تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: کدام روش را برای اینترنت پرسرعت انتخاب کنم؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

انگار که اینترنت بی سیم از نظر سرعت خیلی از ای دی اس ال کمتره !

راستش من به خاطره اینکه خط تلفن نداریم تو خونه میخوام بی سیم بگیرم ! رفتم قیمت گرفتم گفتن 500 تومن خط تلفن ، میخوای نوکرتم هستم همین الان وصل می کنم ! منم گفتم 500 داشتم اینترنت ماهواره ای وصل می کردم ! ( حالا قیمت راست و ریست کردن ADSL به کنار )

اساسی تو فکرم که چی کار بکنم ! آخه یهو دیدی بی سیم گرفتم سرعت نداشت ! بچه ها شما بودین چی کار می کردین ؟

2. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

انگار که اینترنت بی سیم از نظر سرعت خیلی از ای دی اس ال کمتره !

راستش من به خاطره اینکه خط تلفن نداریم تو خونه میخوام بی سیم بگیرم ! رفتم قیمت گرفتم گفتن 500 تومن خط تلفن ، میخوای نوکرتم هستم همین الان وصل می کنم ! منم گفتم 500 داشتم اینترنت ماهواره ای وصل می کردم ! ( حالا قیمت راست و ریست کردن ADSL به کنار )

اساسی تو فکرم که چی کار بکنم ! آخه یهو دیدی بی سیم گرفتم سرعت نداشت ! بچه ها شما بودین چی کار می کردین ؟
    اینجا با 10 هزارتمن خط تلفن میکشن... ببین وایرلس رو با وایمکس اشتباه نگیرید... وایمکس یه شبکه سراسری هستش که دو شرکت ایرانسل و مبین نت ازئه میدن و اصلا کیفیت نداره... اما اینترنت وایرلس خیلی بهتره و حتی پینگش از ای دی اس ال هم بهتره... این شرکتی که معرفی کردم وایرلس میده...

4. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

به غیر از این شرکت شرکت دیگه ای وایرلس نمی ده ؟!
    میشه چند تا شرکت دیگه که تو بندر خدمات میدن معرفی کنید !

راستی شرکت i net تو بندر هم خدمت می ده ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net . ir بدون فاصله ! ( البته ایمیل زدم بهشون پرسیدم )

برای خرید باید قسمت ((تعرفه های پهنای باند اشتراکی (share) )) رو ببینم ؟!

یه سوال دیگه ! مثلا تو اینترنت بی سیم 512 سرعت دانلود تا چه قدر میره ؟! پینگ چه قدره ؟!

6. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به غیر از این شرکت شرکت دیگه ای وایرلس نمی ده ؟!
    میشه چند تا شرکت دیگه که تو بندر خدمات میدن معرفی کنید !

راستی شرکت i net تو بندر هم خدمت می ده ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net . ir بدون فاصله ! ( البته ایمیل زدم بهشون پرسیدم )

برای خرید باید قسمت ((تعرفه های پهنای باند اشتراکی (share) )) رو ببینم ؟!

یه سوال دیگه ! مثلا تو اینترنت بی سیم 512 سرعت دانلود تا چه قدر میره ؟! پینگ چه قدره ؟!
    آی نت فکر کنم فقط توو تهران سرویس میده... سرویس وایرلس باید ببینی توو شهرستان شما چه شرکتایی میدن... شرکتای معروف مثل آسیاتک و صبا و پارس و شاتل فقط adsl میدن و وایرلس ندارن...

در مورد پینگ هم عزیزم اینجا ایران است... هیچ کس از فردای خودش خبر نداره... نمیشه گفت پینگ یه عدد خاص هست... همش دست رئیس رئسا هستش... یه روز بهت حال میده فرداش ضد حال

در مورد سرعت دانلود هم سرویس 512 باید 62 کیلو بهت بده اما بیشتر بهت میده... حداقلش 100 120 هست....

8. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه می‌شود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.

به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.

هم اکنون اغلب سرویس‌دهی شرکت‌ها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرح‌های سابق ADSL به طرح جدید تغییر می‌کند.

به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورت‌حساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه می‌شود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات دهنده داشت.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.

رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکت‌ها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت‌ مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورت‌حساب‌گیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکت‌ها نیز اعلام عمومی می‌کنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود می‌دهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.

10. 2 کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

آی نت فکر کنم فقط توو تهران سرویس میده... سرویس وایرلس باید ببینی توو شهرستان شما چه شرکتایی میدن... شرکتای معروف مثل آسیاتک و صبا و پارس و شاتل فقط adsl میدن و وایرلس ندارن...

در مورد پینگ هم عزیزم اینجا ایران است... هیچ کس از فردای خودش خبر نداره... نمیشه گفت پینگ یه عدد خاص هست... همش دست رئیس رئسا هستش... یه روز بهت حال میده فرداش ضد حال

در مورد سرعت دانلود هم سرویس 512 باید 62 کیلو بهت بده اما بیشتر بهت میده... حداقلش 100 120 هست....

خب خیلی ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز اون شرکتی که اول گفتی بهش ایمیل زدم گفتن برای مصارف خونگی بی سیم نمی دیم !

آره دقیقا باید برم دوباره چرخ بزنم تو شهر پرس و جو کنم !

واسه مورد پینگ هم چیزی ندارم بگم ...

12. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایا سرعت اینترنت رایتل از ADSL بالاتر هست؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ایا سرعت اینترنت رایتل از ADSL بالاتر هست؟
    نه بابا کلاه بردارند

سرعتش 512 ان وقت 3G

10 دقیقه یخ رو ابشون کردم

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست من شما شرایط همه رو داری؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست من شما شرایط همه رو داری؟
    بله من برام مهمه بیشترین سرعت رو داشته باشم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •