اول بازی وقتی تازه میرید تو بازی(یا تازه زنده میشید) B رو بزنید بعد 2 رو بزنید.(توی قسمت Inventory میتونید Quickslot هاتونو درست کنید)
اول بازی وقتی تازه میرید تو بازی(یا تازه زنده میشید) B رو بزنید بعد 2 رو بزنید.(توی قسمت Inventory میتونید Quickslot هاتونو درست کنید)
حالا با چی میشه زوم کرد؟![]()
کلیک راست : دی
درضمن بگم که این بازی هنوز توی بتاست و مرتب بهش امکانات اضافه میشه.
با کلیک راست فقط زوم اوله
منظورم دوال زوم یا زوم دومه
هرکار کردم نشد
فقط بعضی وقتا به صورت رندوم نمی دونم چطور زوم دوم رو انجام میده![]()
این تاپیک ندیده بودم.من چند وقت دارم بازی میکنم.اما تا اونجائی که من میدونم بازی region lock هست و حتما باید با چیز پی ام کانکت کرد.البته من با استیم بازی میکنم
نه من بدون چیز پی ان تونستم وصل شم
البته فعلا زیاد ادامه ندادم بازی
تا بعدا ببینیم چی میشه
من بدون استیم میزنم.چیز پی انم نمیخواد.
Arrowtic
Lvl 14
توی Europe West هستم و معمولا Room1 اگر پر بود Room 3 و اگه اونم پر بود رندوم یه رومی که جا داره میرم.
دیروز یه آپدیت گنده اومد.
سلاحو مپو اینا اضافه کرد + سیستم جایزه گرفتنو کلا عوض کرد.
هر روز یه سری Misssion میگیرید مثل قبل,که یه دونشون هستش که با رفتنش یه پوینت میگیرید.از اون پوینت ها به اندازه کافی جمع کنید میتونید Point خرید سلاح و یا Supply Box بخرید.(میگم چی هستش این آخری)
+ بقیه مرحله ها رو هم برید یه تیکه پازل بهتون میده.9 تیکش کنید یه Supply Box دیگه میگیرید.(این پازله هر ماه ریست میشه)
یه Special Mission هم هست که با رفتن اون بازم یه Supply Box میگیرید.(مثلا امروز این Mission این بود که توی 20 دست بازی کنید.هر روز Reset میشه)
بازی یه سری سلاح داره با نام های Gold که از سلاح های عادی قوی ترند.یه سری سلاح خیلی خیلی خوشگلم داره که همه اینا رو با پ.ل واقعی میشه خرید.
Supply Box توش کلی آیتمه با باز کردنش 2 تاشونو رندوم بهتون میده.هر Supply Box ی یه آیتم مخصوصم داره که همون سلاحای پولی هستند و اگه خوش شانس باشید بهتون میفته.
Special Mission امروز رو که رفتم متاسفانه سلاح Hectate Gold که بهترین این باکس بود نیفتاد بهم و در اصل بدترین سلاح باکس بهم افتاد اونم به مدت 1 روز : دی (به شانسه میتونه 1 یا 10 یا 30 روزه باشه.البته Gold ها گویا دائمین مثل سلاحایی که خودتون با پول توی بازی میخرید میگیرید)
البته 5000 تا پولم بهم افتاد که باهاش میخوام کلاشینکف رو به صورت دائمی بخرم(36000 پوینت ناقابل)
خوبی این آپدیت این بود که باعث شد من خیلی بیشتر از قبل بازی کنم تا بتونم این باکسو ببرم.
پیشنهاد میکنم یه تست بکنید!
به صورتی عجیبی شبیه ava هست!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)