این مدل که گفتین دقیقا چه قدر قیمت داره ؟!
این مدل که گفتین دقیقا چه قدر قیمت داره ؟!
گرافیک Sapphire 7850 2GB DDR5 قیمتش حدودا 860 هست.
پس تا اینجا شد :
CPU : Intel Core i5 3470 : 720.000
RAM : 16 GB (4*4) : 420
HARD : Western Caviar 1TB Green
GRAPHIC : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 860
M.B : Asus P8Z77-V-LE :700
POWER : Green 600A-EU : 230.000
ALL : 2,930,000 (BEDOONE EHTESABE HARD )
در مورد مادربرد ، این مدل زیادی حرفه ای نیست ؟! من که رفتم تحقیق کردم خیلی قابلیت داشت که اصلا هم به درد من نمی خوره ! چی کار کنیم ؟!
و برای گرافیک ، این مدل با کدوم مدل از جی فورس برابری می کنه ؟!
مادربورد انتخابیتون از چیپ Z77 هست و کاملا مناسب اور هست.
برند ایسوس هم برند با کیفیت و گرون قیمتی هست که مادربورد های این برند از لحاظ مدارهای مادربورد هم مناسبترند برای اور.
در کل اگر مادبورد ارزونتری میخواین ، میتونین MSI Z77A-G43 رو با قیمت حدودا 350 انتخاب کنین.
برای گرافیک از انویدیا میتونین GTX 550 یا 560 رو انتخاب کنین. البته قیمت دقیق ندارم.
پس فکر کنم همین مادر برد خوب باشه !
حالا یه سوال خیلی مبتدی ... تو این مدل مادربرد نمیشه سی پی یو رو ارتقا داد ؟! یعنی I5 رو برداری I7 بزاری؟! آخه تو مشخصاتش زده که قابلیت خوندن آی 3 و 5 و 7 رو داره ! ( شنیدم قابلیت ارتقا سی پی یو وجود نداره )
خب فکر کنم تقریبا کیس تکمیل شده فقط یه فن میمونه و یه قالب کیس !
یه کیس خوب که قطعات توش باشه چه مدل هایی هست ؟! من یه جا دیدم کیس گرد بود ! میخام از طرح های جدید استفاده کنم دوس ندارم مثله کیس های قبلیم مکعب باشه ...
در مورد مادربورد باید بگم که قابل ارتقا برای سوکت 1155 هست. یعنی هر پردازنده ای که مبتنی بر سوکت 1155 باشه روی مادربورد شما نصب میشه و مشکلی نخواهید داشت.
در مورد کیس چون یک مقدار سلیقه هم در اون تاثیر داره پیشنهاد میکنم خودتون برین بازار و هر موردی رو که پسند کردین تهیه کنین.
خب خیلی ممنون !
واقعا کمکم کردین علیرضا خان ! خیلی ممنون
تا چند وقت آینده من بیشتر تحقیق می کنم در مورد این سیستم و نظر آخر رو می گم !
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)