تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: حواس ما و واقعیت

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نه منظورم چیزای کلی نیست.

مثلا فرض کنید شما یه نفر رو تو خیابان میبینید.
    مثلا یه پیر مردی رو میبینین و باهاش گفت و گوی کوتاهی می کنید. و دیدن اون پیرمرد باعث بشه یه نفر دیگرو نبینی(یا باعث هر چیز دیگه ای بشه.)

آیا ممکنه اون پیرمرد واقعا وجود نداشته باشه و فقط در اون لحظه دیده شده باشه؟
    نه ممکن نیست وجود نداشته باشه
    یه خیابون رو تصور کنید که کفش از خاک رس ه
    و همون پیرمرد میاد و با آدم حرف میزنه و میره
    آیا بعد رفتن او، ما میتونیم بگیم او وجود خارجی نداشت؟ نه، چون جای قدمهاش روی خاک باقی ه
    یعنی اثراتی از خودش میزاره

میدونم چی میگید، کاملآ درک میکنم
    حرف شما توس مایه های فیلم کنستانتین و فیلم وکیل مدافع شیطانه

داری گوش میدی که من چی میگم؟ یا داری به زن قرمزپوش نگاه میکنی؟ عین همین تفکراته.....

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مثال این پیرمرد که ببخشید ها ولی خنده داره، اون مثال کودک بیشتر جای بحث داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه ممکن نیست وجود نداشته باشه
    یه خیابون رو تصور کنید که کفش از خاک رس ه
    و همون پیرمرد میاد و با آدم حرف میزنه و میره
    آیا بعد رفتن او، ما میتونیم بگیم او وجود خارجی نداشت؟ نه، چون جای قدمهاش روی خاک باقی ه
    یعنی اثراتی از خودش میزاره

میدونم چی میگید، کاملآ درک میکنم
    حرف شما توس مایه های فیلم کنستانتین و فیلم وکیل مدافع شیطانه

داری گوش میدی که من چی میگم؟ یا داری به زن قرمزپوش نگاه میکنی؟ عین همین تفکراته.....
    نه اون مثاله شماست.
    تو مثاله من کف خیابون آسفالته و پیرمرد رو هیچی اثر نمیذاره.(البته حتی میتونه در ظاهر و به دید اطرافیان اثر بذاره ولی در واقعیت اثر نمیذاره.)

فیلم کنستانتین رو که کوچیک بودم دیدم و چیزی یادم نمیاد.
    وکیل مدافع شیطان رو هم ندیدم.
    پس در این باره چیزی نمیدونم.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خواهش میکنم.
    چرا به نظرتون خنده داره؟

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

نه اون مثاله شماست.
    تو مثاله من کف خیابون آسفالته و پیرمرد رو هیچی اثر نمیذاره.(البته حتی میتونه در ظاهر و به دید اطرافیان اثر بذاره ولی در واقعیت اثر نمیذاره.)

فیلم کنستانتین رو که کوچیک بودم دیدم و چیزی یادم نمیاد.
    وکیل مدافع شیطان رو هم ندیدم.
    پس در این باره چیزی نمیدونم.
    فیلم ماتریکس رو که دیدی؟ اون هم در همین راستاس ولی خیلی کلی تر و تمام وجود رو زیر سوال میبره. که اگه دنبال نظریه شما(هر چند جزئی هست و تمام وجود رو زیر سوال نمی بره ) رو هم بگیریم به همین مطلب میرسیم.
    چون اگه قبول کنیم یه پیرمرد ممکنه وجود نداشته باشه این سوال پیش میاد که از کجا معلوم این خیابون وجود نداشته باشه و ما سالها فقط فکر میکردیم که وجود داره. و اینجاست که جواب دادن این سوال و سخت میشه ما به نظریه ماتریکس فکر میکنیم

از همه اینها گذشته ممکنه بپرسم دنبال چی هستید؟ چیزی رو میخواید ثابت کنید؟ یا برای مطلب دیگه ای مقدمه چینی میکنید.

دوست عزیز مثال جای مناقشه نیست لطفا در مورد اصل موضوع صحبت کنید.

6. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فیلم ماتریکس رو که دیدی؟ اون هم در همین راستاس ولی خیلی کلی تر و تمام وجود رو زیر سوال میبره. که اگه دنبال نظریه شما(هر چند جزئی هست و تمام وجود رو زیر سوال نمی بره ) رو هم بگیریم به همین مطلب میرسیم.
    چون اگه قبول کنیم یه پیرمرد ممکنه وجود نداشته باشه این سوال پیش میاد که از کجا معلوم این خیابون وجود نداشته باشه و ما سالها فقط فکر میکردیم که وجود داره. و اینجاست که جواب دادن این سوال و سخت میشه ما به نظریه ماتریکس فکر میکنیم

از همه اینها گذشته ممکنه بپرسم دنبال چی هستید؟ چیزی رو میخواید ثابت کنید؟ یا برای مطلب دیگه ای مقدمه چینی میکنید.

دوست عزیز مثال جای مناقشه نیست لطفا در مورد اصل موضوع صحبت کنید.
    ماتریکس رو دیدم. ولی من که همچین چیزی ازش برداشت نکردم.

بازم میگم من با دید جزئی به این مسئله نگاه می کنم و اصلا کاری ندارم که میشه کل وجود رو زیر سوال برد یا نه.
    ------------
    در مورد هدفم:
    اولا بگم که من این رو نمی خوام اثبات کنم چون بره خودمم سواله و میخوام به جوابش برسم.
    این مطلب(موضوع تاپیک) اگه امکان داشته باشه میشه یه سری قضایا رو توجیه کرد و از ابعاد جدیدی به خیلی از قضایا نگاه کرد.
    ولی این تاپیک فقط بحث درباره ی خود مطلب هست نه نتایجش.. چون بحث درباره ی اون قضایایی که میگم (فلسفی و...) در p30world ممنوعه.
    Last edited by begotten; 14-02-2013 at 21:30.

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

اتفاقا ماتریکس دقیقا همین مسئله رو بیان میکنه

به نظر من این نظریه به هیچ وجه درست نیست.
    چیزی که حسش میکنم و می بینم و حاصل توهم، مخدر یا بیماری و امثالهم نیست پس وجود داره. چرا؟ چون حسش میکنم.

حالا شما مدرکی داری که خلافش رو ثابت کنه؟

حالا فرض کنیم پیرمرد وجود نداره
    چند سوال به وجود میاد:
    اول اینکه چرا این اتفاق میوفته
    دوم اینکه از کجا بفهمیم که این اتفاق در مورد پیرمرد میوفته ولی در مورد مانیتوری که الان بهش نگاه میکنم نمیوفته.
    سوم و از همه مهمتر اینکه چه چیزی باعث میشه این نظریه در مورد پیرمرد صادق باشه ولی در مورد تمام جهان نتونه صادق باشه

9. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

نه منظورم چیزای کلی نیست.

مثلا فرض کنید شما یه نفر رو تو خیابان میبینید.
    مثلا یه پیر مردی رو میبینین و باهاش گفت و گوی کوتاهی می کنید. و دیدن اون پیرمرد باعث بشه یه نفر دیگرو نبینی(یا باعث هر چیز دیگه ای بشه.)

آیا ممکنه اون پیرمرد واقعا وجود نداشته باشه و فقط در اون لحظه دیده شده باشه؟
    من این موضوع رو یه جور دیگه میبینم.
    ببین اگر فرض کنیم که توی این جهان برای ما ادم ها یه سری قانون کلی و اتفاق کلی می افته و یه سری اتفاق جمعی و چون برای ادم ها رو داریم در نظر میگیریم پس باید وجود داشته باشند تا این اتفاقات براشون بیوفته دیگه

مثلا اون پیر مرد وجود داره.قبل از برخورد با ما یه سری اتفاقات براش افتاده.بعد با ما صحبت میکنه.بعد میره و یه سری اتفاقات دیگه براشون میوفته
    حالا نقطه برخورد رو در نظر بگیرید.قبلش یه سری اتفاقات برای ما افتاده بعدش هم یه سری اتفاقات برای ما می افته
    توی همون نقطه برخورد اون کسی رو که پیر مرده باعث شده ما نبینیم قبلش یه سری اتفاقان براش افتاده بعدش هم همین طور
    در حالت کلی هم توی اون تقطه برخورد یه اتفاق کلی برای ما 3 نفر افتاده.

