Msi ge70-60هم گزینه هایی هستند که می توانید انتخاب کنید علی الخصوی ۷۰
Msi ge70-60هم گزینه هایی هستند که می توانید انتخاب کنید علی الخصوی ۷۰
سلام به نظر شما من اگه با 4 ملیون یه لب تاپ 2.5 میلیونی بگیرم و 1.5 دیگه رو برم xbox 360 بگیرم بهتره ؟
آره به نظر من واقعا" اینکار بهتره چون اینجوری لپ تاپت هم سالم میمونه . با 2500 میتونی یه لپ تاپ خوب بخری و بقیشضم بدی برای xbox . حتما" همینکارو بکن .
alienware
بله خیلی گرونه.الان به صرفه نیست بخری.کم کم 7-8 میلیونه.این سری در واقع متعلق به برند dell هست که فکر می کنم امریکا می سازه (یا حد اقل ذفتر اصلیش مثل Hp . اپل اونجاست) و سری گیم هم داره فقط.در واقع سری گیم برند dell هست
البته این رو هم در نظر داشته باش که یه سال دیگه کنسولهای جدید (ps4 , احتمالا xbox 720) معرفی می شن.کلا کنسول راحت تره.ولی گرافیک Pc بفهمی نفهمی بالاتره و بازیهای xbox هم الان 6-7 تا 10 تومنه.اگه تک حلقه ای باشه بازی تازه! به هر حال لپتاپ خیلی به درد بازی نمی خوره.مگه سری گیم بگیری که گرونه.به هر حال نظر خودته.گرفتن کنسول هم فکر خوبیه
خب خیلی ببخشید که دیر جواب دادم چند روزی نبودم تو سایت
بله آلین وار ها خیلی گرونن
یه مدل بود فکر کنم M18X
کانفیگ :
CPU : Intel Core i7 3920
RAM : 32GB 1600
GRAPHIC : NVIDIA GeForce GTX 675M Dual 2GB
وزن هم 5 و نیم کیلو
و بلوری
اندازه تصویر یادم نیس ولی فول اچ دی بود فکر کنم 18 اینچ
هارد هم 1 ترابایت 7200
قیمت هم ناقابل 5 و 900 دلار
همون جور که گفتم خیلی گرون هست بهتر از فکرش بیای بیرون × این مدل از برند دل هست
Last edited by Thor God; 20-02-2013 at 22:55. دليل: قیمت 5 هزار و 900 دلار ! ( هزار یادم رفت بزارم )
اسمش آلیم وار نیست .
All In One "آل این وان" هست .
آل این وان ها همون کامپیوترهای بدون کیس هستن . یعنی تمام قطعاتی که توی کیس کامپیوتر قرار داشت توی محفظه مانیتور وجود داره و کیس ندارن . بنابراین جاگیر نیستن و زیبایی خاصی دارن .
خب نسبت به کامپیوترهای معمولی و لپ تاپها یکم گرونتره ولی خب کارایی خیلی بهتر و متفاوت تری داره . البته همه جور قیمتی داره. بستگی داره برای چه کاربردی میخوای و چه کانفیگی برات مناسب باشه . hp و acer و dell یه سری all in one وارد بازار کردن . تا جاییکه میدونم معمولا" قیمت acer توی بازار مناسب تره . لپ تاپهاشم توی بازار قیمت مناسبترن .
Last edited by NewDesigner; 23-02-2013 at 13:00.
فکر کنم داره همه چی قاطی میشه!منظور دوستانمون لپ تاپ با برند الین ور Alienware از شرکت دل بود که مخصوص بازی هستند و مثل دیگر لپ تاپ های سری گیم خیلی گرون هستند. تلفظ صحیحش هم میشه ( اِی لی ین وِر ey-liyen-wer )
all-in-one ها ( آل این وان) هم همونطور که گفتین کامپیوترهای بدون کیس هستند که انواع مختلف و از شرکتهای مختلف مثل asus و msi و .. دارند و شبیه یه مانیتور با ضخامت زیاد (حدود 6 سانتیمتر) هستش و دیگه مشکلات سیم و کابل های تو هم تو هم ندارین. مدهای جدیدش هم صفحه تاچ دارند.
Last edited by parsicola; 23-02-2013 at 16:30.
آره همه چی قاطی شد ...
من خودم به شخصه عذر میخاوم به جای الین وار تایپ کردم الیم وار ... ( اگه توجه بکنی " ن " کناره "م " هستش)
الین وار ها لپ تاپ های سری گیم لپ تاپ دل هستن که سیستم خیلی بالایی دارن و بسیار هم گرون هستن
توضیحاتتون هم در مورد آل این وان ها کامل هست ممنون
به به جمع همه جمه
ما هم بپیوندیم
در مورد خرید لپتاپ با این بودجه
انتخاب هست اما سخته
شما این همه میخوای خرج کنی صد در صد باید
برند رو در نظر بگیری چرا که فقط کانفیگ
مهم نیست مثل این میمونه موتور پورش رو بندازی رو بدنه پراید
اگه چیز دیگه ای مد نظر بود و سری گیم بودن مهم نبود صد در صد میگفتم
برند Lenovo چون خودم هم دارم ازش استفاده میکنم و از نظر کیفیت ساخت و در
واقع اون بدنه خیلی خوبه
اما حیف Lenovo سری گیم نمیزنه پس با این بودجه میمونه چند تا گزینه
1-سری گیمینگ اسوس که در ایران تنوع کمی داره و قیمت بالا
2-سری گیمینگ Msi که از نظر کیفیت ساخت شاید زیاد خوب نباشه
اما هم تنوع داره هم قیمت نسبتا مناسب
سوال دیگه ای بود بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)