تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین ترانه‌ی این آلبوم کدام است؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلا تکلیف

13 26.53%
  • فیلم کوتاه

6 12.24%
  • کجا گمت کردم؟

20 40.82%
  • ادامه بده

13 26.53%
  • حرف‌های بی‌مخاطب

15 30.61%
  • گرامافون

10 20.41%
  • نوار

21 42.86%
  • حرف آخر

9 18.37%
  • تهران تهران

18 36.73%
  • شک می‌کنم

20 40.82%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: رضا یزدانی - خاطرات مبهم

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام دیشب داشتم آرشیو مستر کلاس های پیانومو مرور میکردم چون مطمئن بودم اونجا شنیدم آهنگ سوم رضا یزدانی رو . یهو یاد یه فیلم آموزشی از David Lanz افتادم . کسی که شاهکاری به اسم Cristofori's Dream رو آفریده .
    هارمونی ها دقیقا یکین . حتی تونالیته ها . هر دو در ر مینورن . به من که کاملا حس آهنگ سوم رضا رو داد و میگم همونه. فقط اینو در نظر بگیرید که Cristofori's Dream یه قطعه بی کلام ِسولو پیانوئه . شما هم گوش بدید و نظرتون رو بگید . نمیدونم لینک میتونم بذارم یا نه . ولی با یه سرچ ساده پیداش میکنید .
    دیوید جان (اسمتونو نمیدونم ) یه لطفی کن شما هم این ترک رو گوش کن ببین همین آهنگ بود یا نه .
    ببخشید من طرفدار رضام ولی اصلا روی هیچ خواننده ای تعصب ندارم . به نظرم این دو ترک کاملا شبیه همن . البته میدونم اوج آهنگ رضا هارمونی عوض میشه ولی ...
    آهنگ بعدی که به نظرم آشناس ترک آخره . شاید تو کارای Secret Garden یه همچین چیزی شنیدم .
    تا بعد

2. 6 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام دیشب داشتم آرشیو مستر کلاس های پیانومو مرور میکردم چون مطمئن بودم اونجا شنیدم آهنگ سوم رضا یزدانی رو . یهو یاد یه فیلم آموزشی از David Lanz افتادم . کسی که شاهکاری به اسم Cristofori's Dream رو آفریده .
    هارمونی ها دقیقا یکین . حتی تونالیته ها . هر دو در ر مینورن . به من که کاملا حس آهنگ سوم رضا رو داد و میگم همونه. فقط اینو در نظر بگیرید که Cristofori's Dream یه قطعه بی کلام ِسولو پیانوئه . شما هم گوش بدید و نظرتون رو بگید . نمیدونم لینک میتونم بذارم یا نه . ولی با یه سرچ ساده پیداش میکنید .
    آره ریتمش برای منم یکمی آشنا بود
    آهنگ Cristofori's Dream رو من یه بار توی تاپیکا دانلود زیباترین آهنگای بی کلام معرفی کردم و اگه سرچ کنید لینکش پیدا میشه
    ظاهرا صدای پیانو و کلا ریتم این آهنگ رضا کاملا از اون آهنگ الهام گرفته شده
    ولی جدای از این واقعا آهنگ قشنگیه به خصوص صدای گیتار اون که خیلی خوبه و من خوشم اومد...

دو تا آهنگ آخر هم ریتمشون یکمی آشنا ست
    دقیقا نمی دونم شبیه کدوم آهنگن ولی مطمئنم شبیه اونا رو قبلا گوش کردم!

4. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

وقتی قرار میشه بازی ها را دسته بندی کرد و میرسیم به بازیهای خوب و دوست داشتنی من 2 دسته کلی براشون در نظر می گیرم.
    دسته اول: بازیهایی که دوس داری بری بشینی پا سیستم بازیش کنی. با علاقه از سر کار یا کلاس میای سیستم را روشن میکنی و توی دنیایی که دلت میخواد غرق میشی
    دسته دوم:علاقه ای به بازی کردن این بازی نداری. از سر رفع و تکلیف بازش میکنی و بازیش میکنی اما به خودت میای میبینی 4 ساعته نشستی پاش! بلند شدن برات سخته. و دفعه بعدی هم که میخوای بازیش کنی همینطور

قطعات این آلبوم برای من درست مثل اون بازیهای دسته دوم هستند. نمیدونم چرا بعد از 2 روز گوش کردن شیفته قطعه خاصی نشدم که بخوام اونو پلی کنم. ولی هر قطعه ای به طور رندم باز میشه منو تا آخرش با خودش میبره.
    موسیقی زیبا توی کل البوم-فضاسازی و شعر توی قطعه اول و دوم-زیبایی همه چی تموم قطعه سوم-وسعت صدا و احساس رضا توی قطعه چهارم(که به نظرم یکی از بهتریای آلبوم هست)-ریتم و تلفیق توی قطعه پنجم-فضاسازی ها و هنرمندی های شاعر توی قطعه ششم و هفتم-اوج گرفتن های قطعه هشتم- خشونت های قطعه نهم!(که من هنوز نفهمیدم مخاطب این آهنگ کیه!) و در نهایت آرامش و احساس توی آهنگ دهم هیچ کدومش نمیتونه منو در وحله اول بکشه سمت خودش اما وقتی قطعه پلی شد دیگه نمیشه به این راحتی ازش دست کشید

6. 4 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آلبوم قبلیشو خریدم ولی یه بارم نتونستم تا اخرش گوش بدم.
    ولی این آلبومش قشنگه

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دیوید جان (اسمتونو نمیدونم ) یه لطفی کن شما هم این ترک رو گوش کن ببین همین آهنگ بود یا نه .
    ببخشید من طرفدار رضام ولی اصلا روی هیچ خواننده ای تعصب ندارم . به نظرم این دو ترک کاملا شبیه همن . البته میدونم اوج آهنگ رضا هارمونی عوض میشه ولی ...
    آهنگ بعدی که به نظرم آشناس ترک آخره . شاید تو کارای Secret Garden یه همچین چیزی شنیدم .
    تا بعد
    آره ریتمش برای منم یکمی آشنا بود
    آهنگ Cristofori's Dream رو من یه بار توی تاپیکا دانلود زیباترین آهنگای بی کلام معرفی کردم و اگه سرچ کنید لینکش پیدا میشه
    ظاهرا صدای پیانو و کلا ریتم این آهنگ رضا کاملا از اون آهنگ الهام گرفته شده
    ولی جدای از این واقعا آهنگ قشنگیه به خصوص صدای گیتار اون که خیلی خوبه و من خوشم اومد...

دو تا آهنگ آخر هم ریتمشون یکمی آشنا ست
    دقیقا نمی دونم شبیه کدوم آهنگن ولی مطمئنم شبیه اونا رو قبلا گوش کردم!
    مخلص شما داود هستم

این آهنگ رو دارم و الان گوش دادمش ، خودشه ، ولی نمیدونم چرا فکر میکنم نسخه وکال این آهنگ رو با سازهایی شبیه همین ساز هم شنیدم
    دقیقن ریتم همون ریتمی که رضا میخونه ، و فکر میکنم وکال اون آهنگ زن بود

فکر میکنم نباید کارن همایونفر که خودش تو این کارا دستی داره ملودی تکراری تحویلمون میداد

+
    در مورد اون آهنگ آخری"شک میکنم"
    یعنی شما میگید به غیر از اینکه موسیقی متن فیلم "قصه پریا" هست ، جای دیگه هم شنیدید؟!