مثل یه سری سیاره در نظر بگیرید.هر کدام جداگانه دور خودشون میچرخند از طرفی همشون درو خورشید میچرخند.از طرفی توی این گردش به دور خود و خورشید ممکنه با هم برخورد هایی هم داشته باشند

اینکه یه سری اتفاقات می افته دلیل این نیست که شاید اون ستاره یاسیاره وجود نداره دلیلش مربوط به اون قوانین بینشونه

11. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    عجب بحث های ؟!!
    پیشنهاد من به دوستان اینه این فیلم تقریبا یه ساعته از تحقیقات دانشمند بزرگ فیزیک استیو هاوکینگ رو ببینند واقعا کلی سوال رو در بر میگیرهو ...
    طرح بزرگ استیو هاکینگ (معنای زندگی)
    پیشنهاد من دانلود این قسمت از تحیقیقاتش هست که خیلی عالیه
    توش یه قسمت بود در مورد رنه دکارت میگفت درمورد هستی و ماهیت اینکه زندگی چیست؟
    دکارت سعی میکرد به معنای زندگی کردن برسه و با یه ازمایش ساده شروع کرد
    اول یه ایانه اورد و تصور کرد میتونه از این اینه بگذره از دیوار بگذره حلاصه جسم رو از هرچیزی عبور بده و میتونست (تو تصورش)
    اما وقتی رسید به جای که تصور میکرد ذهن وجود نداره مغز نیست اصلا نمیتونست هزچقدر تلاش میکرد نمیتونست (منم خودم خیلی تلاش کردم بعد از دیدن این ولی واقعا نمیشد)
    قضیه بر این قراره که ذهن ما بخشی جدا از بدن ما نسبت به کار و تنوع ان هست
    ..خلاصه بحث زیاده نمیشه اینجا همشو گفت ولی برید این مجموعه تحقیقات رو گیر بیارید دانلود کرده یا خریداری کرده واقعا عالیه
    ولی بهتره دوستان موضوع خاصی رو مطرح کنن و درمورد اون به بحث و همفکری بپردازیم
    فرضا همین پیرمرد رو در نظر بگیرید و خودتون اگه در راه بهش میرسیدید و باهاش صحبت هم نمیکردید یا کمکش نمیکردید شما در چند لحظه بعد تمام وقائق عوض میشد یا طرز فکر شما بعد از این مسئله طور دیگری بود

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    عجب بحث های ؟!!
    پیشنهاد من به دوستان اینه این فیلم تقریبا یه ساعته از تحقیقات دانشمند بزرگ فیزیک استیو هاوکینگ رو ببینند واقعا کلی سوال رو در بر میگیرهو ...
    طرح بزرگ استیو هاکینگ (معنای زندگی)
    پیشنهاد من دانلود این قسمت از تحیقیقاتش هست که خیلی عالیه
    توش یه قسمت بود در مورد رنه دکارت میگفت درمورد هستی و ماهیت اینکه زندگی چیست؟
    دکارت سعی میکرد به معنای زندگی کردن برسه و با یه ازمایش ساده شروع کرد
    اول یه ایانه اورد و تصور کرد میتونه از این اینه بگذره از دیوار بگذره حلاصه جسم رو از هرچیزی عبور بده و میتونست (تو تصورش)
    اما وقتی رسید به جای که تصور میکرد ذهن وجود نداره مغز نیست اصلا نمیتونست هزچقدر تلاش میکرد نمیتونست (منم خودم خیلی تلاش کردم بعد از دیدن این ولی واقعا نمیشد)
    قضیه بر این قراره که ذهن ما بخشی جدا از بدن ما نسبت به کار و تنوع ان هست
    ..خلاصه بحث زیاده نمیشه اینجا همشو گفت ولی برید این مجموعه تحقیقات رو گیر بیارید دانلود کرده یا خریداری کرده واقعا عالیه
    ولی بهتره دوستان موضوع خاصی رو مطرح کنن و درمورد اون به بحث و همفکری بپردازیم
    فرضا همین پیرمرد رو در نظر بگیرید و خودتون اگه در راه بهش میرسیدید و باهاش صحبت هم نمیکردید یا کمکش نمیکردید شما در چند لحظه بعد تمام وقائق عوض میشد یا طرز فکر شما بعد از این مسئله طور دیگری بود
    حرفای استیون هاوکینگ بیشتر ادمو گیج میکنه بعد چون اخرش به نتیجه گیری درست و حسابی هم منجر نمیشه بیشتر باعث گیج شدن میشه!
    من پیشنهاد میکنم اگر مردد و خودتون هم گیج هستید اصلا سراغش نرید که کلا دیوانه میشید

14. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •