معمولا در داخل آمریکا برای خرید اینترنتی مالیاتی گرفته نمیشه مگر چند ایالت که توی هر خرید این ایالت ها را مشخص میکنه، و فکر نمیکنم مالیات ارتباطی با فروشنده داشته باشه.
پست مجانی هم اگر بالای 25 دلار باشه توی خود آمریکا پست مجانی است.
معمولا در داخل آمریکا برای خرید اینترنتی مالیاتی گرفته نمیشه مگر چند ایالت که توی هر خرید این ایالت ها را مشخص میکنه، و فکر نمیکنم مالیات ارتباطی با فروشنده داشته باشه.
پست مجانی هم اگر بالای 25 دلار باشه توی خود آمریکا پست مجانی است.
پس با اینهمه یعنی خرید از آمازون بصرفه تر از فروشگاههای امریکاس درسته؟
این تخفیفاش چجوره؟تغییر میکنه یا مقدارش ثابته؟
خرید از Ebay و آمازون خیلی به صرفه است.
تخفیف ها هم شانسی است، بهترین سایت که تخفیف ها را در تمامی فروشگاه ها بررسی میکنه دیلز2بای دات کام است، من خودم این سایت رو 1 هفته چک کردم تا تونستم از توی BestBuy یه تلویزیون رو 200$ ارزونتر بخرم.
این فروشگاه دیلز2بای دات کام همه فروشگاههای مجازی و واقعیو پوشش میده؟یعنی آمازونم تو بررسی هاش هست؟
بله، هر فروشگاهی که تخفیف بده رو نشون میده.
خرید از آمازون توی ایران به چند روش امکان پذیره ولی اصلا به صرفه نیست
بصرفه ترین فک کنم اینه که اونور آب آشنایی چیزی داشته باشین،وگرنه با پست که اصلا نمیصرفه
حتی اگه آشنا هم داشته باشید بازم نمیصرفه.من یه تبلت نکسوز 7 میخواستم اونور قیمتش 200 دلار بود برادرم میخواست برام بفرسه حساب کردم 200 هزار تومن هزینه پستش میشه فقط تازه پول گمرک هم باید بدی دردسرا و اذیت کردنای گمرک هم هست.تازه اگه جنس مورد نظرت وزنش هم زیاد باشه که دیگه خونه خراب میشی.به همین خاطر میگم به صرفه نیست مگه اینکه یه چیزی بخوای که واقعا بهش نیاز داری و اینجا گیر نیاد و وزنش هم خیلی کم باشه
البته مسافری واست بیارن،پست که هزینه اش بالاس
از ساییت های روسی هم میتونید خرید کنید هزینه پست هم فکر نکنم زیاد بشه به ایران هم میفرستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)