دقیقا موافقم و کاملا درسته.... منم خونه قبلیمون همین مشکلو داشتم و مخابرات گفت هر وقت بوقت نیومد ما بررسی میکنیم... آخرش ناچار شدم دون استریمو اینقد کم کنم که نویزم کم بشه...
دقیقا موافقم و کاملا درسته.... منم خونه قبلیمون همین مشکلو داشتم و مخابرات گفت هر وقت بوقت نیومد ما بررسی میکنیم... آخرش ناچار شدم دون استریمو اینقد کم کنم که نویزم کم بشه...
اگه سرویست محدود هست یه راه دیگش اینکه از شرکت بخوا downstream خطتت رو خیلی کمتر کنه... با این کار snr بالا میره و نویزت کم میشه... الان من دقیقا نمیدونم down stream رو چند گزاشتن واستون... اگه رو 4 مگ یا بالاتر بگو شرکت کم کنه یزاره رو 2 مگ یا 1 مگ... واسه سرویس محدود همینقدر کافیه....
مشخصات مودمت رو بگو + نوع سرویست + یه عکس از تنظیمات مودم شاید بشه کمک کرد...
مودم لینکسیس هست
نوع سرویس ارت 2
موضوع اینه که دیشب که از شاتل کارشناس فنی فرستادن، مودم دیگه هم اورده بود و با اون مودم هم مشکل همچنان پا برجا بود
اگه آرت 2 داری که فکر نکنم زیاد downstream بالا بسته باشن... یه عکس از تنظیمات مودم یزار...
updated...
Last edited by Hasan_; 28-06-2019 at 14:00.
دوست عزیز تاپیک مال سال 2013 یعنی 6سال پیش هست زیر خاکی اوردی بالا
گفته شده بین ساعات 10تا 1شب این اتفاق میفته که در حال حاظر هم این اتفاق میفته وهمچنان مشکل باقی هست
اما قطع شدن این 2روز اخیر ربطی به این پست نداشت
والا تاپیک بالا بود منم جواب دادم ، و بخاطر همین به تاریخ نگاه نکردم !
من هم چون اومد بالا، واسه خالي نبودن عريضه مي گم:
از توي تنظيم مودم بزاريد مود اي دي اس ال رو از حالت خودکار برداريد، بزاريد روي کف يعني G.dmt، معمولا خوب و پايدار ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)