تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 21 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 209

نام تاپيک: Dark Souls 2

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

كلي خبر جديد در مورد بازي كه از neogaf ميذارم براتون :

1. دمويي كه نشون داده شد روي يك pc با مشخصات مطلوب اجرا ميشده
    2. نسخه نهايي بازي روي كنسولها ٣٠ فريم خواهد بود
    3. موتور بازي براي اين شماره از نو و وجب به وجب ساخته شده
    4. اين شماره بر خلاف نسخه اول كه از كنسولا به pc پورت شدن از pc به كنسول پورت خواهند شد
    5. تيم سازنده هيچ تصميمي براي ارايه بازي رو سخت افزار نسل بعد ندارن
    6. شماره اول بيش از دو ميليون و سيصد هزار نسخه فروش داشته (فروش خوب) و شماره دوم بر خلاف شماره يك در ژاپن بر روي كنسول x360 هم عرضه خواهد شد
    7. كارگردان بازي در مصاحبه اي تاكيد كرده كه هيچ قصدي براي آسونتر ساختن بازي ندارن و بازي با همون ميزان سختي هميشگيش عرضه خواهد شد
    8. در عوض گفتن بازي رو روونتر و گوياتر خواهند ساخت

.
    Last edited by halflife g; 11-04-2013 at 23:10.

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

عالی بود، چیز هایی که خیلی به چشم میومد :
    - گرافیک بازی عالی بود، اومدم بگم این گرافیک به این نسل نمی خوره، دیدم مراد توی پست بالایی نوشته که واسه همین نسله
    - بازی اون فضای شماره قبلی رو حفظ کرده از این جهت بسی جای خرسندی داره
    - خط جان کاراکتر شبیه به Demon's souls شده و همچنین احساس می کنم که نحوه کم شدن جون هم مثل همون بازی شده، توی Dark Souls شما با 1 یا حداکثر 2 ضربه شهید میشدی اما توی Demon's souls شما مثل اکثر بازی های دیگه کم کم از جونتون کم میشد.
    - میزان سلامت سلاح ها روی تصویر زیر عکسشون مشخصه که خب خیلی ایده ی خوبی بوده.
    - صحبت های روی ویدیو خیلی از خلاقیت و نوآوری صحبت می کرد، به شخصه امیدوارم واقعا اون خلاقیت و نوآوری توی بازی باشه، چون اگه قرار باشه مثل شماره قبل باشه دیگه کم کم حوصله ی آدمو سر می بره.
    - ظاهرا سیستم پر شدن جون کاراکتر هم عوض شده.

در کل ویدیوی امیدوار کننده ای بود ...

4. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Box art رسمي بازي هم رونمايي شد :

Last edited by halflife g; 13-04-2013 at 12:41.

6. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به مانند شماره قبل طرفداران بازی میتونن آیتم هایی از بازی رو طراحی کنند و اگه خوش شانس باشن تو نسخه اصلی ببیننش و ازش استفاده کنند.
    در مسابقه ای که تیم سازنده بازی از 15 آپریل تا 13 می در صفحه فیس بوق بازی راه انداخته طرافداران میتونن برای کاراکتر بازی سپر طراحی کنند و اگر بتونه ز جانب مردم و البته هیبت داوری رای بیاره طرح مورد نظرشون در بازی استفاده خواهد شد.
    انتظار میره بازی dark souls 2 در اوایل سال 2014 میلادی برای کنسولهای نسل فعلی و همچنین pc منتشر بشه....

منبع: VG247

.

8. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر نکنم این بازی روی pc موفقیتی داشته باشه . یک بازی فقط کنسول پسند . حالا به چه دلیلی نمیدونم .
    نسخه یک واسه pc که اومد گرافیک مضخرف و کنترل افتضاحی داشت . به طوری که خیلی ها نتونستن تحملش کنن .
    خیلی همون اول از سبکش خوشم اومد . مخصوصا موقع ساخت کاراکتر و حتی سختی بازی منو جذب کرد . ولی یه کم که بازی کردم حالم از داستان بی محتوا و کنترل بدش بهم خورد . حتی با اینکه با دسته ایکس باکس بازی کردم . اصلا معلوم نبود داری چی بازی میکنی و هدفت چیه . تنها یک دموی بی ربط به کاراکتر صامت بازی گذاشته شده بود و یه مسیر که باید میرفتی . نه صحبت خاصی نه انتخاب خاصی نه موسیقی خوبی .

البته اینجور بازیها سلیقه این . یکی مثل من از اسکایریم و دراگون ایج خوشش میاد یکی از این بازی . مثلا من موسیقی بازی خیلی واسم مهمه یکی سختی بازی .
    امیدوارم این بازی نسخه دوش که میاد این نقاط ضعف رو درست کنن و شاهکاری در بیاد که جلوی تمام RPG ها بایسته .

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

فکر نکنم این بازی روی pc موفقیتی داشته باشه . یک بازی فقط کنسول پسند . حالا به چه دلیلی نمیدونم .
    نسخه یک واسه pc که اومد گرافیک مضخرف و کنترل افتضاحی داشت . به طوری که خیلی ها نتونستن تحملش کنن .
    خیلی همون اول از سبکش خوشم اومد . مخصوصا موقع ساخت کاراکتر و حتی سختی بازی منو جذب کرد . ولی یه کم که بازی کردم حالم از داستان بی محتوا و کنترل بدش بهم خورد . حتی با اینکه با دسته ایکس باکس بازی کردم . اصلا معلوم نبود داری چی بازی میکنی و هدفت چیه . تنها یک دموی بی ربط به کاراکتر صامت بازی گذاشته شده بود و یه مسیر که باید میرفتی . نه صحبت خاصی نه انتخاب خاصی نه موسیقی خوبی .

البته اینجور بازیها سلیقه این . یکی مثل من از اسکایریم و دراگون ایج خوشش میاد یکی از این بازی . مثلا من موسیقی بازی خیلی واسم مهمه یکی سختی بازی .
    امیدوارم این بازی نسخه دوش که میاد این نقاط ضعف رو درست کنن و شاهکاری در بیاد که جلوی تمام RPG ها بایسته .
    نسخه اول رو PC پوتش ضعیف بود به شدت که توی این نسخه دیگه چنین مشکلی نخواهد بود

12. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خیلی همون اول از سبکش خوشم اومد . مخصوصا موقع ساخت کاراکتر و حتی سختی بازی منو جذب کرد . ولی یه کم که بازی کردم حالم از داستان بی محتوا و کنترل بدش بهم خورد . حتی با اینکه با دسته ایکس باکس بازی کردم . اصلا معلوم نبود داری چی بازی میکنی و هدفت چیه . تنها یک دموی بی ربط به کاراکتر صامت بازی گذاشته شده بود و یه مسیر که باید میرفتی . نه صحبت خاصی نه انتخاب خاصی نه موسیقی خوبی
    البته همونجوری که گفتی سلیقه برای همیچین بازی حرف اولو میزنه ولی داستان بازی و به خصوص کنترل اون از نقاط قوتش به حساب میاد منتها دلیل اصلی که خیلی ها نتونستن باهاش مثلا مثل
    اسکایریم یا DA:O ارتباط برقرار کنن این گنگ بودنشه، یعنی شما برای اینکه بتونی همون موارد basic رو یاد بگیری، با کلیاتش آشنا بشی و با کنترلش کنار بیای نسبت به بازی های دیگه خیلی باید
    وقت بیشتر بگذاری، حالا این درجه ی سختیش هم میشه مزید بر علت که ممکنه خیلی ها رو کم انگیزه کنه و باعث بشه هنوز با بازی آشنا نشدن، دیگه ادامه ندن...
    یه مورد دیگه هم پورت نه چندان خوبش برای PC و گرافیک متوسطش بود، که خوشبختانه برای این نسخه هم از نظر گرافیک و انجین پیشرفت خوبی داشته و هم اینکه دیگه پورتی در کار نیست!

14. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به هر حال نسخه قبلی گیم پلی خوبی داشت . فقط یه کم کنترلش اذیت میکرد که خدا کنه یه قسمت customize بزارن واسه کنترل بازی . از اون طرف دیگه مشکلات گرافیک پایین رو هم که نداره . فقط میمونه داستان بازی که گنگ نباشه . یه RPG هستش و داستانش . اسکایریم هم داستان خاصی از همون اول نداره . ولی همین که در طی داستان میفهمی چی به چیه خودش خیلی خوب بود (هر چند من با بیش از 500 ساعت بازی هیچ وقت تمومش نکردم) . داستان واقعا به نظرم مهمترین جزء یک بازی RPG یه . Dark souls هم به نظرم بازی ای نبود که هدفش داستان باشه . بیشتر روی گیم پلی کار شده بود .
    خوبه که تو این نسخه یه بازی بی نقص رو ببینیم .

16. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

فکر نکنم این بازی روی pc موفقیتی داشته باشه . یک بازی فقط کنسول پسند . حالا به چه دلیلی نمیدونم .نسخه یک واسه pc که اومد گرافیک مضخرف و کنترل افتضاحی داشت . به طوری که خیلی ها نتونستن تحملش کنن .خیلی همون اول از سبکش خوشم اومد . مخصوصا موقع ساخت کاراکتر و حتی سختی بازی منو جذب کرد . ولی یه کم که بازی کردم حالم از داستان بی محتوا و کنترل بدش بهم خورد . حتی با اینکه با دسته ایکس باکس بازی کردم . اصلا معلوم نبود داری چی بازی میکنی و هدفت چیه . تنها یک دموی بی ربط به کاراکتر صامت بازی گذاشته شده بود و یه مسیر که باید میرفتی . نه صحبت خاصی نه انتخاب خاصی نه موسیقی خوبی . البته اینجور بازیها سلیقه این . یکی مثل من از اسکایریم و دراگون ایج خوشش میاد یکی از این بازی . مثلا من موسیقی بازی خیلی واسم مهمه یکی سختی بازی . امیدوارم این بازی نسخه دوش که میاد این نقاط ضعف رو درست کنن و شاهکاری در بیاد که جلوی تمام RPG ها بایسته .
    شستي رفت كه بازي رو.....
    بازي به جز افت فريم و البته پورت نامناسب واسه pc اشكال خاصي نداشت كلا(طرفداران و منتقدان هم نظرشون همينه)

+

قرار نيس چون بازي rpg هست حتما هزاران سطر ديالوگ باشه ....حتما دهها بار انتخاب داشته باشه(گرچه چند جا به طور حياتي وجود داشت)تو يه دنياي نفرين شده با كاراكتري undead كه عملا منتظر تا بميره و npc هايي كه يكي پس از ديگري انتظار مرگو مي كشن و كلا با يه دنياي مرموز و ساكت طرفيم نبايد هم داستان كلاني روايت بشه و يه فضاي مرموز و گنگ لذت بخشتر.....نبايد هم هر لحظه موسيقي پخش بشه(فضا فضاي بدبختي و زجر و عذاب....جايي واسه موسيقي هاي پي در پي و npc هاي خوشحال نيس)

در مورد موسيقي هم بگم كه اهنگ باس اخر بازي شديدا بي نظير هست و بهترين و بجاترين موسيقي هست كه تو عمرم شنيدم ديگر اهنگاي بازي هم عالي هست و مثه خيلي از بازيهاي با جو مرموز(من جمله اواتار خودم)فقط وقتي از موسيقي استفاده شده كه نياز بوده و بقيه اوقات سكوت خودش جو سنگينتر و مرموزتر كرده

گرافيك هم بله گرافيك تكنيكيش مشكل داشت(مخصوصا پورتش)ولي گرافيك هنري فوق العاده برجسته اي داشت

+

خلاصه خواستم بگم طرفداراي بازي يه دنياي مرموز و ساكت و نفرين شده ميخوان با گرافيكي هنري.........نه دنيايي با شونصد كاراكتر كه واسشون دهها سطر ديالوگ باشه و همه داستان بين اين ديالوگا هم گفته بشه و .....
    .اميدوارم اين تفاوت سليقه رو متوجه باشين و از اون به عنوان ضعف يا قدرت بازي ياد نكنيد.

.
    Last edited by halflife g; 28-04-2013 at 00:09.

18. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شستي رفت كه بازي رو.....
    بازي به جز افت فريم و البته پورت نامناسب واسه pc اشكال خاصي نداشت كلا(طرفداران و منتقدان هم نظرشون همينه)

+

قرار نيس چون بازي rpg هست حتما هزاران سطر ديالوگ باشه ....حتما دهها بار انتخاب داشته باشه(گرچه چند جا به طور حياتي وجود داشت)تو يه دنياي نفرين شده با كاراكتري undead كه عملا منتظر تا بميره و npc هايي كه يكي پس از ديگري انتظار مرگو مي كشن و كلا با يه دنياي مرموز و ساكت طرفيم نبايد هم داستان كلاني روايت بشه و يه فضاي مرموز و گنگ لذت بخشتر.....نبايد هم هر لحظه موسيقي پخش بشه(فضا فضاي بدبختي و زجر و عذاب....جايي واسه موسيقي هاي پي در پي و npc هاي خوشحال نيس)

در مورد موسيقي هم بگم كه اهنگ باس اخر بازي شديدا بي نظير هست و بهترين و بجاترين موسيقي هست كه تو عمرم شنيدم ديگر اهنگاي بازي هم عالي هست و مثه خيلي از بازيهاي با جو مرموز(من جمله اواتار خودم)فقط وقتي از موسيقي استفاده شده كه نياز بوده و بقيه اوقات سكوت خودش جو سنگينتر و مرموزتر كرده

گرافيك هم بله گرافيك تكنيكيش مشكل داشت(مخصوصا پورتش)ولي گرافيك هنري فوق العاده برجسته اي داشت

+

خلاصه خواستم بگم طرفداراي بازي يه دنياي مرموز و ساكت و نفرين شده ميخوان با گرافيكي هنري.........نه دنيايي با شونصد كاراكتر كه واسشون دهها سطر ديالوگ باشه و همه داستان بين اين ديالوگا هم گفته بشه و .....
    .اميدوارم اين تفاوت سليقه رو متوجه باشين و از اون به عنوان ضعف يا قدرت بازي ياد نكنيد.

.
    ممنون از توضیحاتت . اما قبول کن زیادی گنگ درست کردن بازی رو . ادم از یه بازی Online RPG انتظار داستان خاصی نداره و بیشتر به خاطر گیم پلی و انلاین بودنشه که بازی میکنن . هدف تو بازی بیشتر چلنج و مبارزه است .
    اما یه بازی RPG افلاین به شدت به یک داستان عالی نیاز داره که از همون اول بازیکن رو توش قرار بده . به بازیکن هدف بازی بده که بازی رو تموم کنه . من اولش که بازی رو بازی کردم اصلا حس کردم با یه Online RPG مواجهم در حد بازی Rune Escape که یک بازی تحت مرورگره و چند سال پیش بازیش میکردم . فضا همون بود و داستانی هم وجود نداشت . فقط میچرخیدی دشمن میکشتی و لول و ... . من از Dark souls چیز بیشتری ندیدم به غیر از جزییات بیشتر توی گیم پلی . نه موسیقی . نه داستان . نه گرافیک . اگه فضای بازی میخواد فضای تاریک و خفقانی داشته باشه نباید که گند بزنن تو داستان بازی .
    اول بازی که شخصیت رو میساختم همینجور داشتم از این همه جزییات توی ساخت کاراکتر و attribute های مختلف و ... تعجب میکردم . توی بازی که رفتم دیگه نتونستم ادامه بدم . چون اصلا نمیدونستم باید چه کار بکنم . کی هست اصلا این یارو . چرا قیافه اش اینطوریه . اصلا یه لحظه فکر کردم مشکل از گرافیکمه که توی تاپیک بازی فهمیدم این یارو شخصیت بازی مثل اینکه undead شده . هی گفتم بزار بازی رو برم جلو شاید چیزی بفهمم از داستانش . دیدم نخیر هیچی . فقط یه نفر رو ملاقات کرد که اونم چیز خاصی نگفت . کلی دشمن تو بازی میبینی ولی هنوز نمیدونی چی به چیه . بازی های دیگه که راجع بهشون بحث میکنن کلی راجع به داستانش دیدم صحبت میکنن . اما این بازی هر وقت رفتم تو تاپیکش دیدم فقط راجع به سختی بازی و گیم پلیشه .
    البته سلیقه خودم هم هست که به داستان بازی اهمیت زیادی میدم . پس شرمنده ، اگه هر انتقادی از بازی میکنم سلیقه ایه . کسی از فن ها به خودش نگیره . البته من نسخه دوم هم که بیاد مطمئنن میگیرم و اون رو هم امتحان میکنم . ببینم چجوریه اگه باز هم خوشم نیومد دیگه معلوم میشه که با سلیقه ام جور در نمیاد .
    Last edited by Gregar; 28-04-2013 at 20:34.

20. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •