خوب شما z400 بردار که هم زیبایی رو داشته باشی هم سبکی رو
دی جی کالا آورده فکر کنم 2670 میده
با این کانفیگ ci5/6/gt645/2kg
خوب شما z400 بردار که هم زیبایی رو داشته باشی هم سبکی رو
دی جی کالا آورده فکر کنم 2670 میده
با این کانفیگ ci5/6/gt645/2kg
Last edited by sAeEd_kHaAn; 22-02-2013 at 10:01.
درست میگی خیلی عالیه.هم زیباییش هم وزن کمش و هم سایز کوچیکش. چون دنبال ci7 بودم اینو ندیده بودم!
تنها مسئله ای که داره cpu ci5 و cash 3M ه که نسبت به z500 پایین تره
نمیدونین توی کارای مهندسی عمران i5 کم میاره یا نه؟
نرم افزارایی که من باهاشون کار دارم safe و etabs و sap و matlab و autocad و یه سری نرم افزارای دیگه است که بعید میدونم از اینا سنگین تر باشن
عملکرد ci7 با ci5 خیلی تو کار با این نرم افزارا فرق میکنه؟
به هیچ وجه کم نمیاره i7 فراتر از کاربرد شماست و همچنین تولید گرماش خم بیشتر از i5 هست و اصطلاحا شما پول بیشتر بابت چیزی که نه دیده میشه نه بکار میاد میدی ، همون z400 کاملا جوابگوی کار شماست پول اضافی هم نمیدی
سازگار هنوز z400 رو گارانتی نکرده. به بقیه گارانتیا هم نمیشه خیلی اعتماد کرد. علاوه بر اینا هنوزم شک دارم که i5 بگیرم یا نه چون لپ تاپم رو تا 3-4 سال آینده عوض نخواهم کرد و فکر کنم تا اون موقع روی i5 دیگه نشه حساب کرد.
رمش هم 6ه و کش سی پی یو 3مگ
این چند تا مورد تا حدودی از خریدش منصرفم میکنه. دوستان کسی گزینه دیگه تا حدود 3 تومن نداره پیشنهاد بده؟
اولویت با کوچک و نسبتا سبک بودنه بعد کانفیگ و بعد زیبایی
e530 یا e430 که میشه گفت سبکتره و استحکام عالی ولی روی زیباییش نمیشه حساب کرد چون سری تینک پده و صنعتیه
البته فک کنم سازگار i7 اش رو اورده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودي سازگارا y500 مياوردميتوانيد دنبال آن باشيد ولي بهنظر من همين زد 500 را بگيريد تا چند سالكارتون را راه مياندازد ووزنش زياد با 14اينچ هافرقي ندارد من راحت حملش ميكنم.
800 گرم اختلاف با z400 همچین کمم نیستا
دوست عزیز که میخوای z 500 ya z480 لنوو رو بگیری ، باید بگم که لنوو سری z400 رو هم ارائه داده منتها فعلا فقط با cpu i5 میتونی بخری .... از لحاظ زیبایی سری جدید ( یعنی 500 و 400 ) بهتر از 480 و 580 هست ور در کانفیگ هم عملا از نظر پردازنده و گرافیک بهتر شده .....ولی در مورد رم و هارد با هم مشابه هستن ..... شما باید اول ببینی که 14 " اینچی میخوای یا 15 " اینچی .. چون لنوو سری چهارده اینچ با پردازنده i7 فقط همون y480 رو الان داره ولی 15 اینچی میتونی سری y580 ، z500 و سری جدید y500 رو تو گزینه هات داشته باشی که توصیه خودم به شما z500 i7 هست که بسیار عملکرد خوبی داره ....... قیمتش هم الان زیر 3 میلیون میتونم تقدیمت کنم با همون گارانتی سازگار ارقام ............... جلائی -----------![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)