چه رقصی میخوای یاد بگیری؟!
اگر میخوای کردی یاد بگیری بیا پیش خودم یه عزیز ویسی میذارم و نیم ساعته بهش اموزش ۵ رقص معروف کردی رو میدم
اگرم تانگو میخوای یا سالسا، یه رفیقی داریم باید یه خورده از اون چیزا بریزی تو حلش که فاز بگیره.... دو ساعته بهت یاد میده...!!!
این رقص تانگوی اروم! که یکی از خفن ترین نوع رقص هاست، دو حالت داره... یا میخوای با کسی که بلده برقصی، که خیلی نکات داره و باید سیدی بخری یاد بگیری....!!!
یا طرفت یه ادمیه که میخوای باهاش تانگو بزنی که شارژ بشه و.......بیبببببببببببببببببب بببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببب....
بغل کردن کامل، دست شما روی کمر خانوم(با اقا برقصی، نمیشه.... باید طرف جنس مخالف باشه!)، دست خانم روی شونهی اقا و برای شروع، پنجهی پا رو ثابت و پاشنه رو بچرخونین و یه حرکت دورانی خیلی اروم ایجاد کنین...!!! معمولا سر خانوم رو روی شونه میذارم که باز حرکت جالبی هستش!( باید مواظب بوی عرق و اینا هم باشیم البته!!)...
البته سرعت چرخش و یا میزانش نباید طوری باشه که دو طرف سرگیجه بگیرن! ولی گردش ارام، باعث ایجاد خستگی(همون به قول اوناارامش میشه! من یکی که خسته میشم و خوابم میگیره!!!!)
حالت دیگه اینه که دست چپ رو از زیر بغل راست خانوم و روی کمرش قرار بدین، و دست راست در حالی که ارنج به پهلوی خودتون چسبیده، و خانوم دست چپش رو دراز کرده بگیرید و باز همون حرکت دورانی ثابته...!!!!
البته این دو تا رقصی که بنده عرض کردم، رقص شیک و مجلسی هستش!!!! و برای اهنگ های بسیار ارام و برای دادن ارامش!!! رقص تانگویی که همه ازش لذت ببرن نه فقط اقا و خانومی که تو اغوش هم هستن، اونم باز نیاز به اموزش داره وبسیار دردسر داره، ولی خوشبختانه ازاده و میشه هر حرکتی زد!!! البته با توجه ریتم اهنگ مربوطه...!!!
اون تانگوی اروم و دورانی رو میشه بدون اهنگ هم رقصید باش!![]()