کی قراره شروع بشه؟
مگه قرار نبود 15 خرداد شروع بشه؟
لطفا یکی جواب بده کی شروع میشه ؟
کی قراره شروع بشه؟
مگه قرار نبود 15 خرداد شروع بشه؟
لطفا یکی جواب بده کی شروع میشه ؟
بازی ها از روز شنبه 25 خرداد با بازی برزیل میزبان مقابل ژاپن شروع میشه.
برنامه کامل بازی ها به ترتیب جداول گروه A و B: (از سایت فیفا)
Last edited by City 17; 16-06-2013 at 13:54. دليل: اصلاح زمان بازی ها
خیلی ممنون
ساعت بازیا مشخص نیست؟
بعد ورزشگاه ها همونایی هست که ساله دیگه جام جهانی برگزار میشه یا نه یه ورزشگاه های دیگس؟
در مورد استادیوم ها، مثل رسم ادوار قبل استادیوم های جدید کشور میزبان جام جهانی به نوعی توی جام کنفدراسیون ها محک می خورند، توی این دوره هم 6 استادیومی
که بازی های جام کنفدراسیون ها در اون برگزار میشه با 6 استادیوم جدید دیگه یعنی مجموعا 12 استادیوم برای برگزاری جام جهانی در نظر گرفته شده.
در مورد زمان بازی ها: بازی های اروگوئه - اسپانیا ، اروگوئه – نیجریه و همچنین بازی ایتالیا - ژاپن ساعت 2:30 بامداد هستند، مابقی بازی ها ساعت 23:30 بامداد (همگی به وقت تهران)
این اطلاعات به پست قبل اضافه شد.
نکته جالب و مرتبط دیگه اینکه زمان دقیق بازی های جام جهانی هم مدتی میشه که مشخص شده، بازی های مرحله گروهی جام جهانی از ساعت 20:30 تا 2:30 بامداد به وقت تهران
متغیر هستند و بازی فینال جام جهانی در ساعت 23:30 بامداد برگزار میشه.
Last edited by City 17; 14-06-2013 at 19:38.
این موضوع الان یادم اومد
از همون موقعی که برزیل برای جام جهانی 2014 انتخاب شد من نگران ساعت پخش بازیا بودم همش فکر میکردم 5 صبح باید بازی هارو ببینیم
الان 3.30 شروع بشه باز تا 5.15 طول میکشه و نمیشه دید که
این بازیا رو شاید بشه دید ولی جام جهانی رو نمیشه دید چون ساله دیگه این موقع حدودا شروع میشه که همه یه جورایی درگیر دانشگاه و امتحاناتن
کانال های پخش بازی ها مشخص شدن ؟ شبکه سه کدومارو پوشش میده ؟
شبکه سه که مثل سال های قبل مسابقات رو پوشش خواهد داد . در اعلام برنامه هاشون هم عنوان شده .
برنامه زمانی بازی ها و لیست شبکه های پخش کننده که احتمالا در زمان خودش دوستان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهند داد .
اما می تونید از این سایت برنامه زمانی مسابقات و لیست شبکه های پوشش دهنده رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//
دوستان فوتبال فانتزی جام کنفدراسیون ها برای لذت بردن بیشتر از این بازی ها تاپیکش زده شده که می تونید شرکت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته زمان بازی ها یک ساعت جلوتر از اونیه که دوستمون گذاشتن. یه سری بازیها 23:30 به وقت ایران شروع میشه و یه سری دیگه 02:30 بامداد
برنامه کامل و ساعت اونها رو به وقت محلی از اینجا میشه دید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمان بازی ها در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته . در واقع همین جوری که گفتید یه سری 23:30 یه سری 2:30
( درخلوتی فوتبال می بینیم خیلی هم خوب)
فقط دوستان دقت داشته باشن زمان استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت رو به وقت ایران انتخاب کنید که در حال حاضر و در نیمه اول سال میشه +4:30 GMT
نیمار: رویایم بازی فینال جام کنفدراسیون ها مقابل اسپانیاست
ستاره برزیلی در انتظار یک فینال رویایی در جام کنفدراسیون هاست
سایت گل- در روز پنجشنبه و در استانه برگزاری رقابت های جام کنفدراسیون ها، نیمار گزینه منتخب برزیلی ها برای حضور در کنفرانس خبری سلسائو بود. 27 دوربین تلویزیونی، 36 عکاس و 156 روزنامه نگار در سالن کنفرانس خبری نیمار در برزیلیا حضور داشتند.
بازی افتتاحیه جام کنفدراسیون ها روز شنبه به وقت برزیل میان سلسائو و ژاپن برگزار خواهد شد.
نیمار در صحبت هایی به تمجید از تیم ملی اسپانیا پرداخت و ابراز امیدواری کرد که تیمش بتواند در بازی فینال مقابل ماتادورها به میدان برود. نیمار در این باره گفت:« اسپانیا تیم ملی فوق العاده ای است. آنها چندین بازیکن خارق العاده دارند و بدون شک یکی از مدعیان قهرمانی در جام کنفدراسیون ها هستند. واقعا خوشحال می شوم که به فینال برسیم و مقابل آنها بازی کنیم. فینال جام کنفدراسیون ها مقابل اسپانیا برای من یک رویاست؛ البته به شرطی که به قهرمانی ما منجر شود. ما برای قهرمانی در این تورنمنت به شدت مبارزه خواهیم کرد.»
نیمار در ادامه هرگونه مشکل فیزیکی در ناحیه زانویش را تکذیب کرد و به دفاع از خودش در برابر انتقادات اخیر پرداخت:« خدا به من مهارتهایی برای فوتبال بازی کردن و صبور بودن داده. من به خوبی فشارها را تحمل می کنم و در کمال آرامش هستم. فشار بر روی تیم ملی برزیل خیلی زیاد است ولی ما یک تیم هستیم و در حال پیشرفتیم. تمام بازیکنان تیم، وظایف تعریف شده ای دارند. من در جایی که سرمربی تیم از من بخواهد بازی می کنم. من مثل همیشه بازی می کنم و هیچ وقت سبک بازی ام را تغییر نخواهم داد. در هر جایی که مرا قرار بدهند بازی می کنم ولی سبک بازی ام را عوض نمی کنم. سیستم بازی سانتوس و تیم ملی برزیل متفاوت است و حرکات متفاوتی در دو تیم وجود دارد و باید با شرایط تطبیق یافت.»
نیمار در ادامه به این نکته اشاره کرد که به خاطر پیوستن به بارسا دراین تورنمنت فشار مضاعفی را بر روی خودش حس نخواهد کرد:« فشار، همان فشار همیشگی است و الان حس خاص و متفاوتی نسبت به سایر تورنمنت ها ندارم.»
این روزها نیمار در کانون توجه همگان است و قطعا در جام کنفدراسیون ها هم در مرکز توجه خبرنگاران و عکاسان خواهد بود. خود او در این باره گفته:« من از اینکه عکاسها از من عکس بگیرند یا هواداران نامم را صدا بزنند، خسته نمی شوم. این اتفاقی طبیعی در مورد برخی از فوتبالیست هاست و حالا که برای من هم اتفاق می افتد، مشکلی در این زمینه ندارم.»
او همچنین در مورد بر تن کردن پیراهن شماره 10 سلسائو گفت:« شماره 10 در برزیل، شماره مهم و سمبلیکی است. کاکا، رونالدینیو و پله این پیراهن را بر تن می کردند. ستاره های زیادی این پیراهن را با امید و آرزوی زیاد بر تن کردند ولی شماره پیراهن کم اهمیت ترین نکته است و مهم این است که پیراهن تیم ملی برزیل را بر تن می کنم.»
او در بخش دیگری از صحبت هایش در مورد مراسم معارفه اش در باشگاه بارسلونا صحبت کرد و گفت:« روز فوق العاده ای بود. یکی از زیباترین روزهایی که تجربه کرده ام. تمام اعضای خانواده ام و دوستانم در نوکمپ و در بارسلونا بودند. این به منزله تحقق یک رویا بود.»
نیمار در بخش پایانی صحبت هایش به تمجید از ماریو بالوتلی پرداخت و گفت:« دوست دارم با او دوست شوم. بالوتلی مردی بزرگ و یک بازیکن فوق العاده است. من معمولا بازیهای او را با کمال میل از طریق تلویزیون دنبال می کنم. او یک بازیکن بامهارت و باکیفیت است . امیدوارم با او صحبت کنم . شاید بعد از بازی ایتالیا- برزیل این اتفاق بیفتد. دوست دارم که با او دوست شوم. برای او بهترین ها را آرزو می کنم؛ البته به جز در بازی رودرروی برزیل- ایتالیا.»
Neymar ignoring Confederations Cup pressure
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)