دوستان این بازی دقیقا کی میاد؟
یعنی کرک شدش کی به دست ما میرسه؟
با قبلیش خیلی حال کردیم ببینیم این چه جوری شده![]()
دوستان این بازی دقیقا کی میاد؟
یعنی کرک شدش کی به دست ما میرسه؟
با قبلیش خیلی حال کردیم ببینیم این چه جوری شده![]()
طول می کشه و با شرایط فعلی راهی برای اکتیو کردنش در ایران نیست
نميدونم چرا اينجور افرادو راه ميدن تو ليست متا؟
يعني چرا اون مرجعي كه سايتاي وارد شونده به متا و ضريبشون رو انتخاب مي كنه هميشه هم ايشون و امثال ايشون رو انتخاب مي كننواقعا خيلي مضحكه
خودشم اگه دقت كرده باشين اكثر اوقات نمره هاي پايينشو به بازيهاي موفق انحصاري(انچارتد گيرز هيلو جرني و استاركرافت) كه بيشتر متعصب و فن دارن ميده كه يجورايي مخالف جريان آب شنا كرده باشه و خودشو مطرح كرده باشه
واقعا تاسف انگيزه
+
متا يا ميانگين امتيازات بازي هم از ١٤ نقد 81 هست.......
.
بازی اومده![]()
الان هم میشه بازی کرد ولی یکم سخته چون باید wings of liberty رو اپدیت کنید به اخرین ورژن بعد داون گریدش کنید به یه ورژن قبل
اگه کسی خواست میتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموزشش کاملش رو بخونه ولی من تو همون مرحله اپدیت بازی گیر کردم![]()
من فکر میکردم این شخص با PC میونه خوبی داره نگو کلا روحیات منحصر به فردی داره ، واقعا خیلی دوست دارم که بشه یک گفتگوی نزدیک باهاش داشته باشم.
پیشنهاد میکنم مثل خودم کلا توجهی به نمرات این شخص نکنید اتوماتیک نمرشو حذف شده بدونیم
اخه بلیزارد ای پی های ایرانو بسته وی /پی /ان ها هم که ...
متاسفانه باید صبر کرد تا روشی برای آپدیت، کرک و ... بصورت آفلاین ارائه بشه .
واسه آپدیتش که با ساکس و وی پی ان هم که نمیشه انگار کاری کرد... الان دارم یه نسخه از یک سایت ایرانی دانلود میکنم که نمیدونم چی هست خودمم!!! ولی 13 گیگ هستش و با این سرعت من تا آخر شب دانلود میشه... توضیحات توی اون سایت رو هم گذاشتم وقتی این نسخه دانلودش تمام شد کارهارو انجام میدم و تست میکنم...
آلمانیه زبانش...
جدی؟ توی این سایتی که دوستمون معرفی کردن که فایلهای مختلف واسه زبانهای مختلف رو گذاشته که؟ تازه installer اوریجینال رو هم گذاشته که از سایت blizzard خودش دانلود کنه(البته wings of liberty رو)... ورژن بازی من 1.53 هستش و خیال آپدیت شدن نداره به هیچ وجه به ورژن 2.0.5...
Last edited by plsboy; 17-03-2013 at 21:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)