10. 4 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چقدر موزیک آهنگ شک می‌کنم قشنگه حرف نداره
    کلا من 5 تا آهنگ آخر رو بیشتر دوست داشتم
    Last edited by MOHAMMAD2010; 23-02-2013 at 17:34.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

سلام

راستشو بخواید نمیخواستم در مورد این آلبوم حرفی بزنم ولی خوب دوس داشتم نظری بدم اگه دوستان خوششون از نظر بنده نیومد این فقط نظر شخصیه خودمه شایدم این نظر به خاطر سطح پایین درک بنده از موسیقی باشه ولی خوب نظر هستش

به نظر من هر آلبوم یا هر تراک غیر از سبک خوندن و تنظیم باید متن زیبایی داشته باشه

به نظر من این آلبوم از نظر خوندن رضا یزدانی من سبک خوندنشو همیشه دوس داشتم توی این آلبوم هم واقعا" سبک خوندنشو دوس دارم صداشم واقعا" عالی هستش

و در مورد تنظیم به نظر من کلا" تنظیم آلبوم خیلی خوب بود شاید در مواردی جای بهتر بودن هم داشت ولی در کل تظنیم بسیار خوبی داشت اگه نسبت به وضعیت تنظیم در ایران بدونیم تنظیم قابل قبولی داشت کل آلبوم

ولی حالا چیزی که از نظر من خیلی میتونه یه آهنگ رو زیبا یا آهنگ رو نابود کنه اونم متن آهنگه

واقعا" انتظار نداشتم نسبت به آلبوم قبلیش که بار ها گوش دادم این آلبوم اینقد ضعیف متنی داشته باشه تقریبا" هیچ معنی و مفهومی نمیشه از متن آهنگ هاش بیرون کشید واقعا" بسیار ضیعف بود اینقد متن ضعیفی داشت که به شخصه واقعا" نتونستم تا آخر آلبوم رو به صورت کامل همه ترک هارو گوش بدم

اگه اشتباه میکنم از تمام دوس داران رضا یزدانی عذرخواهی میکنم ولی خوب بنده این آلبوم رو کلا" ضعیف دونستم

فقط این سوال رو جواب میدم

5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت فراموشی) پیشرفت بود یا پسرفت؟

خیلی پسرفت امیدوارم آلبوم بعدی قویتر باشه انتظارم به شخصه خیلی بیشتر بود

امتیاز بنده به این آلبوم از 10 - میتونم فقط 3 بدم
    Last edited by babelirani; 23-02-2013 at 17:32.

13. 2 کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

موسیقی قطعه ی آخر خیلی واسم آشناس ... احساس میکنم قبلا یه جا شنیدم.
    درسته ؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
    تراک ضعیف نداره ولی من با "فیلم کوتاه" ارتباط برقرار نکردم
    2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟

تهران طهران
    3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
    سررشته و اطلاعاتی در این زمینه ندارم
    4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
    کجا گمت کردم ؟! و شک میکنم
    5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت فراموشی) پیشرفت بود یا پسرفت؟
    نمیشه مقایسه کرد کلا با حضور کارن همایونفر تفاوت های میشه گفت زیادی با البوم های قبلی رضا یزدانی داشت که خوب هم بود و اگر بخوام در یک کلمه بگم : پیشرفت

در کل خیلی خوب بود البوم و تا اینجا بهترین البوم سال بوده ... البته از معدود ایراداتی که به این البوم نسبت به البوم های قبلی رضا یزدانی میشه گرفت <ترانه ها > بود میتونست انتخاب های بهتری داشته باشه

یکی از بچه ها هم گفت که چرا فلان البوم تاپیکش پستای بیشتری داشت هم باید بگم که دیگه کم کم موسیقی خوب و با ارزش هم داره جاشو تو بین مردم باز میکنه و مردم دیگه به کارای سطحی که تا یکی دو سال پیش زیاد رو بورس بودن استقبالی نشون نمیدن همین البومایی که نام بردی اگه یکی دو سال پیش بود به جای دو صفحه ده صفحه پست داشتن ولی الان خیلی کمتر شده و کمترم خواهد شد چون این کارا تاریخ مصرفشون تموم شده

16. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دلیل اینکه فضای این آلبوم اینقد به پاپ نزدیک شده چیه ؟
    مگه رضا یزدانی سبکش راک نیس ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •