرفتم!
روزانه راحت سرعت تا 256 می رسه! (البته می دونم قصد زود خالی کردن شارژو دارن ولی ما خودمون یه نمه سواد کامپیوتر داریم و می تونیم چطور این سرعتو مدیریت کنیم و ازش راحت استفاده کنیم)و شبام از 1 تا 8 صبح با سرعت 70Kb البته تو idm دارم فیلم میگیرم.البته تو بجنورد اینطوریه و شهر شما رو نمی دونم! در کل من راضیم.تازه هر سه ماه می بینی یه 2 گیگ هدیه می ده.به من سری اول 3 گیگ فقط واسه تولدم هدیه داد و این سری هم 2 گیگ داد!
خلاصه ما که راضییم!!!![]()
خوب بالاخره از شاتل لعنتی اومدم بیرون وحالا تازه دارم میفهم اینترنت یعنی چی !
شاتل سرعت لود پیج صفحاتش هم پایین بود ! خداییش از وقتی اومدم اسیاتک لود پیج صفحه ام عالیه ، پینگم حداقل 200 تا از شاتل پایین تره و سرعتم هم تو روز عالیه و تو شب هم خیلی راضیم . نکته مهم برای من اینه که شب هیچ مشکلی تو دانلود رایگان ندارم و از این جور مصخره بازیهایی مثل محدودیت و بن و ... وجود نداره .
اینم سرعت ثابت روزانه :
جالب اینجاست : شاتل مدام منو اذیت میکرد ، چون میخواست پول زور بگیره و شتیبانی فنی بفرسته تا مثلا نویز خط رو کم کنم !!! منم قبول نمیکردم . برای همین هم سرعت آپ خط منو میاوردن پایین . در صورتی که برای همه باید رو 4MB بسته بشه . حالا من با همون نویز تو اسیاتک سرعت زیر رو تو روز دارم :
بماند اینمورد که چه قدر برای تخلیه خط اذیت کردن .
این تایپیک ها هم بدرد شما میخوره :
================================================== ===============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ================
این پست ها تو فروم های " فروم سخت افزار" " فروم لیون کامپیوتر " " فروم پی 30 ورد " و همین فروم هم زده شده .
تبریک می گم ، حالا ماه شدی![]()
والا من تا یک سال و نیم پیش تو شاتل بودم واقعاااا مزخرفه دانلود شبانه = بیماری
الان که یک سال و نیمه تو پارس انلاینم بخدا همیشه سرعتم عالیه
هر چی بخوام میتونم بدون محدودیت دانلود کنم روزا سرعتم بین 380 الی 390 در نوسانه و شبا هم بین 200 الی 260 میگرده البته بعضی از شبا هم هست که روی 100 میگرده اما خیلی کم پیش میاد
اوووه,
میبینم که بحث هایی که ما چهار پنج سال پیش میکردیم همچنان ادامه داره.
من که چند سال پیش از شاتل سرویس داشتم و رفتم شرکتشون به یارو گفتم دیگه نمیخوام سرویس بگیرم, گفت میشه بپرسم چرا؟ بلند گفتم چون شاتل دزده! اونقدر بلند گفتم که همه کارمندا برگشتن و من رو نگاه کردن.
اما مشکل از شاتل نیست دوستان. شما هر شرکتی که بری همینطوریه تقریبا. این موضوع رو من چند سال پیش فهمیدم.
اینا سیاست دولته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)